Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-19, 03:52 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Midway (November 2019)

個款好似 Pearl Habour 續集咁款(掩面),唉。

舊 09-14-19, 08:29 AM   #2
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011

https://www.youtube.com/watch?v=l9laReRAYFk

f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-19, 01:26 AM   #3
f2light
Crazy Gamer

https://www.youtube.com/watch?v=IvR7Y3UB-eM

此篇文章於 09-17-19 01:32 AM 被 f2light 編輯。
舊 09-17-19, 06:28 AM   #4
肉羊哩咖
griffin611

睇完啲 CG 認真好假,但係有睇咗部片(?)嘅,話好過 Michael Bay 套 珍珠港好多,但本人仍然持有好大保留。

舊 11-07-19, 02:47 AM   #5
f2light
Crazy Gamer

香港11月14上

https://www.youtube.com/watch?v=ARfi9cSNICk

此篇文章於 11-07-19 03:09 AM 被 f2light 編輯。
舊 11-07-19, 05:41 AM   #6
肉羊哩咖
griffin611

評論開畫前一日先解禁,係點完全意料之中。Pass

舊 11-07-19, 08:06 AM   #7
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
一開場有兩大個簡體字招牌

Pass
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-19, 11:05 PM   #8
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
睇左 基本上無將日本仔寫成極惡人都算係咁
大美國就實有D

不過好似有改少少史實
南雲有同多聞丸一齊死架咩?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-19, 11:25 PM   #9
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
史實就飛龍艦長
老實講套戲入邊 邊個打邊個大部分認唔到
而戲果個係咪南雲真係唔知

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-19, 10:39 AM   #10
Rv250

註冊日期: Aug 2002
套戲有種asylum味
戰略部份幾年前套山本五十六做得清楚啲
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-19, 10:49 AM   #11
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
其實OK LA...日本仔描寫都算好多

唯一係交代比較多(亂?), (例如杜立德空襲同浙赣戰...始終套戲係中國出資), 如果唔太識歷史會唔知佢做乜, 另外解碼果PART都太過輕描淡寫...

如果只係為左睇打鬥場面係可以的

同埋Ending係唔係抄The Pacific?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] [PC] Star Wars Jedi: Fallen Order︱發售中 安安 電視遊戲討論版 98 02-02-23 10:24 PM
[西片] Charlie’s Angels (November 2019) 肉羊哩咖 電影版 6 07-12-20 02:36 AM
放PS2日版THE GAME CENTER OF USA: MIDWAY ARCADE街機合集+PS2 電車 GO! 新幹線 kinpingk 買賣專區 0 10-28-14 11:46 PM
Battlestations Midway圖片及影片 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 05-26-10 01:30 PM
[PS2,XB]Midway runs the Gauntlet again 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 02-18-05 05:11 PM

現在的時間是 03:23 AM

手機版 | APP版