Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-17, 09:05 AM   #10301
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
勁咩....不過都唔到突佢.....連師傻都未突過的時候.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 09:11 AM   #10302
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
雙人勁過單人好多喎
只係一隻奶媽,成日比人一拍就死,又唔識閃,不過我照用
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 09:14 AM   #10303
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
冇記錯既話有反擊,普攻封精封必,行得快

未出3神前仲興緊90號果期見人搭輪回同拳指,血牛射大器凸爆都俾佢1下幾萬秒

此篇文章於 10-25-17 09:17 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 11:03 AM   #10304
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
好多機都打唔死,打唔中,反而隻斷空我得,一拖長左,the end 打唔中嘅,斷空我都打得中,我個倉嘅mvp
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 11:59 AM   #10305
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
降臨卷換咩好呢...紫冥王一隻...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 12:15 PM   #10306
ShinDou

是但換隻留到佢出大器奶再食 XD
舊 10-25-17, 12:44 PM   #10307
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
4奶可以話唔會出大器.

即使有都唔會係起始版.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 01:02 PM   #10308
J+1
望過黎呀!!!!!!

諗落換兩隻冥王食埋手上3隻拳冥王突爆隻fighter算...

另外黄奶只選一隻邊隻最好呢...我覺得盾好過白鎗...
由手機版發出

此篇文章於 10-25-17 01:49 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-25-17, 02:47 PM   #10309
J+1
望過黎呀!!!!!!

下輪機體更新有威龍,有冇機會變番速指神機呢 (不過想問點解冇大器.....
由手機版發出
舊 10-25-17, 03:12 PM   #10310
J+1
望過黎呀!!!!!!

1珠前map中dmg...睇嚟都唔係26 通行証...
由手機版發出
舊 10-25-17, 03:49 PM   #10311
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
有佢可以唔使出必過頭2 WAVE, 之後博超力CRI就搞定, 易打佐好多...

或者睇準時機開必, CRI都唔使博
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 04:44 PM   #10312
ShinDou

隻destroy鬥雞好似無敵咁濟,見到都唔想打
舊 10-25-17, 04:47 PM   #10313
Crazy Gamer

白膠可秒滿突
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 05:01 PM   #10314
ShinDou

冇揀eureka,果陣揀錯左the end,結果凸左2都係得個擺字,早知果陣揀eureka,又凸得爆
舊 10-25-17, 05:10 PM   #10315
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
部野食到古鐵BUFF,如果放左係最尾既話eureka有純白buff都應該秒唔到

不過用死buff隊打既話感覺唔到影響

出d咁既機,下個月vs征霸真係唔敢想像

此篇文章於 10-25-17 05:13 PM 被 dragonar226 編輯。
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 05:16 PM   #10316
J+1
望過黎呀!!!!!!

SF換入destroy..
試左兩次1珠起手駁3下必攪掂......
由手機版發出

此篇文章於 10-25-17 05:20 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-25-17, 05:44 PM   #10317
ShinDou

我死buff係用緊粉cc同隻射鎌刀咋,盾閣下要普攻先打到destroy,但盾閣下會俾古鐵兩下普攻屈死, 避又避唔到,有奇蹟點都中啦
舊 10-25-17, 07:49 PM   #10318
ShinDou

其實而家最驚既係佢每個月精霸改少少輪住ABC咁出,次次都係月尾NEW COMER先出通行證迫你抽黎過,冇既話又少粒限凸
舊 10-25-17, 10:35 PM   #10319
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
SF換入destroy..
試左兩次1珠起手駁3下必攪掂......
由手機版發出
突爆destroy?
係咪都係豹馬3下必
真係唔係好想突隻天元

舊 10-25-17, 10:56 PM   #10320
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

28都o岩用 而家打緊29....

引用:
作者: 6078 查看文章
突爆destroy?
係咪都係豹馬3下必
真係唔係好想突隻天元
2突destroy,重點利用destroy個起手慢o個半秒夾落豹馬3下必中間=多左一重攻擊

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-25-17, 11:10 PM   #10321
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

終於終精...29好似唔駛佢都得....如果夠多破罩機應該.....30冇轉所以一take收工.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-25-17, 11:20 PM   #10322
Crazy Gamer

都話26之後唔難
舊 10-25-17, 11:53 PM   #10323
clie

即係26無盾天元射豹馬DC就一定過唔到?
咁隻DESTROY可以SKIP
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-17, 12:04 AM   #10324
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
即係26無盾天元射豹馬DC就一定過唔到?
咁隻DESTROY可以SKIP
大器拳天元都有機會過到
舊 10-26-17, 02:12 AM   #10325
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
DC過到26咩?有突3喎。。。都係連出3野必?反而天元同超v都冇。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:41 AM

手機版 | APP版