Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-07-16, 07:35 PM   #1451
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
21話,大張,期待

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-16, 07:41 PM   #1452
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
說是朱腳的偽裝差還是三明是厲害一下子就知道他是諗呢

久違又見17歲但居然是一個看來討厭的傢伙?

最後真是一樣有點想哭

下回終於要突入大氣層了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-16, 09:16 PM   #1453
利家
Game Master

這是什麼展開 =_=b
冇諗過朱古力會暫時同一陣線....有冇機會見佢同galigali 對打
但final boss 點睇都係朱古力
想點? (好特別)

ミカ也太過分了, 如果朱出聲先發現就正常
未出聲都感覺到....你們心有靈犀嗎.....

最後一幕雖然係雙翼
但完全冇アルト那種感覺 b

舊 02-07-16, 10:02 PM   #1454
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 利家 查看文章
這是什麼展開 =_=b
冇諗過朱古力會暫時同一陣線....有冇機會見佢同galigali 對打
但final boss 點睇都係朱古力
想點? (好特別)

ミカ也太過分了, 如果朱出聲先發現就正常
未出聲都感覺到....你們心有靈犀嗎.....

最後一幕雖然係雙翼
但完全冇アルト那種感覺 b
自從三明執到隻鞋先嚟聞下佢
我有理由相信三明嘅嗅覺應該同狗一樣

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-16, 10:36 PM   #1455
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
第十八話:

1. 大小姐講嘅只係回帶,好似無乜特別,但係嚮一個謊言嘅時代,真相係特別有力(可能遲啲有日大家有機會感受到),加埋非洲聯邦政治施壓,統制局點到無法止唔放生,畢竟,號角可以唔畀面四大嘅,一早可以無視照開火,甚至吞咗四大,大小姐或者就係賭呢點。

2. 四大嘅政治呢集先開始見少少,都好似一樣咁腐敗,但堆新人物都唔知係乜水,等吓點展開,個勢似又多個勢力都想爭大小姐;00第一季有人嫌政治太深悶,希望呢度唔好玩得太複雜

3. 面具男果然借機抽水,睇佢扮商家咁似有好多「秘撈」搞;但佢都未開聲,就畀三明一眼睇得穿,除咗佢真係如樓上所言有獵犬嘅直覺,無從解釋。

4. 壞蛋嘅角式由白毛女去担噃,艾因反而又漂白翻(佢果然想裝阿賴耶識噃);咁乜局乜艦隊同七星家族又點分嘅呢?木宰羊

5. 大小姐真係發奮,期待!

6. 鐵華團無無視女僕嘅死,讚;另外,阿$好想補佢個位,仲好鼓勵三明去上!(無誤)點知連佢自己都咁眼淺(大小姐仲喊到對眼紅晒)雖則第一話講三明對女無興趣,但佢明唔明男女嘅事?

7. 巴巴托斯/獵魔腰度加咗對引擎,幾時出恐龍頭㗎?昭弘仙奴玩肌肉騷,好腐!

8. 又一次 ED 神一般進入;下一話:又玩傳統大氣圈突入喇。他賓氏新機登場

此篇文章於 02-07-16 11:09 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-16, 11:41 PM   #1456
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
一睇認得出櫻井,一反其他動漫定律www

估唔到CV係17歲

舊 02-08-16, 01:22 AM   #1457
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
後宮公然成立

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 01:30 AM   #1458
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
唔係啊,係通訊既時候,三明係艦橋有一齊聽聲,仲望其他人認唔認得
邊個cv 17?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 04:00 AM   #1459
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我就覺得三明係睇佢身型/體格認得出

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 04:07 AM   #1460
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
其實大家叫主角部高達做"巴巴托斯"
還是"獵魔" ?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 08:25 AM   #1461
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
其實大家叫主角部高達做"巴巴托斯"
還是"獵魔" ?
電視音譯做巴巴托斯,出處係所羅門七十二柱之一嘅獵魔,互通。獵魔順口啲。

引用:
作者: Lamsze 查看文章
唔係啊,係通訊既時候,三明係艦橋有一齊聽聲,仲望其他人認唔認得
老細明鑑!!! 但點解三明唔即場踢爆?

舊 02-08-16, 09:14 AM   #1462
鐵之侍

引用:
作者: Lamsze 查看文章
邊個cv 17?
白毛女=井上17 歲(說來她配算多的高達角色的)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 02:06 PM   #1463
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
說起來這話兩個田中理惠都在cast表上

係我火星了?
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 02:12 PM   #1464
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
應該係聽聲啦,唔好唔記得ミカ之前都係一聽聲就認到朱古力人同ガリガリ

日笠浮氣wwwwww昭弘哥

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 03:01 PM   #1465
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
淫人妻女係鋼彈史入面唔係三大死亡flag之一a?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 05:16 PM   #1466
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 細路翔 查看文章
淫人妻女係鋼彈史入面唔係三大死亡flag之一a?
Lock-on 細佬免疫

舊 02-08-16, 11:01 PM   #1467
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
Lock-on 細佬免疫
大和基拉都免疫
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 11:10 PM   #1468
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
朱古力面具真係……
後宮順理成章……
日笠妳……

舊 02-09-16, 06:33 AM   #1469
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
『機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ』公式HPを更新!

公式サイトにて下記情報を公開しました!

【World】
Character Chart の情報を更新
http://g-tekketsu.com/world/index.php
引用:
【Story】
第18話「声」 の情報を追加
http://g-tekketsu.com/story/index.php
【Character】
アンリ・フリュウ の情報を更新
蒔苗 東護ノ介 の情報を追加
http://g-tekketsu.com/character/index.php
【Products】
http://g-tekketsu.com/products/index.php
[BD&DVD]
Blu-ray&DVD第3巻 の情報を更新
引用:

[Apparel]
機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ ブレスレット の情報を追加
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-16, 11:41 AM   #1470
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
睇左16 17話
有種似曾相識既感覺...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-16, 08:49 PM   #1471
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
17歲咁鬼可愛

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-16, 10:03 PM   #1472
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
三日月 憑本能行事抱女咁自然好易自走炮.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-16, 12:44 AM   #1473
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
果然喊戲才是岡田麿里的看家本領
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-16, 12:54 AM   #1474
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
一炮過食晒兩個b

舊 02-10-16, 09:38 AM   #1475
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我覺得麵包妹會領便當變成王我主既爆氣燃料

依家係儲緊氣

紫毛又增加左比面具基友背剌既機率

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-10-16 09:44 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 04:19 AM

手機版 | APP版