Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2
手提遊戲機討論版>ポケットモンスター ウルトラサン/ウルトラムーン 2017年11月17日発売予定
iu fu pig 10:03 AM 10-02-17
喜歡pokemon,所以支持唔播
呢家點都喺老任強制迫香港改名,皮卡丘我真心聽唔入耳,點解唔可以行兩套名?
既然喺咁,唔買就算

呢集公布尾隨系統未
lineage19 03:20 PM 10-02-17
支持唔買+1

我寧願唔睇, 都唔想聽到廣東話的皮卡丘

老任到底幾時先醒, 香港要的唔係同台灣/大陸一樣的譯名
張飛後代 05:26 PM 10-02-17
GF唔係㪎丄業黎,請體諒一下佢無法驣出更多人力同時間做廣東翻譯既理由啦!(GF唔算係大企業)
乖猴子係唔會朝三暮四既。
iu fu pig 08:52 AM 10-03-17
作者: 張飛後代:
GF唔係㪎丄業黎,請體諒一下佢無法驣出更多人力同時間做廣東翻譯既理由啦!(GF唔算係大企業)
乖猴子係唔會朝三暮四既。
我明白,所以佢出遊戲我都堅持玩
不過⋯⋯就只喺比卡超一個名,都唔願意讓步
我地唔喺要獨立,只喺想保留返屬於自己嘅習慣咋
swatty 11:52 AM 10-03-17
TVB 唔係應該睇贊助同廣告?
高達, 陀螺, 星夢都好怏同分開名
PKM 上套戲都係台灣落晒先播...
lineage19 12:12 PM 10-03-17
其實GF做唔切唔怪佢
就算只係得台譯甚至大陸譯都唔怪佢

唯一怪佢的係點解要強制香港跟呢套
你唔做都算了, 但唔好強迫我要囉
yorkyork 12:23 PM 10-03-17
所以想睇既咪買台灣版睇囉...
做乜要迫其他人跟個名..
swatty 12:46 PM 10-03-17
連香港動畫代理都係台灣公司做...
一係似新加坡全部講英文

不過我都訂左GAME 拎 CODE
lineage19 02:26 PM 10-05-17
一整個大片既視感

希望有BW2果種完成度

張飛後代 02:39 AM 11-03-17
傳說寶可夢大放送+歷代反派首領大集結「彩虹火箭隊」

坂木請既gen7反派代表係札奧博⋯
lineage19 02:19 PM 11-03-17
札奧博明明上集先話自己改過自身做返普通社員
ゆり 03:23 PM 11-03-17
第二個次元
由手機版發出
張飛後代 11:32 PM 11-14-17
傳授招式復活。
奈克洛茲瑪⋯好光⋯係乜野光⋯

lineage19 05:26 PM 11-15-17
睇黎今日都未有呢

Sent from my iPhone using Gaforum
ゆり 05:32 PM 11-15-17
作者: lineage19:
睇黎今日都未有呢

Sent from my iPhone using Gaforum
偷跑左喇WO
lineage19 05:51 PM 11-15-17
作者: ゆり:
偷跑左喇WO

有咩??實體卡喎?
呢家o係mk唔見

yuhchan5 06:54 PM 11-15-17
作者: lineage19:
有咩??實體卡喎?
呢家o係mk唔見

出晒圖喇~~~~
lineage19 07:06 PM 11-15-17
作者: yuhchan5:
出晒圖喇~~~~

冇所謂啦,岩岩問我訂果間要聽日先有
玩住xxx先

1 2

返回主題版面