Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-06-19, 11:56 PM   #151
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
終於打得有低一隻史萊姆
然後開始苦惱點救第一隻貓......
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-19, 03:08 PM   #152
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
呢隻FINAL BOSS真係好Q難打

BTW個END咁求其既? 關唔關最後個選擇事?
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-19, 03:20 PM   #153
fortel
Game Master

引用:
作者: fortel 查看文章
呢隻FINAL BOSS真係好Q難打

BTW個END咁求其既? 關唔關最後個選擇事?
原來要LOAD SAVE
舊 09-08-19, 04:09 PM   #154
leungky1

打獸型莫名其妙地攞左個S+......
睇嚟咩情況下都係快重要過無傷
由手機版發出
舊 09-08-19, 04:37 PM   #155
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: leungky1 查看文章
打獸型莫名其妙地攞左個S+......
睇嚟咩情況下都係快重要過無傷
由手機版發出
有冇傷的確唔重要但時間都唔一定要好快
我打最後BOSS打咗好耐都拎S+

想評分高主要多啲用唔同招式去打尤其啲JUST攻擊
多啲轉P,多用技能去打,例如狗仔叫同盾必定連住開
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-19, 09:58 AM   #156
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
終於爆機,最後一關用要降難度先過到
隻game 係越玩越有趣,頭一張係有啲悶,但除著解鎖會越來越有趣,音樂也是越後越精彩
如果減少啲進入異界就好,我不太喜歡那種氣氛
整體完成度好高,希望能夠大賣啦,而家真係好少公司能夠咁大膽創身
嗰隻DMC 5真係悶到訓著
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-19, 10:41 AM   #157
fortel
Game Master

引用:
作者: sonic 查看文章
終於爆機,最後一關用要降難度先過到
隻game 係越玩越有趣,頭一張係有啲悶,但除著解鎖會越來越有趣,音樂也是越後越精彩
如果減少啲進入異界就好,我不太喜歡那種氣氛
整體完成度好高,希望能夠大賣啦,而家真係好少公司能夠咁大膽創身
嗰隻DMC 5真係悶到訓著
一直都玩對等,打到爆機前都輕輕鬆鬆水都唔洗買

點知打到最後果關會咁大分別 打到我要放棄返去買水成關打過

比痴線阿妹踢一下無一半
舊 09-09-19, 12:09 PM   #158
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:

比痴線阿妹踢一下無一半
早兩關要騎電單車,我無曬命玩,對住放laser既boss總要用一條命,我又要重打
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-19, 01:37 PM   #159
野良猫
肥倫

引用:
作者: sonic 查看文章
早兩關要騎電單車,我無曬命玩,對住放laser既boss總要用一條命,我又要重打
用大劍硬擋
佢有少少尾追性,快跑再迴避都避到的

此篇文章於 09-09-19 01:40 PM 被 野良猫 編輯。
舊 09-09-19, 02:19 PM   #160
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:

比痴線阿妹踢一下無一半
同你一樣,我冇買過任何飲品及物品
只用錢強化武器
但最後大佬太強
我可能要重打或買些物品去打
唔知洗唔洗降難度,現在係最難
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-19, 02:46 PM   #161
fortel
Game Master

引用:
作者: 天野 查看文章
同你一樣,我冇買過任何飲品及物品
只用錢強化武器
但最後大佬太強
我可能要重打或買些物品去打
唔知洗唔洗降難度,現在係最難
賣晒D野應該好多錢,我果陣都唔知執果D野係用黎賣...
舊 09-09-19, 03:03 PM   #162
leungky1

引用:
實在好佩服你唔賣12000G嗰啲野都可以過到關
由手機版發出
舊 09-09-19, 03:07 PM   #163
padage

註冊日期: Nov 2016
係咪最後都唔會夠升晒所有替身技能? 有邊幾隻係最好用? 狼?
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-19, 03:23 PM   #164
fortel
Game Master

引用:
作者: padage 查看文章
係咪最後都唔會夠升晒所有替身技能? 有邊幾隻係最好用? 狼?
基本上我全部ALL IN ARM,白金之星喔啦喔啦

打到爆機前都可以一直同人換血 升爆埋吸埋一咋人可以喔啦喔啦咁成咋人咁殺晒
舊 09-09-19, 05:49 PM   #165
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
今日買左,但未出機…

舊 09-09-19, 05:55 PM   #166
野良猫
肥倫

引用:
升武升到唔夠錢
一賣料即刻成十幾萬用唔哂
舊 09-09-19, 11:47 PM   #167
leungky1

一路玩落反而開波File 02 中Boss最難掌握
間接強調課金同課编碼嘅重要性

如果係連續戰,都明白要多戰術攞S+
但齋打四五個流氓都咁定就有啲無謂......
由手機版發出

此篇文章於 09-10-19 08:32 AM 被 leungky1 編輯。
舊 09-10-19, 10:05 AM   #168
天野

註冊日期: Nov 2004
引用:
係喎,我都未賣過野
今晚試下賣晒佢先
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-19, 09:39 PM   #169
野良猫
肥倫

6位(先週2位) Switch ASTRAL CHAIN(アストラルチェイン)
9129本(累計:41365本)/任天堂/2019年8月30日発売

連釣魚game都賣到十五萬
到底係咪已經冇乜人玩act?
舊 09-11-19, 09:53 PM   #170
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
如果出落PS4,後勁會好好多我覺得。

舊 09-11-19, 10:03 PM   #171
カラー
Junior Member

註冊日期: Feb 2013
引用:
作者: 野良猫 查看文章
6位(先週2位) Switch ASTRAL CHAIN(アストラルチェイン)
9129本(累計:41365本)/任天堂/2019年8月30日発売

呢隻個價應該好多人用9980yen 2券個優惠買DL版
カラー 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-19, 10:14 PM   #172
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
如果出落PS4,後勁會好好多我覺得。
如果sony肯出錢咪出落PS4囉

引用:
作者: カラー 查看文章
呢隻個價應該好多人用9980yen 2券個優惠買DL版
10月底財報就知
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-19, 10:16 PM   #173
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
打頭兩隻大佬都係得D,你地點打到S+....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-19, 10:26 PM   #174
野良猫
肥倫

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
打頭兩隻大佬都係得D,你地點打到S+....
頭幾關D係正常,我都係咁WWW

因為招式唔夠同得一隻關係所以評分一定低
所以一路玩最好集中升一隻先,學技能學JUST技同升武器,因為升武器主角會學到新招
戰鬥打得多樣化時評價自然高

話時話,幫隻嘢維護到底有咩用?
我唔知有咩用但次次任務完都同佢哋洗白白
舊 09-11-19, 11:41 PM   #175
[X-MEN]

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: 野良猫 查看文章

製作人話個銷量唔錯,日本賣到斷貨,同埋學其他人話齋,應該好多人用券買.
[X-MEN] 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[業界] Platinum Games 、三並達也氏が社長を退任 neo 電視遊戲討論版 0 04-21-16 04:03 PM
[業界] Platinum Games 10th Anniversary party neo2046 電視遊戲討論版 0 03-09-16 02:15 PM
[業界] Platinum Games - 2013 ShowReel 武藤遊戲 電視遊戲討論版 0 01-08-13 05:38 PM
[Wii] Mad World (Platinum Games x 松野泰己) [已售] neo 電視遊戲討論版 361 03-15-10 05:17 PM
[NDS] 無限航路 (RPG / Sega x Platinum Games) [日版已售] money 手提遊戲機討論版 162 03-04-10 09:56 PM

現在的時間是 08:40 AM

手機版 | APP版