Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-03-17, 01:40 PM   #476
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
九號上一拳超人(而家先嚟?!)

星期六半夜做緊齊木楠雄的災難, 都幾搞笑

舊 04-03-17, 02:54 PM   #477
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
九號上一拳超人(而家先嚟?!)
唔駛錢有得睇, 差不多LA.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-17, 10:53 PM   #478
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
冇諗過個po仲有機會浮番上黎......

講真...三一如三之後淨係得吊靴鬼有心機追睇......
呢季睇下又點......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-17, 12:46 AM   #479
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

星期六半夜做緊齊木楠雄的災難, 都幾搞笑
之前新番錯過咗這套,現在電視播睇返又真係唔錯!
不過主角的超能力太屈機了,差不多什麼超能力都會。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-17, 11:01 PM   #480
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
頭先套印度野好正,兩個係架印度的士唱beyond XDD

舊 04-13-17, 11:55 PM   #481
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: westpat 查看文章
頭先套印度野好正,兩個係架印度的士唱beyond XDD
呢套真係好正......
果本印度蛇貓狗...好似落街是但搵本乜周物周都多野睇過佢......
呢頭仲話印度d人好人冇機心...
第二日就即刻遇騙徒......

下集買神油......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 04-13-17 11:58 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 04-17-17, 10:47 PM   #482
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

乜艾粒同Do姐反左枱咩?......
今集黑料理玩咁大......

死神Lv.3能力覺醒
舊 04-18-17, 10:16 AM   #483
肉羊哩咖
griffin611

One Punch 第二集先開如睇,首OP詞OK 嘅, 但始終超越唔到原曲~~~

啲對白好「本土」化就預咗, 睇返仲係咁過癮

仲未繼動畫版就可惜啲

舊 04-28-17, 11:42 PM   #484
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
全職mama做完啦…
最後都有d眼濕濕

但對煎娜好感度重低左…
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-17, 11:02 PM   #485
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

其實頭先集404有咩野畫面咁不安......

係咪因為...個主持爆元秋大鑊?......

死神Lv.3能力覺醒
舊 06-03-17, 11:36 PM   #486
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
最新睇詭探,覺得唔錯,見返尹揚明
但是計埋得廿幾分鐘到太少
點解madam要去心理醫生到覆診呢

舊 06-08-17, 10:38 PM   #487
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: haha3156 查看文章
最新睇詭探,覺得唔錯,見返尹揚明
但是計埋得廿幾分鐘到太少
點解madam要去心理醫生到覆診呢
唔睇低能做一小時仲好啦

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 10:50 PM   #488
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
詭探真係幾正
真係分唔到暴後係子晴定子欣

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-17, 09:43 AM   #489
haha3156
↓相良宗介(?)↓

引用:
作者: pet3 查看文章
唔睇低能做一小時仲好啦
我都覺...到喉唔到肺
可能拍到的集數唔多掛?
如果香港多番呢類劇集就好了...
好過CCTVB之前個套彊.......

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
詭探真係幾正
真係分唔到暴後係子晴定子欣
我都分唔到,家姐就慘d,由細比個老母教要報仇,又教她畫符
應該是她的家族都識道教野(?)....

尋日個集都正
話落降頭...
不過d虫好嘔心

舊 06-16-17, 11:12 PM   #490
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
詭探正
一來冇左個堆情情愛愛,二來故事簡單更加加強左效果
好像準備第二季

此篇文章於 06-16-17 11:14 PM 被 stevenfan 編輯。
stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-17, 11:07 PM   #491
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
做咩入結界果道門同Dr. Strange果D傳送門一樣嘅

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 08:22 PM   #492
haha3156
↓相良宗介(?)↓

http://www.vjmedia.com.hk/articles/2016/11/02/145186/

有關西貢結界的新聞

舊 06-28-17, 09:20 AM   #493
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
第七行動組睇呢都係滅團
其實同第一代一樣都係七個人

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 09:16 AM   #494
肉羊哩咖
griffin611

做完一拳做暗殺教室, 唉~

舊 07-04-17, 06:52 PM   #495
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
第七行動組睇呢都係滅團
其實同第一代一樣都係七個人
應該有S2~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 11:06 AM   #496
stevenfan
貧窮神附身

被人爆晒結局

舊 07-07-17, 06:09 AM   #497
haha3156
↓相良宗介(?)↓

引用:
作者: stevenfan 查看文章
被人爆晒結局
其實今日得半小時,都好難講得哂禁多野
好多邪教的謎團未解開

舊 07-07-17, 09:58 PM   #498
haha3156
↓相良宗介(?)↓

睇完個大結局~~~唉

希望真是有第二季啦

舊 07-07-17, 10:08 PM   #499
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

S1~完~

特技流左D~
敍事舖排太快~可以慢返D~
司馬志全太強大~好似無敵咁~
連貫性低~每個單元~分開睇就合邏輯~合埋一齊就好跳脫~例如87屆個PART~忠SIR啱啱先破左單大案~新聞都出埋~但係警隊高層好似無人知咁~

S1只係B級CULT片水準~不過肯定依類戲抵讚~期待S2會有改善~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 11:16 PM   #500
stevenfan
貧窮神附身

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
S1~完~

特技流左D~
敍事舖排太快~可以慢返D~
司馬志全太強大~好似無敵咁~
連貫性低~每個單元~分開睇就合邏輯~合埋一齊就好跳脫~例如87屆個PART~忠SIR啱啱先破左單大案~新聞都出埋~但係警隊高層好似無人知咁~

S1只係B級CULT片水準~不過肯定依類戲抵讚~期待S2會有改善~
S2有先算.....
尹揚明,蔣祖曼,車保羅三個表現最好~~
邵仲衡其實流流地~
其實高街鬼屋呢個單元都可以話有鋪排過南叔的養鬼仔是講如何控制人和殺人,西貢結界則先係天后講司馬志全有一劫和結界呢回事
張雷都幾有高人FEEL

B級CULT片水準都已經好過TBB個堆垃圾

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 想問下係16:9的LCD TV玩TV GAME的問題 IDGAF 電視遊戲討論版 30 09-26-07 12:48 AM
TV CARD 同 TV BOX 問題 一小英口 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-02-07 09:50 AM
[MD]Mega Drive Play TV 2 & TV 3, 4,179円4月2日發售 neo2046 電視遊戲討論版 38 02-21-05 02:31 AM
tv card /tv box 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 18 05-23-04 07:56 PM
TV box and TV 卡可以連接I cable 解碼器ma? majicman 手機資訊/電腦軟硬討論 8 04-11-03 01:08 PM

現在的時間是 10:23 PM

手機版 | APP版