Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-04-08, 02:25 PM   #51
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: POKA 查看文章
女方派東記
男方派美心
男家唔洗派餅咭的

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:31 AM   #52
sqling
God of Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: Hitomi 查看文章
男家唔洗派餅咭的
要派亦無不可

註冊呢? 去政府定私人?

上次個friend去私人果d註冊, 一夠鐘就要拿拿聲拉隊走人
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 08:01 PM   #53
sqling

而家時勢唔好

有無諗過改期?
舊 10-12-08, 08:32 PM   #54
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: sqling 查看文章
而家時勢唔好

有無諗過改期?
只可以早唔可以遲啦

舊 10-12-08, 11:16 PM   #55
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
我D男性朋友都照派比我~冰要計得咁盡架?
引用:
而家時勢唔好
有無諗過改期?
我反對呢D言論~連愛都要計算在內, 人生是什麼?
It was the best of times, it was the worst of times.~
引用:
只可以早唔可以遲啦
咁大.......獲!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 11:51 PM   #56
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: KIM 查看文章
我D男性朋友都照派比我~冰要計得咁盡架?

我反對呢D言論~連愛都要計算在內, 人生是什麼?
It was the best of times, it was the worst of times.~

咁大.......獲!
我媽心急丫嘛~分分鐘要提早到09年上旬

另外我同意Kim XD
其實結婚前都計算左自己係咪負擔得起GE~~我決定果時係8月尾~果時個市都好差XD
同埋最重要的係我唔洗問任何人借錢~婚後無任何債務~
成個婚禮就算我自己一個人都可以俾錢俾(俾完無晒錢XD)~當然人情是邊個俾錢就邊個收番XD

餅CARD決定買番美心

此篇文章於 10-13-08 01:30 PM 被 Hitomi 編輯。
舊 10-27-08, 01:00 PM   #57
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: POKA 查看文章
女方派東記
男方派美心

男方就男家自己派帖啦, 仲駛乜派餅卡??

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-08, 05:45 PM   #58
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
我岩岩先知東海堂原來都係美心的~ |||

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-08, 02:51 PM   #59
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 基路亞 查看文章
我岩岩先知東海堂原來都係美心的~ |||
今年3月己收購左.................

但行政/資金運作與美心西餅麵包部門完全分開獨立運作

放心.............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-08, 07:05 PM   #60
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章

典解唔改名叫"美東海心堂"...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-08, 08:51 PM   #61
sqling

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
典解唔改名叫"美東海心堂"...
美心貨仔, 東海堂價錢
舊 11-06-08, 01:11 AM   #62
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
美心貨仔, 東海堂價錢
只計麵包兩者價錢相約的..................

不過前者用大陸麵粉...............後者用日本麵粉................/\

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 11-06-08, 01:14 AM   #63
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:

原來咁多內幕野... 真係唔講唔知~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 06:23 PM   #64
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
只計麵包兩者價錢相約的..................

不過前者用大陸麵粉...............後者用日本麵粉................/\
但...共用大陸蛋...a

舊 11-07-08, 06:32 PM   #65
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
但...共用大陸蛋...a
大陸蛋都有平/貴的説.....................

東海堂...........係用貴價大陸蛋

而且美心也有部份産品係用外國進口的紙盒保鮮袋旦黄/旦白

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 11-07-08, 07:24 PM   #66
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
大陸蛋都有平/貴的説.....................

西餅?
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 07:27 PM   #67
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:

美:龍崗雞既雞蛋
東:清遠/嘉美雞既雞蛋
a

舊 11-07-08, 09:46 PM   #68
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

是但啦食唔死人食唔壞人就得啦

舊 11-07-08, 10:15 PM   #69
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
是但啦食唔死人食唔壞人就得啦
唔巧學自認香港手信果間便成...

舊 11-07-08, 10:48 PM   #70
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
唔巧學自認香港手信果間便成...
_華? D包放成日都賣唔出
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:11 PM

手機版 | APP版