Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
ゆうたろう 06:00 PM 12-22-11
作者: 草薙さん:
昨日好似嚮旺角擦到Neo大
區域: 馬來西亞
我昨晚旺角都擦到Neo,
區域都係マレーシア,藍色Mii的。
neo 06:06 PM 12-22-11
作者: 草薙さん:
昨日好似嚮旺角擦到Neo大
區域: 馬來西亞
哦! 原來係キズナ君
係呀! 不過我又轉咗America國籍喇~
initial 07:51 PM 12-22-11
請問而家3DS 平均咩價位?
Navism 09:12 PM 12-22-11
作者: teealpha:
其實正如早兩日我同我同事對話咁,

我: MH3G響3DS度OK喎,冇乜問題,係個芒細左D
同事: 佢下隻好出返落PSP度啦
我: 4都係出響3DS度喎,E3有片睇
同事: 晒左隻好GAME
我:

對我黎講除左食野同聽歌/音樂之外其他野都唔好太主觀,咁樣做人會開心好多
晒左隻好GAME << 我笑左,

好彩我身邊無乜呢類人
個個唔介意買所有機
enishi 09:17 PM 12-22-11
FC 版 Zelda 1 已經正式放上 eshop, 大使機可以更新
由手機版發出
dannythebest 09:43 PM 12-22-11
新手...請問美版機有咩要注意?
WIFI 要搵返D 美版機器GAME MA?
THX!
teealpha 10:28 PM 12-22-11
irismong
BistonC
enishi
B|WINS
usayarE
Suda
赤武神
fantasy俊仔
Sea
golan
winsonandcyndi
antony chan
W!LL
issac92354
Akira 明
DQGUNDAM

以上咁多位已ADD
6402oen 11:05 PM 12-22-11
歐 洲 版
作者: :

hk_kent 11:08 PM 12-22-11
加fc code list 改為"攻略及心得交流區"貼
yeah yeah 11:39 PM 12-22-11
其實我想佢快D出應援團...
6402oen 11:54 PM 12-22-11
http://www.nikkei.com/news/latest/ar...E38698E0E2E2E2
作者: :
任天堂「3DS」、年内に国内400万台突破
有力ソフトが充実

任天堂の携帯型ゲーム機「ニンテンドー3DS」の国内の累計販売台数が年内に400万台を突破することが確実になった。調査会社のエンターブレイン(東京・千代田)によれば、12月第3週(12~18日)の販売は約39万台と週次ベースで過去最高となり、累計で360万台を超えた。

これまでの週平均は約8万台で、30万台を上回るのは約38万台だった12月第2週(5~11日)に続き2週連続。クリスマスのある第4週…

Tdot 11:58 PM 12-22-11
出面有咩牌子的外置充電出到3DS口???

還是買有USB口的+ 3DS用的USB充電線好??
raver_leung 12:23 AM 12-23-11
作者: 怪人:

MiPow.
tung999 12:23 AM 12-23-11

買有USB口的+ 3DS用的USB充電線就好
買有output 1A既應該就冇問題
三洋的ENELOOP效能不錯w
antony chan 12:24 AM 12-23-11

當然係後者好啦
ZlWS 01:17 AM 12-23-11
irismong
BistonC
enishi
B|WINS
usayarE
Suda
赤武神
fantasy俊仔
Sea
golan
winsonandcyndi
antony chan
W!LL
issac92354
Akira 明
DQGUNDAM

以上咁多位已ADD
已add熱血硬派XD
剩睇交換日記都玩兩個中iphone都未試過咁
Ha
W!LL 01:47 AM 12-23-11
有冇人知咩事, 無啦啦部機話有更新 囧
赤武神 01:54 AM 12-23-11
作者: W!LL:
有冇人知咩事, 無啦啦部機話有更新 囧
3.0.0-6Jへの更新による主な変更点
● 本体内蔵ソフトの安定性向上
より快適にお楽しみいただけるよう、本体内蔵ソフトの安定性を向上いたしました。

我ADD左你,你未ADD我丫!
Tdot 02:45 AM 12-23-11
作者: tung999:
買有USB口的+ 3DS用的USB充電線就好
買有output 1A既應該就冇問題
三洋的ENELOOP效能不錯w
1A output係指USB?

我想知usb充會唔會慢過火牛好多?
因為我部ipad和手機用電腦充電時用電快過充電

還有會唔會個usb output太高充爆機?
tung999 03:18 AM 12-23-11
1A output係指USB?

我想知usb充會唔會慢過火牛好多?
因為我部ipad和手機用電腦充電時用電快過充電

還有會唔會個usb output太高充爆機?
而家多數外置電都會有2-3個output 就算usb頭都會有分電流0.5 1 1.5A
而N3DS係要0.9A 咁用高小小既1A都冇問題既
電腦既USB2.0得0.5A 充電實慢 而且N3DS用0.5A仲會用唔到MH件裝甲
Y.Bird 05:30 AM 12-23-11
今日先下載GBA GAME,
比上次回饋GAME 陣容比較好,
最好比多1 次啦(幻想)。
fourleaves112 08:19 AM 12-23-11
想問入左E-SHOP去邊度下載GBA個十隻免費GAME,我之前有下載第一批的
irismong 09:06 AM 12-23-11
同第一批果時一樣, 入購濟XXX果度DL囉....
阿聰 09:24 AM 12-23-11
我自己用緊勁量XP8000,我fd就用XP4001A
舊嘢唔平喎…有冇得邊玩邊充電?
作者: antony chan:
當然係後者好啦
有冇相睇?幾錢?
メソウサ 10:23 AM 12-23-11
尿袋去淘寶或者星際買YAOBOO啦
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面