Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-17-12, 09:20 PM   #201
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
作者: nakakula 查看文章
唔該晒你
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 09:28 PM   #202
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
Camera Hack 搵人放係頭post , 免得有人再問

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 09:52 PM   #203
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
Camera Hack 搵人放係頭post , 免得有人再問
已加, 套警察制服點unlock?
我岩岩先發現有套衫著左係同莎木個芭月涼一模一樣
edit:件衫叫Achete Leather Jacket, 中環Sui Shan Alley對上間時裝店有售, 延續莎木傳奇

此篇文章於 08-17-12 10:26 PM 被 whassupbun 編輯。
whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 10:35 PM   #204
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: whassupbun 查看文章
已加, 套警察制服點unlock?
我岩岩先發現有套衫著左係同莎木個芭月涼一模一樣
edit:件衫叫Achete Leather Jacket, 中環Sui Shan Alley對上間時裝店有售, 延續莎木傳奇
果個 event咋 我得之後醫生件衫

去到用快艇船追"sammy" 果度又係屈機唔知點追 , 有冇心得 a
我已經 Retry 左好多, 聽左無蜈次 com and get me ! xxxx 呀 !

舊 08-17-12, 11:06 PM   #205
rider
MR.X

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDgafrider
我想問堅尼地城Two Chin's House 同埋中環站對面二樓個商場入面既"12生肖像"點拎? 睇倒入唔倒去

此篇文章於 08-17-12 11:09 PM 被 rider 編輯。
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 11:20 PM   #206
CCHander
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
請問一下禁咩制可以脅持人?
CCHander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 11:21 PM   #207
rider
MR.X

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDgafrider
引用:
作者: CCHander 查看文章
請問一下禁咩制可以脅持人?
拎槍埋去按O
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 11:28 PM   #208
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
作者: rider 查看文章
我想問堅尼地城Two Chin's House 同埋中環站對面二樓個商場入面既"12生肖像"點拎? 睇倒入唔倒去
要後期有任務先入到去

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 11:43 PM   #209
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
話時話 , 個 On 同 Yee 次序倒轉呢隻game一定出唔到街 ...............

舊 08-18-12, 12:11 AM   #210
whassupbun

剛剛又聽到一句「點解D八十後仲要比人標籤啫? 我都係想四十歲咬長糧咋嘛!」, 真係好地道 證明一定有地道香港人提供哩D對白, 係唔明點解去到某D招牌呀中文翻譯呀又求求其其

舊 08-18-12, 12:16 AM   #211
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
剛剛又聽到一句「點解D八十後仲要比人標籤啫? 我都係想四十歲咬長糧咋嘛!」, 真係好地道 證明一定有地道香港人提供哩D對白, 係唔明點解去到某D招牌呀中文翻譯呀又求求其其
我記得有幾句係咁 :
依家仲有得靠樣搵食呀
自由行 ? 行開d 啦
你睇你渣左去邊
你知唔知我架車咁停法 , 會壞架 !
如果我今日唔係買左馬 , 我實要你見紅呀 。

舊 08-18-12, 12:51 AM   #212
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
北角temple有個黃色任務係打monks
點先完到任..
同埋紅色lv會唔會不停加無上限
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 01:24 AM   #213
whassupbun

引用:
作者: edman27 查看文章
北角temple有個黃色任務係打monks
點先完到任..
同埋紅色lv會唔會不停加無上限
係唔會完, 無限個任你打
紅藍黃最高LV都係10, 10之後就唔會再加
如果你係講緊打和尚果時, 畫面左下角三個紅色三角形加滿晒就唔會再加XP

舊 08-18-12, 02:18 AM   #214
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
係唔會完, 無限個任你打
紅藍黃最高LV都係10, 10之後就唔會再加
如果你係講緊打和尚果時, 畫面左下角三個紅色三角形加滿晒就唔會再加XP
打到坐住2條女係度race , 想知仲有幾多個mission到爆機 ?

仲有冇其他方法高速搵錢 ?

舊 08-18-12, 02:45 AM   #215
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
撞牆就冇 , 但你地叫我撞車就有 。

第一場係得, 但依家呢個唔得

依家玩到腸車個mission都冇哂 , Drug Bust 又玩哂(但屋企見仲有2個空位)
Arts Club 又打哂 , 石像又係爭2件要過故事先入到去 , 同埋爭鬥車果d
或者有冇仁兄可以幫我過左去 ? a

同埋電召車仔過黎果條友係咪只會車普遍果架鉄馬過黎 ?
我記得有樣野定係d衫 可以買野平d a ?
去玩左....開波冇耐對方自行抄埋一碟....
幾乎由頭帶到落尾

D 電腦真係好蠢

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 03:13 AM   #216
ryuma2005
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2008
請問有無人知DLC件SDU衫點unlock架?
我買左limited edition,係psn用左個code,download左三個DLC,但係係衣櫃淨係得件鐵線拳衫,同三件GPS衫,無SDU個件
ryuma2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 06:51 AM   #217
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
打到坐住2條女係度race , 想知仲有幾多個mission到爆機 ?

仲有冇其他方法高速搵錢 ?
進度屬於
中後段

舊 08-18-12, 08:20 AM   #218
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

北角寫有40個Lock Box~但係頭post條link都係得36個咋喎~重有4個係邊呀~?
另外~唱k附近個Lock Box係邊架~?搵唔到~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 09:23 AM   #219
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: Montague 查看文章
進度屬於
中後段
有個mission 叫kidnapped 2 , 係海中心果個賭場唔同佢賭得唔得 ?
唔玩呢個得唔得 , 唔識玩

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
北角寫有40個Lock Box~但係頭post條link都係得36個咋喎~重有4個係邊呀~?
另外~唱k附近個Lock Box係邊架~?搵唔到~
係天台 or 天橋果度

舊 08-18-12, 11:25 AM   #220
whassupbun

岩岩90+%晒所有卡啦OK歌曲, 冇廣東歌有D失望, 本身諗住有得唱D半斤八兩呀獅子山下哩D經典

舊 08-18-12, 11:29 AM   #221
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
想問平時打到人訓低後 有hold X 提示 跟住做又冇反應 有咩用 點先出到?

舊 08-18-12, 11:41 AM   #222
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
引用:
作者: holsety 查看文章
想問平時打到人訓低後 有hold X 提示 跟住做又冇反應 有咩用 點先出到?
應該係按O制, 佢顯示錯左
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 11:43 AM   #223
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: holsety 查看文章
請按O...

這隻遊戲X和O的提示是反了的...

舊 08-18-12, 11:57 AM   #224
urislai
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
搶佐警槍一有misson就無佐?
車庫點解泊得兩架車咁少?
urislai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-12, 01:01 PM   #225
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
但有些case 又啱返

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PS3™ 情報總合區 草薙さん 電視遊戲討論版 3323 12-21-16 07:13 PM
[GALLERY] Celebrities and their Dogs KKH 照相館 0 07-19-06 11:26 PM
[PS2]日版Broken Sword: The Sleeping Dragon 圖片,預定5月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 02-10-04 12:01 AM

現在的時間是 10:43 AM

手機版 | APP版