Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-17, 11:02 PM   #8051
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
wt_...又係最後3個字比人打走50分以上.....拎唔到ssr

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 11:08 PM   #8052
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
第1次抽中紫SSR @@ 中到紫Z了 XD

鬥雞好似好堅,我有4隻拳Z,好唔好凸爆佢﹖但又驚佢出大器,奶油呢D實出,爭在幾時,到時唔通又用凸移植﹖

此篇文章於 04-23-17 11:12 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 11:18 PM   #8053
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

紫你有咩機先??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-23-17, 11:25 PM   #8054
ShinDou

冇其他機 XD 紫Z白12妹,冇其他抽既紫白機啦

見紫Z有70%罩,可以當半隻愁哥用黎頂下﹖命回都高又疾人
舊 04-23-17, 11:37 PM   #8055
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

愁哥要夾3,4隻指加速先叫用行得似樣.....Z唔知個速度如何....如果都係慢機都只係比人輪......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-23-17, 11:40 PM   #8056
ShinDou

平時打D混色陣落紫Z都唔易打,應該都快快地﹖愁哥因為有個行動大DOWN先咁慢姐 XD

此篇文章於 04-23-17 11:43 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-23-17, 11:53 PM   #8057
clie

古仔萬三甲同二萬HP既罩同Z四千幾既罩唔好話半隻愁哥連四分一隻既效果都無
最好有多幾部紫機BUFF吓先好落場
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 07:00 AM   #8058
ShinDou

我隻愁哥得凸2所以有半隻 XD 同埋疾人都好堅,減傷7成都算多
舊 04-24-17, 08:45 AM   #8059
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你突爆隻古爛衫先啦

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-24-17, 10:54 AM   #8060
ShinDou

我諗住積塵凸左2先諗,愁哥唔用晒盾隊好難用黎打人,但愁哥又打唔到射回同雙子,可能凸其他
舊 04-24-17, 11:40 AM   #8061
ShinDou

肉飛儲十張先射會唔會多d ssr率?
舊 04-24-17, 12:45 PM   #8062
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
愁哥點會打唔到射迴
我屈分靠哂佢

舊 04-24-17, 12:47 PM   #8063
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
如果你隻古爛衫仲未突爆當然突爆佢先爆積塵啦

射迴要睇佢有冇搭其他,如果搭隻積塵又係頭痛...
由手機版發出

此篇文章於 04-24-17 12:51 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 01:01 PM   #8064
Crazy Gamer
馬弓手

4迴+積塵/4G無問題
搭OOQ就唔知點

舊 04-24-17, 01:08 PM   #8065
J+1
望過黎呀!!!!!!

Ooq就純射迴硬撼
由手機版發出
舊 04-24-17, 01:14 PM   #8066
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
OOQ可以用黑妹打, 沒指既OOQ通常殺唔死人
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 01:28 PM   #8067
ShinDou

愁哥打唔到胸鳥分身,又會俾人係咁整盲同封補血

00q應該好難秒唔到黑妹喎,我5射都俾佢秒晒,就算死剩黑妹行咁慢都係幾野秒埋

冇射回唔駛打00q

積塵我自己都唔打凸2或以上
舊 04-24-17, 01:37 PM   #8068
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

秒唔秒睇佢上唔上拳指, 唔上的話好難秒到, 我自己打射指+OOQ&ZEGAPAIN隊就用突爆4G+古仔+黑妹+2突朱古力盾CC+3突愛麗絲, 黑妹殺佐OOQ同曉擊霸就沒難度, 可能我黑妹係滿突, VPARTS用防禦同4G指揮加裝甲, 通常食完仲有半血, 好快補滿
舊 04-24-17, 03:31 PM   #8069
J+1
望過黎呀!!!!!!

積塵只有古爛衫夠力打入...用全盾基本冇得贏...
由手機版發出
舊 04-24-17, 04:57 PM   #8070
Crazy Gamer
馬弓手

通常擺OOQ都係放尾,要清左天帝/兇鳥先掂到佢....
無4G,比佢開到炮就玩完

兇鳥分身當佢無到,愁哥單挑佢同天帝可以逐隻劈死
積塵更易,愁哥+大神必樂勝

舊 04-24-17, 05:06 PM   #8071
ShinDou

愁哥唔會盲咩? 射回陣係好易打,不過我用黑妹打,愁哥作用真係肉盾咋,因為我得凸2,大神打得中積塵咩?愁哥應該打唔爆識得裝雙甲既積塵,我而家積塵凸1都唔係隻隻愁哥打得穿我,同埋通常cri先穿
舊 04-24-17, 05:48 PM   #8072
J+1
望過黎呀!!!!!!

大神斬到積塵??? 小器版??
由手機版發出
舊 04-24-17, 06:12 PM   #8073
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

小器大神必殺打得中, 前題唔盲, 所以愛麗絲用感應比較好, 不過我多數用4G必殺同古仔普攻打, 盾隊沒4G同古仔真係唔得, 正如射隊鐵膽係曉擊霸同天意

正常古仔普攻點都打得穿積塵(打中的話), 對面滿突我都成日打
舊 04-24-17, 06:55 PM   #8074
ShinDou

我凸1積塵俾愁哥打,見佢cri先4千幾
舊 04-24-17, 07:07 PM   #8075
Crazy Gamer
馬弓手

因為愁哥行得慢,愛/絆之後射黑洞炮就秒左

小器大神必殺扣到積塵幾千至萬頭,愁哥普攻扣4千幾左右(雙方突爆)

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:45 AM

手機版 | APP版