Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-03-09, 07:06 PM   #901
Louisxxxx
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
係時候有d人魚 or 魚人入隊了
Louisxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-09, 08:15 PM   #902
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: Louisxxxx 查看文章
係時候有d人魚 or 魚人入隊了
其實係亞朗
當見到七武海魚人後...會回憶十期
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-09, 08:22 PM   #903
Anatomy

註冊日期: Oct 2008
其實...係10人目 or 9人目の仲間.............................
骨仔係咪8人目?
Anatomy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-09, 09:17 PM   #904
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
我覺得唔會係Mr2 or mr 3
因為羅賓已經入左

雖然第十人是巴基機會好低
始終佢都比自己d船員拋棄了
說不定也會暫時入隊
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-09, 10:10 PM   #905
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: SaY~<セイ> 查看文章
應該唔得,佢見識太少
能力係好強,數一數二個隻tim,連心綱都有..(其實個人覺得呢個先係佢最強既地方)
不過太自負
如果比佢見到樓下藍海有咁多同佢一樣係自然系既(光,闇,火,冰..)
唔知佢會點諗
最好試下同黑鬍子打下
John5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-09, 12:41 AM   #906
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: John5 查看文章
最好試下同黑鬍子打下
能力無效化
不過我覺得佢有心綱都夠黑鬍子打喎

同埋除左對黃猿(能力未清楚),對其他自然系都會幾吃香(輸速度就幫佢唔到orz)
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-09, 03:47 AM   #907
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
轉貼 http://bbs.opbbs.net/PandaTeam/OnePi...nshi/OPMTV.swf
我覺得幾正
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-09, 09:25 AM   #908
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Chris B 查看文章
我估係 Ace
第十人...將會係曾經敗過給路飛一伙的人

舊 01-04-09, 01:39 PM   #909
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
作者: smalltung 查看文章
第十人...將會係曾經敗過給路飛一伙的人
冇話敗過...

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 08:17 PM   #910
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
頭番413話 封面連載
Mr0123 都晒呢個監獄
唔知會唔會都出番晒黎呢 XD?
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 10:24 PM   #911
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
..mr 0 冇可能係呢層bo..話晒前7武
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 01:30 PM   #912
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 天子 查看文章
..mr 0 冇可能係呢層bo..話晒前7武
下一話一定有 2....(HOPEFULLY) XDD

相遇

到時唔止救ace一個

此篇文章於 01-07-09 01:32 PM 被 John5 編輯。
John5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 01:33 PM   #913
石光

引用:
作者: John5 查看文章
下一話一定有 2....(HOPEFULLY) XDD

相遇

到時唔止救ace一個
起碼3-4屠啦呢d人物
越來越期待mr2
舊 01-07-09, 08:44 PM   #914
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
如果Mr.2同逃出人妖島既山治見面就好玩

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 11:45 PM   #915
石光

2009年onepiece電影十週年鉅製將會廷至2009年年尾上映
舊 01-08-09, 11:51 PM   #916
拓飛
Game Master

仲有消息就係動畫做埋384就去返漫畫內容
舊 01-09-09, 01:02 AM   #917
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
見到台版52期出左,唔知港版幾時有呢?.....
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 03:11 AM   #918
拓飛
Game Master

引用:
作者: metal snake 查看文章
見到台版52期出左,唔知港版幾時有呢?.....
好似1月16,差唔多同528一齊出
舊 01-09-09, 10:54 AM   #919
issoccer
Game Master

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDissoccer
XBox Live Gamertagissoccer
引用:
作者: 石光 查看文章
2009年onepiece電影十週年鉅製將會廷至2009年年尾上映
我一套電影版都未睇過呀!請問有邊一套係好睇d架?

舊 01-09-09, 11:46 AM   #920
石光

引用:
作者: issoccer 查看文章
我一套電影版都未睇過呀!請問有邊一套係好睇d架?
2003年 死亡盡頭的冒險
2005年 狂歡男爵與神秘島

呢兩套都好正
反而我覺得卓洛做主線果套真係好差...可能我接受唔到路飛以外ge人做主線
近兩年都係漫畫動畫故事翻拍..不過都值得一睇
(2003年之前果d因為畫面ge問題忽略左 )
舊 01-09-09, 04:32 PM   #921
issoccer
Game Master

引用:

呢兩套都好正
反而我覺得卓洛做主線果套真係好差...可能我接受唔到路飛以外ge人做主線
THANKS!石光兄,請問係邊一度可以買到以上兩套戲呢?

舊 01-09-09, 04:45 PM   #922
石光

引用:
作者: issoccer 查看文章
THANKS!石光兄,請問係邊一度可以買到以上兩套戲呢?
日本 方便d ge可以去信和城貿易中心
舊 01-09-09, 04:55 PM   #923
issoccer
Game Master

引用:
日本 方便d ge可以去信和城貿易中心
thanks!~~~~~~

唯有下次有機會去先買~~~

舊 01-09-09, 09:08 PM   #924
leozzz

註冊日期: Jan 2005
呢排d 連載咩事~? 咁耐唔出... 係唔係新年jump停左一期?

遲d會唔會刊雙倍頁?
leozzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 09:40 PM   #925
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
引用:

呢兩套都好正
當然係回憶索柏篇好睇啦!!!!!!
我睇到流曬眼淚!!!

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:28 PM

手機版 | APP版