Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-11-17, 07:54 PM   #35701
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
用印度弓不如繼續用紅A
咁你呻冇5星丫嘛 抽電王LOR咁

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 09:31 PM   #35702
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
咁你呻冇5星丫嘛 抽電王LOR咁
抽金星凜同技安好似實際D

不過老實講望住BB一家三口都覺得有排養...

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 09:33 PM   #35703
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
不是太有愛不建議繼續,要使殺生院變強投資也延大的
引用:
作者: digiharuka 查看文章
用過撻大的, 難用. 3個技只有1T 時效, 加上CD 是776(技10), 即是磨或一wave 多敵才較有用.

缺乏自身加傷, 結果是以寶具連發用量來取代傷害(現時想到瑪莉皇后會被剋得很慘), 但太不妙

這尼姑定位是什麼真考起人了
技減敵cd、寶具(連發?)回血
孔明絆10左好耐,諗住搵下磨隊替工
重要有子宮play

舊 05-11-17, 09:43 PM   #35704
細路翔
The One

妖尼姑+C狐+過勞死=對面永遠都射唔出野

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 09:50 PM   #35705
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 6078 查看文章
技減敵cd、寶具(連發?)回血
孔明絆10左好耐,諗住搵下磨隊替工
重要有子宮play
自身cd太長就不是好輔助

引用:
妖尼姑+C狐+過勞死=對面永遠都射唔出野
月(二)明湖早已做到
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 09:51 PM   #35706
細路翔
The One

引用:
作者: digiharuka 查看文章
自身cd太長就不是好輔助

月(二)明湖早已做到
其實唔洗月,狂三公都得

但好似你講咁,如果唔係特別想玩佢同子安徒生組隊既PLAY的確係無咩必要抽

藍卡隊本身就一堆鬼神,唔似得綠卡無幾隻上得檀面所以莉莉絲咁高分

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-11-17 09:54 PM 被 細路翔 編輯。
舊 05-11-17, 10:16 PM   #35707
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
終於打哂主線拎BB
後半會唔會仲難d?
等我準備投石戰術
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 10:17 PM   #35708
細路翔
The One

引用:
作者: 血之淚 查看文章
終於打哂主線拎BB
後半會唔會仲難d?
等我準備投石戰術
齊腳就唔會難,唔齊腳都可以靠堅強大腿過關

英國說大家抱團死
舊 05-11-17, 10:23 PM   #35709
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
今日台記者會好精彩

舊 05-12-17, 12:40 AM   #35710
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Sar8 查看文章
今日台記者會好精彩
虛寶和資料片⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 01:19 AM   #35711
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
虛寶和資料片⋯
Saber Lily......5星

舊 05-12-17, 02:04 AM   #35712
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
能出就好了之前有沒有中其他五星?
仲有印度弓,孔明同jack

主線都未打完, 邊有時間打種火練新角

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 03:17 AM   #35713
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
http://news.fate-go.jp/2017/0511trck/
無啦啦又有石派?不過點都好過無左定期派石
引用:
作者: 大破人間 查看文章
覺者是一位英靈, 特殊職階SAVER.
Fate/EXTRA的最強敵人.

真身就是佛教最高地位的那位人兄, 理論上應該算係陳小姐(金蟬子)既師傅(真係幾想知道實裝後陳小姐會有咩反應)
咁你應該會明點解會同三毒化身的殺生院對立吧XD
我知覺者係邊個,只係唔知點解殺生院係佢敵對者,不過你話殺生院係三毒化身就即刻明左
以為要打黑茶唔小心用左黑貞,孔明,梅林入去打BB,結果黑貞被剋都可以轟爆BB,呢個組合真係太暴力

舊 05-12-17, 06:47 AM   #35714
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
H我想問下有冇大大用緊pixel 玩fgo?
想問下lag唔lag?

iPhone 6plus 彈game lag演出得愈來愈勁
而且可以課非洲石

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 07:41 AM   #35715
細路翔
The One

引用:
作者: the fool 查看文章

以為要打黑茶唔小心用左黑貞,孔明,梅林入去打BB,結果黑貞被剋都可以轟爆BB,呢個組合真係太暴力
但同LV單挑的話黑貞的確係會比BB一發收皮

黑茶表示不如一槍打死我

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-12-17 07:49 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-12-17, 08:01 AM   #35716
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: psidef 查看文章
Saber Lily......5星
然後係4星實力,5星cost

舊 05-12-17, 08:02 AM   #35717
細路翔
The One

引用:
作者: Sar8 查看文章
然後係4星實力,5星cost
已經有隻傻b係3星實力5星cost、無所謂啦

反正頭抽刷B叔就對了,雖然我入坑時無刷過頭抽直接就走去課金(ry

英國說大家抱團死
舊 05-12-17, 08:06 AM   #35718
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
妖尼姑絆禮
A卡性能+20%,血上限+3000,隊友血上限-1000

黑人問號中
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 08:13 AM   #35719
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: NexTony 查看文章
H我想問下有冇大大用緊pixel 玩fgo?
想問下lag唔lag?

iPhone 6plus 彈game lag演出得愈來愈勁
而且可以課非洲石
應該不是機的問題,iphone 5都玩到無事
可能是你的資料有問題

你有幾耐無做過完整備份和同步資料?

用電腦itune做一次完整備份後
1.設定>一般>重設>重設所有設定
開FGO看看有沒有問題
如還有問題做下邊部分

2.回復ios10.3.1,不使用備份
之後去商店dl 番FGO 登入
睇下這次仲有無lag

如果這時沒lag 即唔關壞事, 使用回前的備份
如果咁都lag 即係機壞

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 08:15 AM   #35720
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
應該不是機的問題,iphone 5都玩到無事
可能是你的資料有問題

你有幾耐無做過完整備份和同步資料?

用電腦itune做一次完整備份後
1.設定>一般>重設>重設所有設定
開FGO看看有沒有問題
如還有問題做下邊部分

2.回復ios10.3.1,不使用備份
之後去商店dl 番FGO 登入
睇下這次仲有無lag

如果這時沒lag 即唔關壞事, 使用回前的備份
如果咁都lag 即係機壞
你大陸版去到我地依個ver時就知咩事架啦

英國說大家抱團死
舊 05-12-17, 08:22 AM   #35721
pet3
The One

引用:
你大陸版去到我地依個ver時就知咩事架啦
我那個台灣朋友就是用iphone 5,6p,7
同時玩4個帳號(3日1中)

仲說可以比一個日服我(都有成1x隻 五星)
只是我無要

就是見他咁有誠意
我先和他玩玩中服等佢唔洗6帳同時玩

做法律相關的工作真有錢

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 05-12-17, 08:23 AM   #35722
細路翔
The One

老實講唔係要拎出街的我會直接開部i pad玩算

英國說大家抱團死
舊 05-12-17, 08:25 AM   #35723
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
仲有印度弓,孔明同jack

主線都未打完, 邊有時間打種火練新角
10 pack有4 五星不錯了,慢慢練吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 08:27 AM   #35724
細路翔
The One

jack

不過如果本身已經有兩隻強勢打星角好似都已經無需要隻jack返黎用?

英國說大家抱團死
舊 05-12-17, 08:28 AM   #35725
pet3
The One

引用:
老實講唔係要拎出街的我會直接開部i pad玩算
他沒有ipad嘛

FGO 目標預算

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:25 AM

手機版 | APP版