Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-16-09, 04:26 PM   #976
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: GGGG 查看文章
只係迷je,狂既會連d周邊到殺埋
我有架
公仔同figure都有買!!!!都又無咁多$$買,只有一部份(其實都買左好多),因為出太多啦=口=!!!
,買唔曬.....銀包唔夠銀兩買

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-09, 11:56 PM   #977
lwl
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: 拓飛 查看文章
係海俠定海峽??

同埋Mr.2係咪出左黎?
引用:
作者: John5 查看文章
mr.2 登場
引用:
作者: John5 查看文章
海俠~ 佢口中不停講仁義~
應該係一個好講仁義道德既七武海

其實我地應該係比 沙鱷 同 月光令我地誤會所有七武海係壞人
話唔定魚人同女帝一樣, 避免D 人逼害先UNDER 海軍.

MR.2 好野, 又有笑料睇
點解見唔到mr .2 既???

舊 01-17-09, 12:17 AM   #978
wingwind1234
Junior Member

註冊日期: Jan 2007
我只見到 MR. 3
wingwind1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 12:21 AM   #979
光之颱風
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
LEVEL 2就要用到gear3
之後會點呢?

舊 01-17-09, 12:25 AM   #980
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
路飛愈畫愈後生咁...

舊 01-17-09, 12:30 AM   #981
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 光之颱風 查看文章
LEVEL 2就要用到gear3
之後會點呢?
老老竇竇,gear2勁過gear3好多
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 12:36 AM   #982
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
竟然係毒男...

舊 01-17-09, 12:46 AM   #983
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
主角唔得閒, 搵班配角搞笑都ok喎

舊 01-17-09, 01:40 AM   #984
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
MR.3話比路飛知佢係MR.3 o個下好正XDD

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 02:06 AM   #985
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
呢隻7武海同人對打之前要唔要講 : 寫作仁俠 !讀做人魚!
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 07:04 AM   #986
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: lwl 查看文章
點解見唔到mr .2 既???
中雷了 對唔住

惟有再等下一話
John5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 10:13 AM   #987
issoccer
Game Master

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDissoccer
XBox Live Gamertagissoccer
毒毒果實,會唔會好屈機架呢?

舊 01-17-09, 12:27 PM   #988
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

正副獄長都d對白都好搞野~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 12:39 PM   #989
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: issoccer 查看文章
毒毒果實,會唔會好屈機架呢?

我想起劇情版索柏篇入面國王個亞哥
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 12:47 PM   #990
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Kain 查看文章
我覺得監獄島依次路飛會兩樣一齊出

然後重創一段時間摺埋學霸氣

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 12:48 PM   #991
袓哥
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2002
終於見到甚平
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 01:07 PM   #992
rambo1345

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
正副獄長都d對白都好搞野~
我仲以為睇緊銀魂, 吐槽方式好似
rambo1345 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 07:55 PM   #993
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Kain 查看文章
速度快

但係 3檔power 勁

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 08:06 PM   #994
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
之前一路認為甚平係奸的.....而家出場原來係豪傑有d估佢唔到.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 11:34 PM   #995
朧月夜

註冊日期: Dec 2008
唔知甚平有咩能力
仲有咁多位 故事有冇講過邊個咁叻捉到佢入去
定係講左我唔記得左@@?

好似記得少少係佢自己去監?
朧月夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-09, 11:39 PM   #996
石光

PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: 朧月夜 查看文章
唔知甚平有咩能力

甚平係唔可以有能力呀喂
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 12:35 AM   #997
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
引用:
唔知甚平有咩能力

魚人有能力咪吾可以游水
會比人悶笑架wo

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 01:15 AM   #998
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
唔知甚平有咩能力

佢去同戰國講停止戰爭...跟住戰國咪捉左佢入獄囉~

另~

LV2 應該有兩隻地獄犬/合成戰
已經企左係路飛上面...

Mr.3 0既出現會唔會係 被作者遺棄/用盡0既一份食糧呢..
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 01:34 AM   #999
Mr.66
Game Master

引用:
作者: 魚伕 查看文章
佢去同戰國講停止戰爭...跟住戰國咪捉左佢入獄囉~

另~

LV2 應該有兩隻地獄犬/合成戰
已經企左係路飛上面...

Mr.3 0既出現會唔會係 被作者遺棄/用盡0既一份食糧呢..
食糧?
或者係尾田神由mr.2同3入獄既章頭故事開始/mr3於巨人島出現一開始,
已經安排好既伏線

舊 01-18-09, 05:33 AM   #1000
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
一去就去半日
呢個署長真係正宗食飯訓覺便便
「真惡毒啊,你剛才的錯真惡毒啊」
毒人果然連講野都要係同毒有關
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉