Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 04-14-02, 09:54 PM   #1
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
Arrow Hello各位~~!!

大家好~~!!
我叫 片桐彩子
以前係 GPF o既網名係 angelan (Member # 86. )
先多謝kintaro與及Xena批准開版 ^^
開版o既目的係想聚集更多喜歡玩 H-Game o既網友一齊o黎討論 ^^
小弟雖然係呢度o既版主
但係好多o野我都要向各位學習
亦都好多謝X-RGB肯同我一齊做呢個版o既版主
希望大家多多支持呢個版啦~~!!
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 09:54 PM   #2
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
hi
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 09:58 PM   #3
kintaro
Senior Gamer

Wink

恭喜晒片桐彩子做到這個區的版主,以後希望你會提多些同H-GAME有關的資訊給我們喇!說實在,這塊版可以開得成完全是因為你的誠意啊!小弟也向DCBBA和kelvin下了不是嘴頭呢,所以你要好好打理這塊版啊,以後請多多指教!

長期目標:打開攝影眼
kintaro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 09:58 PM   #4
迷之樣
Game Master
『最気高刃』

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsheep23
你好ar片桐彩子
我會支持你ga~~~
迷之樣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 09:59 PM   #5
彩子
Moderator
めんどくさいな。

To kintaro :

收到~~!! ^^
我會盡力o架喇~~!!

此篇文章於 04-14-02 10:23 PM 被 彩子 編輯。
舊 04-14-02, 10:02 PM   #6
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
你好!! 呢個版既版規係咪好似card forum 咁

舊 04-14-02, 10:10 PM   #7
彩子
Moderator
めんどくさいな。

To JACKY :

大致上差唔多
不過有少少改動.....

此篇文章於 04-14-02 10:24 PM 被 彩子 編輯。
舊 04-14-02, 10:52 PM   #8
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
恭C恭C~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 10:55 PM   #9
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
老細叫到一定報到...(押韻)
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 11:00 PM   #10
彩子
Moderator
めんどくさいな。

To 陸奧 :

唔好o甘叫我呀~~!!
我死人o架~~!!
舊 04-14-02, 11:11 PM   #11
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

Hello~~~~~~!!!!

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 11:18 PM   #12
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
我喜歡看死人......
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-02, 11:26 PM   #13
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

好野!!終於都開左H-Game板0羅,公起!公起!

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用
講咁多做乜吖,係機迷既就去做返機迷應做既野啦#17837
好實昭博 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-02, 12:20 AM   #14
HEI
Crazy Gamer

HI~
HEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-02, 12:40 AM   #15
X-RGB
Senior Gamer

多謝片桐彩子、Xena、kintaro. 

及歡迎大家光臨H-GAMEの部屋
X-RGB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-02, 01:18 AM   #16
自護軍司令
Ultimate Gamer
ヽ(`Д´)ノウワァァ

恭喜両位

H-Game版?

自護軍司令 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-02, 12:15 PM   #17
☆~ Horny Gamer ~★

註冊日期: Mar 2002
恭阿喜  恭阿喜
彩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-02, 01:05 PM   #18
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
嘩乜咁搞

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-02, 01:22 PM   #19
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
我o黎踩場啦!!
呀......唔係
報到至真!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-02, 03:10 PM   #20
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

PSN  IDsiusiufai
祝哩個版前途無可限量ar!!!!!!!!!!

論壇跳轉

現在的時間是 08:48 AM

手機版 | APP版