Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-04, 11:36 AM   #1
gamerroid
Game Master

註冊日期: May 2002
PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
Unhappy 飛鏢特攻

我今天看電視看到飛鏢特攻的廣告。看完之後我心想,不要出動畫呀!推出動畫的話,我們便會有生命危險!!試想想的街上的小童投擲飛鏢時的情景......玩具的話還好,假如是真飛鏢的話......

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 09:28 PM   #2
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
暫時重係BAN DAI死貨... :bface:

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 09:32 PM   #3
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Busconcamp
暫時重係BAN DAI死貨... :bface:
一日唔推出動畫,一日都重係BAN DAI死貨

舊 04-06-04, 09:53 PM   #4
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
應該無動畫出

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 11:44 PM   #5
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
但係crush gear都係死死地

舊 04-06-04, 11:53 PM   #6
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 最強幻象
但係crush gear都係死死地
爆旋陀螺,雙星四驅車重好玩過佢... :bface:

舊 04-07-04, 01:25 AM   #7
DQGUNDAM
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
今日無la la手痕,爆左幾十盒死貨 ...................足球公仔
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 01:30 AM   #8
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
係反嘔城見過d飛標~
其實幾牙煙,唔可以當玩具咁玩架喎........

細路玩玩具係唔會飛到佢地禁型加嘛.....
細路玩玩具係一大班係度將d玩具扔黎扔去丫,飛標好易出意外@@

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 09:13 AM   #9
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
好驚成街都係飛鏢...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 09:20 AM   #10
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
飛標整色整水托咩
又唔係勁D

舊 04-07-04, 06:35 PM   #11
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 勃勃
飛標整色整水托咩
又唔係勁D
自從~
唔知冰套加刀片之後
乜都可以加刀片

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-04, 10:52 PM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 凍檸茶
自從~
唔知冰套加刀片之後
乜都可以加刀片
咪就係2年多前係風麾香港大小朋友既爆旋陀螺囉~
係上水有個細路係個陀螺度加刀片...
點知個陀螺飛出格鬥盤外,嚴重'界'傷左一個在旁觀戰既小朋友隻腳~

舊 04-07-04, 10:57 PM   #13
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Busconcamp
咪就係2年多前係風麾香港大小朋友既爆旋陀螺囉~
係上水有個細路係個陀螺度加刀片...
點知個陀螺飛出格鬥盤外,嚴重'界'傷左一個在旁觀戰既小朋友隻腳~

我早係興F.1果陣用過
神雕漫畫入面
金輪法王個鐵輪
加入陀螺
我早就俾陀螺介傷啦
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

舊 04-07-04, 11:01 PM   #14
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
成個小型血"嫡"子咁......但係都唔好話唔得人驚.........

果陣HIT玩搖搖.....搞到行親街都好驚俾搖搖"DUP"中.......

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:26 PM

手機版 | APP版