Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-21-16, 11:53 PM   #351
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
矛盾 2 其中一對係王丹同馮敬恩,去日本
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-16, 03:39 AM   #352
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
咩「真人」騷,都係有「假」,係多定少嘅啫;其實「毒」男同 MK 女,都唔覺咁差啫,睇落去先;其他,好想知真身被知嗰陣會點啫。

畀你望到,「高佬」未出發即被打沉~ 

真係玩人人有人「溝」嘅「希望工程」喎~ 個「偽陳豪」都叫「靚仔」?
果3個robot仲順眼
但我第一眼唔係偽陳豪囉, 好明顯係木偶哥走錯電視台

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-16, 12:16 AM   #353
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
今集真‧PK...KB食錯咩野藥黎......
全場係咁爆seed......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-16, 12:27 AM   #354
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
第一次睇真pk
好睇,唔只talk show 咁簡單

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-16, 12:51 AM   #355
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
KB重光紀念日......

睇左兩季咁耐第一次見有人真係0趙爛隻老鼠......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-16, 03:56 AM   #356
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
硬係覺得一定有夾稿突登整李11

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:12 AM   #357
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
《脫毒》越嚟越好玩,開始唔多理係唔係行得埋(你六位毒死一世算喇),齋係睇啲交流都勁爆;呢兩集嘅新角都好特別,搵埋啲非一般港女;咁個旁白繼續抵死。

咁多集:毒唔衰,但係唔識同人相處真係死得

舊 09-28-16, 09:55 AM   #358
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
小馬寶利做完了(崩潰中

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 11:35 AM   #359
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: pet3 查看文章
小馬寶利做完了(崩潰中
搞到成日都有 LINE Town....

舊 09-28-16, 11:43 AM   #360
pet3
The One

引用:
搞到成日都有 LINE Town....
我家2歲的寶寶晚飯時間要我開住viu app連 applt tv 睇住先肯食飯

現在無得睇了
干物妹又唔岩小朋友看

唔通真的要超級cctvb 睇迪迪尼台睇小公主?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 09-28-16 11:54 AM 被 pet3 編輯。
舊 10-05-16, 09:35 AM   #361
肉羊哩咖
griffin611

《脫毒》一週總結:

1. 學某套電影個 punch line 話齋:幻想係美麗,現實係殘酷嘅!不過肥腸成件嘢好鬼 staged 嘅啫~

2. 「懷舊佬」好正,好似好醒,好有經歷嘅人;呢個比「偽陳豪」更有趣;位「好姐妹」認真「倒米」;跟住輪到自己「倒自己米」;乜呢度咁死多「洋葱」位嘅~(好在個 robot 唔會跟住喊晒啫)

3. 其實可唔可以一個唔揀嘅呢?

4. 約會中間彈幾件唔件乜水出嚟,真係好「騎呢」,在下係女仔嘅話,如果唔知係拍緊節目,會即刻走頭咯

5. 真心覺得班 robot 一路要「入戲」,一面又幾無奈吓

6. 鍾意睇呢個節目係咪真係鍾意睇人「PK」呢?

7. 上集咪話「好男不當兵」咯,唉~

8. 老師妳口裡說不,個咀就笑晒, 仲幾甜添~ 妳頂得住人係咁打機先喇,不過人,係會變嘅~

9. 個 show 要你用得 robot 就預咗喇,唔好理個姣嘅(其實幾sweet),阿「大口女」去咗邊?

舊 10-05-16, 12:58 PM   #362
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
對脫毒最期待既,其實係想班robot 最後會講返感受
班robot應該平時同當事人有接觸
做替身同對象又有接觸
指令唔夠時會自發做某D動作/重組句子
好想聽佢地完左個project既感想w
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 04:46 PM   #363
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
呀七師傅笑到我

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 01:13 PM   #364
肉羊哩咖
griffin611

《又要威》唔好再玩靈易喇,好鬼悶;反而好似爆餐飲業內幕嘅會有趣好多。

舊 10-11-16, 01:56 PM   #365
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
脫毒班ROBORT都幾過癮, 專業得黎又唔會太搶戲...

再加上佢地個樣有幾分似班毒人...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 02:03 PM   #366
pet3
The One

小馬寶利3 放送中

現在改了做星期1,2,3 ?

FGO 目標預算
舊 10-11-16, 02:22 PM   #367
肉羊哩咖
griffin611

《脫毒》星期一

1. MK 女一早睇好你!打破咗現真身即死嘅怨/葡萄咒~
2. 真係有幾份似 Kenny B;老細,你 date 過真嘅 TB 未先?過來人話你知MK 女都唔算好 man 啫
3. 個女文青,你睇佢笑起上嚟,好可能內裡 MK 過 MK 女嘅。一眾毒男,驚未?!
4. 「肥腸即刻濕晒--隻手」笑咗
5. 有人手都未拖就下下將個對象掛嚮咀邊,洗唔洗咁啫?
6. 一眾男 robot 今話投入得嚟又唔礙事;阿鐸在下睇好你㗎!
7. 醜女,唔好意思,真係無心機睇落去~ 
8. 睇 Viu TV 個 app,有VVN專用 robot 范愷雯專訪,各位老細去望望喇

此篇文章於 10-11-16 02:27 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 04:15 PM   #368
N0T51B
Game Master
非中國藉

Nintendo Switch ID6353-4652-6032
2017 節目巡禮

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)

此篇文章於 10-12-16 01:11 AM 被 N0T51B 編輯。
舊 10-11-16, 04:57 PM   #369
肉羊哩咖
griffin611

繼續食「真」人騷條水,得唔得㗎?

暫時對《IQ148》有啲興趣,可以學下夾公仔嘛~~~ 哈

此篇文章於 10-11-16 05:02 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 01:10 AM   #370
N0T51B
Game Master
非中國藉

2017年戲劇加碼一星期播5日

瑪嘉烈與大衛系列 前度

ViuTV X 朱凌凌《#午夜伴廊》!

邵仲衡 X 朱慧敏 《詭探》

此篇文章於 10-12-16 11:46 AM 被 N0T51B 編輯。
舊 10-12-16, 11:35 AM   #371
肉羊哩咖
griffin611

《脫毒》星期二

1. VVN一直唔睇好,所以skip咗
2. 編劇居然玩「回頭草」?成個肻程好明顯無晒feel,肥腸就算罷喇
3. 女教師呢度好正路,女教師一心做「實驗」先頂到你。不過希望阿鐸得啦

舊 10-12-16, 11:56 AM   #372
N0T51B
Game Master
非中國藉

ViuTV 英文台台名"ViuTv6" 台號96,3月31日開台
每日播17個鐘, 其中3-4個鐘係新聞
英文台新聞將獨立於NOW新聞, 國際新聞由轉播CNN, 本地新聞由路透社主理
原本英文台以標清廣播,不過ViuTv正硏究,希望開台時以高清廣播

舊 10-13-16, 07:11 AM   #373
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
《脫毒》星期二

1. VVN一直唔睇好,所以skip咗
2. 編劇居然玩「回頭草」?成個肻程好明顯無晒feel,肥腸就算罷喇
3. 女教師呢度好正路,女教師一心做「實驗」先頂到你。不過希望阿鐸得啦
肥腸... 由頭到尾都無真人show既feel.
毒兄應該無行, 女教師成個feel都係玩多過認真.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 07:45 AM   #374
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: HON HON 查看文章
肥腸... 由頭到尾都無真人show既feel.
毒兄應該無行, 女教師成個feel都係玩多過認真.
鐸仲有個「文青」喎~

廿四號好似做新節目,係咪玩完?

舊 10-13-16, 12:15 PM   #375
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: N0T51B 查看文章
ViuTV 英文台台名"ViuTv6" 台號96,3月31日開台
每日播17個鐘, 其中3-4個鐘係新聞
英文台新聞將獨立於NOW新聞, 國際新聞由轉播CNN, 本地新聞由路透社主理
原本英文台以標清廣播,不過ViuTv正硏究,希望開台時以高清廣播
呢個睇佢有乜其他節目先再算,無乜期待;反而想佢開24小時新聞台

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 想問下係16:9的LCD TV玩TV GAME的問題 IDGAF 電視遊戲討論版 30 09-26-07 12:48 AM
TV CARD 同 TV BOX 問題 一小英口 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-02-07 09:50 AM
[MD]Mega Drive Play TV 2 & TV 3, 4,179円4月2日發售 neo2046 電視遊戲討論版 38 02-21-05 02:31 AM
tv card /tv box 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 18 05-23-04 07:56 PM
TV box and TV 卡可以連接I cable 解碼器ma? majicman 手機資訊/電腦軟硬討論 8 04-11-03 01:08 PM

現在的時間是 07:46 PM

手機版 | APP版