Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-20-08, 08:42 PM   #751
Wtak
God of Gamer
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
作者: alger 查看文章
我都如此想。成40幾期,現在出一出來真的不錯。
尾田真係好掂,係監獄見到熟人,咁路飛好快就可以熟悉環境攪破壞

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 09:12 PM   #752
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Wtak 查看文章
尾田真係好掂,係監獄見到熟人,咁路飛好快就可以熟悉環境攪破壞
期待連鱷魚都出埋嚟搗亂,加埋另外個七武海玩轉個監獄

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 11:51 PM   #753
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
會唔會 呢次係 襯混亂
而 救走 艾c呢.-.-

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 11:56 PM   #754
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
我愛你真係好搞笑
引用:
作者: casio 查看文章
期待連鱷魚都出埋嚟搗亂,加埋另外個七武海玩轉個監獄
鱷魚重係度

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 12:27 AM   #755
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: NEAR 查看文章
我愛你真係好搞笑

鱷魚重係度
自己唔肯走

唔通條伏線甘早鋪定 ?!
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 12:44 AM   #756
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: GateHacker 查看文章
自己唔肯走

好有可能今次知道luffy一個救會太誇張

所以有幾個強力幫手
John5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 01:29 AM   #757
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: GateHacker 查看文章
自己唔肯走

之前唔係同一監獄黎架~~

不過我確信係伏線....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 01:49 AM   #758
leozzz
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: John5 查看文章
好有可能今次知道luffy一個救會太誇張

所以有幾個強力幫手
完全贊成~

繼司法島太誇張後, 今次要balance 番一點

以避人話路飛開左主角turbo~

同時都避免造出「一個僅僅3億的海賊就可以搗亂莊嚴的大監獄」
leozzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 01:54 AM   #759
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 魚伕 查看文章
之前唔係同一監獄黎架~~

不過我確信係伏線....
之前係中途站,如果唔係果幾條友邊有咁勁去劫獄
之後送左黎呢度
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 04:11 AM   #760
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
分分鐘就好似各位估既咁
魚人甚平既出場都好令人期待

不過反而想知如果連愛幻想魔女都加入戰團既話
Ace,沙鱷同巴其見到佢會唔會有d咩特別反應
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 04:15 AM   #761
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
期待沙鱷真係有機會出手,俾個機會佢平反,證明七武海有翻咁上下實力~

舊 12-21-08, 06:42 AM   #762
smalltung

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
期待沙鱷真係有機會出手,俾個機會佢平反,證明七武海有翻咁上下實力~
期待沙鱷巴基路飛一齊合作
我覺得女帝同亞達比為左爭路飛會開拖

舊 12-21-08, 09:58 AM   #763
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
周圍都係水沙鱷玩手指咩

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 10:32 AM   #764
John5
Game Master
地獄浪人

引用:
作者: 細路翔 查看文章
周圍都係水沙鱷玩手指咩
可能思索左新招

巴其同老沙打邊個贏
舊 12-21-08, 10:35 AM   #765
John5
Game Master
地獄浪人

引用:
周圍都係水沙鱷玩手指咩
引用:
作者: leozzz 查看文章
完全贊成~

繼司法島太誇張後, 今次要balance 番一點

以避人話路飛開左主角turbo~

同時都避免造出「一個僅僅3億的海賊就可以搗亂莊嚴的大監獄」
佢地幾個拖到白鬍子黎就ok

白鬍子海賊團先係戲肉, 不過老白年事已高

紅髮會唔會登場呀 好想睇紅髮佢地呀
舊 12-21-08, 10:40 AM   #766
John5
Game Master
地獄浪人

引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
佢仲有mr.1 做幫手, 好著數

相反, 巴其得一個人都敢逃獄
果然係海賊王船上的船員
另外期待場面: 當巴其再遇紅髮

紅髮: o奧~ 巴其, 你都冇咩變呀
巴其: 你冇左隻手wor, 呢d 就係你害我冇得游水既報應
紅髮: 有咩 o奧~LUFFY!
巴其: $%^&*(^%$$%^&*
舊 12-21-08, 12:16 PM   #767
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
但係佢地唔係比海樓石鎖左咩?

舊 12-21-08, 12:37 PM   #768
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
周圍都係水沙鱷玩手指咩
吸晒個海
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 01:32 PM   #769
Eking

註冊日期: Feb 2006
呢個, 我覺得沙鱷係吸唔到海水......

舊 12-21-08, 01:45 PM   #770
燃燒君
Crazy Gamer
唉,又冇溫書

註冊日期: Oct 2004
甚平幾時比人拉左嫁?
佢唔係7武海咩?

B:因為今日冇波踢呀嘛
燃燒君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 01:58 PM   #771
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 燃燒君 查看文章
甚平幾時比人拉左嫁?
佢唔係7武海咩?
前幾話有講

佢反對戰爭...所以入獄...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 06:40 PM   #772
leozzz

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Eking 查看文章
沙鱷:「嘿... 其實海底果d 都係沙!! 上黎啦, 來自海底的泥(沙?)!」
leozzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 06:58 PM   #773
carsonwan

註冊日期: Apr 2006
巴基好搞笑,好掂~
carsonwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 07:00 PM   #774
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: John5 查看文章

相反, 巴其得一個人都敢逃獄
果然係海賊王船上的船員
咁arm對面斬佢唔死jee

舊 12-21-08, 07:05 PM   #775
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
引用:
作者: Eking 查看文章
佢連普通水一吸左都實體化(!?)p.s.請參照luffy打沙鱷
就算比佢吸到海水,吸完之後即係同人講:"黎打我呀"
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:38 PM

手機版 | APP版