Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-12, 10:03 AM   #276
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
如果話導彈會被截擊
神風特擊隊入敵陣自爆覽炒
效率(殺敵數/死傷數)應該都好過而家射豆用刀斬
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:28 AM   #277
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
可能未衝到入去前已經俾突擊型撞死
飛上天又有laser級
埋伏仲有機遇到要塞級

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:42 AM   #278
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
佢地有講d戰術機本來就唔係殺敵用

只係拖住d beta比時間d艦隊進行轟炸

我唯一最唔明白既係部野戰鬥力廢成咁既時候仲點拖
佢地既科技力又唔係做唔到d將戰術機強化3-4倍既強化,但開發左n年都唔見佢地做

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:43 AM   #279
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
可能未衝到入去前已經俾突擊型撞死
飛上天又有laser級
埋伏仲有機遇到要塞級
E家仲仲意加埋母艦=.=S11都未必死到
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:46 AM   #280
細路翔
The One

引用:
作者: ouki 查看文章
E家仲仲意加埋母艦=.=S11都未必死到
所以我咪唔明點解有技術令巨大蘿白係70年代已經識飛天

但電磁炮反而要武哥走左之後先正式開發

有電軌加速技術既話,突擊級個殼幾硬都只係一舊肉

仲有織田信長果個時代都識分兩三排人交替射擊,班衛士居然會低能到同一時間無彈

英國說大家抱團死
舊 07-13-12, 10:47 AM   #281
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
有心機研究戰術機,點解唔研究無人駕駛/遙距控制?a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:51 AM   #282
ouki
戸松控

引用:
作者: 細路翔 查看文章

電磁炮?你指何電?技術一早有.....但冇人正姐....
如果係日軍那個係武未出現前就有做....不過實用性唔高放棄左
故事講BETA識不停對應戰場進化(因為有JJ去做DESIGN)G彈之後都會冇用
舊 07-13-12, 10:54 AM   #283
細路翔
The One

引用:
作者: 風音 查看文章
有心機研究戰術機,點解唔研究無人駕駛/遙距控制?a
因為70年代個科技發展已經走偏左

你睇佢地可以搞到咁大部蘿白跳黎跳去,半導體發展好明顯仲超越我地現實既兩三個世代添

英國說大家抱團死
舊 07-13-12, 10:59 AM   #284
細路翔
The One

引用:
作者: ouki 查看文章
電磁炮?你指何電?技術一早有.....但冇人正姐....
如果係日軍那個係武未出現前就有做....不過實用性唔高放棄左
故事講BETA識不停對應戰場進化(因為有JJ去做DESIGN)G彈之後都會冇用
g彈本身就係黎自beta既技術會無效化唔奇

可以晒燃料比戰術機飛幾個鐘話電軌技術實用性唔高簡直係搞笑
剩係唔洗兜去背打突擊級已經夠晒實用性啦

話beta個殼可以硬到連電磁炮都打唔穿直程係違反質量守恆定律

BETA對應戰場進化只係不停改變戰術,如果唔係一早整隻哥斯拉出黎全滅日本啦

英國說大家抱團死
舊 07-13-12, 11:02 AM   #285
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
我唯一最唔明白既係部野戰鬥力廢成咁既時候仲點拖
佢地既科技力又唔係做唔到d將戰術機強化3-4倍既強化,但開發左n年都唔見佢地做
TE ep2見到教官神風時先第一次見到同一時間渣4枝槍 XD

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 11:10 AM   #286
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:

仲有織田信長果個時代都識分兩三排人交替射擊,班衛士居然會低能到同一時間無彈
第2世代8x年先開始會NOE姐...

無彈係無supply果隻唔係打完一排彈等reload

//Blog
//Flickr
舊 07-13-12, 11:13 AM   #287
ouki
戸松控

引用:
作者: Hayami 查看文章
TE ep2見到教官神風時先第一次見到同一時間渣4枝槍 XD
係3支
舊 07-13-12, 11:28 AM   #288
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
作者: 真!DC 查看文章
如果話導彈會被截擊
神風特擊隊入敵陣自爆覽炒
效率(殺敵數/死傷數)應該都好過而家射豆用刀斬
由手機版發出
「豆槍」先子彈數多,易用,cp高
突擊級都只是開路,要撃級先係主力

87式突撃砲
日本帝国及び在日国連軍所属戦術機の主兵装。
36㎜チェーンガン(36㎜突撃機関砲:RG-36)と120㎜滑腔砲(GG-120)が一体となっている。36㎜弾倉は副腕(サブアーム)による自動交換。

http://muvluv.wikia.com/wiki/Assault_Cannon

36mm都有2000發

//Blog
//Flickr
舊 07-13-12, 01:20 PM   #289
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
有呀, 武御雷
不過好鬼貴 ...

唔知佢設定如果改成能平價量產武御雷 make 唔 make sense 啦 ...

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 01:27 PM   #290
細路翔
The One

引用:
作者: Hayami 查看文章

無彈係無supply果隻唔係打完一排彈等reload
打防衛戰會打到無彈已經係謎

英國說大家抱團死
舊 07-13-12, 03:03 PM   #291
埃及使者
玻璃般的存在

班人係咪想練到d女
個個好似東方不敗咁赤手空拳抗beta

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 07-13-12, 03:12 PM   #292
細路翔
The One

引用:
班人係咪想練到d女
整個激勵哥出黎空投去hive入面算啦

英國說大家抱團死
舊 07-13-12, 04:10 PM   #293
ouki
戸松控

引用:
班人係咪想練到d女
錯啦...東方不敗係甲21只係用GA艦係到開炮
舊 07-13-12, 04:20 PM   #294
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
班人係咪想練到d女
Diablo monk/barbarian XD

//Blog
//Flickr
舊 07-13-12, 04:25 PM   #295
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
真係東方不敗既話
齋電影彈已經打到beta番太空啦

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 04:28 PM   #296
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
引用:
班人係咪想練到d女
請玩lee隻
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 04:29 PM   #297
ouki
戸松控

=.=大空寺.......仲有部Z GUNDAM同G GUNDAM TIM
舊 07-13-12, 04:35 PM   #298
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
重點都係徙手打beta

今晚搵番隻game出黎懷念下先
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 06:25 PM   #299
埃及使者
玻璃般的存在

呢隻玩得我好開心
(不過唔記得放左係邊...)

GGF - 棄坑

舊 07-14-12, 01:37 AM   #300
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 風音 查看文章
真係東方不敗既話
齋電影彈已經打到beta番太空啦
但東方師匠有可能會反過來同 beta 聯手殲滅人類 ......
到時一個電影彈, 成個斯衛第16大隊摺得
一個石破天驚拳, 凄乃皇再見

人類終了

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)

此篇文章於 07-14-12 01:39 AM 被 佐佐木莊尼 編輯。
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
石踏一榮「ハイスクールD×D」3期制作決定! money 日本動漫畫討論版 403 10-15-23 03:52 AM
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM
n-age wongpo2005 PC電腦遊戲討論版 0 01-27-06 08:37 PM

現在的時間是 04:50 AM

手機版 | APP版