Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-19, 10:42 AM   #9101
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
尋日嘗試清D未FC到既COOL歌

FILPFLOP SS同仇劍個LV係咪掉轉左?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 11:03 AM   #9102
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
感覺上有部份動畫版既歌曲評高左
例如夕映えプレゼント(26), GOIN'! (27), M@GIC (28)

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 11:41 AM   #9103
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我個人見解係26係唔駛背譜用目押fc 嘅難歌,27就要背一兩個位,28以上就3,4個...

引用:
作者: 小光 查看文章
感覺上有部份動畫版既歌曲評高左
例如夕映えプレゼント(26), GOIN'! (27), M@GIC (28)
Goin 我覺得合理,M@GIC我覺得27左右..
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 02:22 PM   #9104
J+1
望過黎呀!!!!!!

ED歌回?...上兩期的ED呢...?

此篇文章於 04-17-19 04:10 PM 被 J+1 編輯。
舊 04-19-19, 06:17 PM   #9105
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
今次個黑白雙殺個新技能性能如何???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-19, 06:19 PM   #9106
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
睇秒數覆蓋率唔高, 仲要夾歌
暫時應該無咩大衝擊

出月限/灰限ver.先諗

舊 04-26-19, 02:21 PM   #9107
J+1
望過黎呀!!!!!!

中期....睇嚟今次好多人想推架車上神枱,(為左之後嘅前5唔再見到佢? )
由手機版發出
舊 04-26-19, 08:19 PM   #9108
J+1
望過黎呀!!!!!!

封面出了...5月1號有得試聽....

由手機版發出
舊 04-26-19, 10:40 PM   #9109
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
りあむ人設太強了,剛登場幾個月就已經榮登選舉中期結果第二位

Cu同Pa各自有無聲蘿莉進入三甲,睇嚟大家都想多啲蘿莉有聲

https://togetter.com/li/1340863

MGS海外版蛇叔David Hayter原來係巴西妹嘅忠實擁躉,今年仲專程幫巴西妹拉票,難怪巴西妹今年中期會突圍而出。

此篇文章於 04-26-19 10:55 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-19, 10:58 PM   #9110
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章

https://togetter.com/li/1340863

MGS海外版蛇叔David Hayter原來係巴西妹嘅忠實擁躉,今年仲專程幫巴西妹拉票,難怪巴西妹今年中期會突圍而出。
呢個我係星期三睇IM@S Reddit 就知

舊 04-29-19, 05:11 PM   #9111
J+1
望過黎呀!!!!!!

雞會黎啦...

https://twitter.com/imascg_stage/sta...110243841?s=19
由手機版發出
舊 04-30-19, 01:10 PM   #9112
J+1
望過黎呀!!!!!!

記得特價餐今日reset...

此篇文章於 04-30-19 01:12 PM 被 J+1 編輯。
舊 05-01-19, 04:23 PM   #9113
J+1
望過黎呀!!!!!!

當然要揾柚子拍...

由手機版發出
舊 05-01-19, 11:45 PM   #9114
J+1
望過黎呀!!!!!!

感謝cy

由手機版發出
舊 05-02-19, 12:14 AM   #9115
Multi
Junior Member
初心A

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章

https://www.cameo.com/guyversnake

留意返"cameo"應該只係比錢人請人講野網.....

Multi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-19, 01:47 PM   #9116
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
中咗吸血鬼,但係個新技唔係好明
係唔係平常分數減10%,拉線分數加30%

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-19, 06:09 PM   #9117
J+1
望過黎呀!!!!!!

恆常卡技能應該都冇咩作用???
由手機版發出
舊 05-02-19, 10:25 PM   #9118
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
hold音符一關多極有限
反而另外一隻slide音符30% 櫻之時 つぼみ 用可能會好高分

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-19, 10:05 AM   #9119
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔打m+ slide多極都有個譜....所以對於手殘人士都係冇大作用....?
由手機版發出
舊 05-03-19, 09:31 PM   #9120
J+1
望過黎呀!!!!!!

其實早兩日已經先行試聽了..

由手機版發出
舊 05-03-19, 10:46 PM   #9121
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: J+1 查看文章
其實早兩日已經先行試聽了..

由手機版發出

巨巨開左店特訂喎,有冇訂?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-19, 11:16 PM   #9122
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
如果講M滑條多的,我只諗到共鳴世界同埋雙翼兩首
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-19, 11:30 PM   #9123
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: yorkyork 查看文章
巨巨開左店特訂喎,有冇訂?
[情弱]咩店特????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-03-19, 11:39 PM   #9124
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
[情弱]咩店特????

yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-19, 11:51 PM   #9125
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

thx,不過都係poster一類,都唔會掛出來就冇所謂了\

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:07 AM

手機版 | APP版