Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 最後
日本動漫畫討論版>ひろやまひろし「Fate/kaleid liner プリズマ☆イリヤ ツヴァイ ヘルツ!」7月放送開始!丨SILVER LINK.制作
money 01:54 PM 06-11-14

money 11:01 PM 06-14-14

money 12:36 AM 06-21-14
全5巻10話

Fate/kaleid liner プリズマ☆イリヤ ツヴァイ! 第1巻 [Blu-ray]
価格: ¥ 8,208
発売予定日は2014年9月26日です。

鐵之侍 08:55 AM 06-21-14
只得10話。。。。。看來見不到小金閃了
money 06:59 PM 06-26-14

亍 ◣ 08:35 AM 07-04-14
01先行....

想問魔法少女變身時間唔係0.幾秒咋咩?
gingq7 01:03 PM 07-04-14
又得10話, 即是講得一半....
鐵之侍 10:08 AM 07-05-14
感覺節奏比上緝好了,變身時兩個傻傢伙還一面慘叫

以發展來說應是去到打巴姐為完結吧?
casio 02:17 PM 07-05-14
美游個初吻仲保得往,咁之後個次仲保唔保到呢
Kinny Riddle 01:33 PM 07-06-14
作者: casio:
美游個初吻仲保得往,咁之後個次仲保唔保到呢
乜唔係上次最終回已經被伊莉亞奪去初吻咩?

變身時嗰兩個大姐喺度嘈生晒完全聽唔到D BGM. XDDD
money 09:16 PM 07-08-14

casio 01:26 AM 07-09-14
作者: Kinny Riddle:
乜唔係上次最終回已經被伊莉亞奪去初吻咩?

變身時嗰兩個大姐喺度嘈生晒完全聽唔到D BGM. XDDD

唔記得咗已經冇咗
money 10:55 PM 07-09-14

money 07:40 AM 07-13-14

Kinny Riddle 03:41 AM 07-17-14
美遊(口唇)慘被NTR

伊莉亞表情超絕。XD
亍 ◣ 08:28 AM 07-17-14
口水
鐵之侍 08:01 PM 07-17-14
果然是我的接吻專家小黑,KISS差不多是裡番級數,之後的KISS場面可以更期待了

感覺今季才是認真製作,作畫和動作不知比第一季好了多少
神秘過客 01:20 AM 07-18-14
濕吻真邪惡, 可惜我對褐色無興趣

想問美遊打後戲份仲多唔多?
真!DC 09:22 AM 07-18-14
第二部都仲好多
係第三部變左等人救既公主先少左戲份
由手機版發出
Kinny Riddle 02:44 PM 07-24-14
老虎你可以挨到咁耐先被奪初吻已經好厲害啦。XD

睇呢套既最大樂趣就係見到伊莉雅被欺凌既各種吐嘈表情。

士郎無論o係邊個平行時空都自然會吸引一堆後宮、今次仲有幼女化頃向添。
鐵之侍 07:27 PM 07-24-14
可惡……明明上集的KISS這麼實用,今集怎麼變回像漫畫版那麼保守啊
神秘過客 02:03 AM 07-25-14
妖! 可唔可以 cut 鬼哂后宮士郎 D 戲份呀! 我唔想睇呢套都見到這條彈散
money 06:46 PM 07-30-14

nakakula 07:21 PM 08-02-14
作者: 神秘過客:
妖! 可唔可以 cut 鬼哂后宮士郎 D 戲份呀! 我唔想睇呢套都見到這條彈散
士郎係得呢集同反宝果個係海灘果集先有d 咁既野 ......

我係驚佢BD版 SP 會出 "彼女の事情"1至9黎食位啫 ....

呢套係唯一一套我唔會睇到訓著的 Fate
money 01:05 PM 08-07-14
「プリズマ☆イリヤ ツヴァイ!」

6「嘘と強がりの向こう側」
井上堅二 神保昌登 神保昌登 山吉一幸

7「激突!クッキン・シスターズ」
井上堅二 田村正文 田村正文 田村正文

8「彼女の名は」
水瀬葉月 丸山由太 小島正士 平田和也

9「独りの戦い」
水瀬葉月 木村泰大 木村泰大 山吉一幸

10「その手が守ったものは」
水瀬葉月 神保昌登 神保昌登 澤入祐樹

第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 最後

返回主題版面