Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-15, 10:54 AM   #1626
Jetlam
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2014

企山崖冇chase份?估計又係最多暫時復活?
見到drive ghost主角群走埋一齊,感覺唔似以往兩邊主角群零交流
Jetlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-15, 01:59 PM   #1627
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
好金…

支槍有新聲玩
咁就兩支槍把斧都唔知點好

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-15, 06:54 PM   #1628
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: Jetlam 查看文章
movie大戰打文西

好似用Proto Zero架Shift Car黎變身。見到有Chase出現就好了。

舊 10-18-15, 10:28 PM   #1629
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: Sito 查看文章
阿曆算係平成女主角最高質了

今年嗰個真係麻麻
阿曆?唔係掛
引用:
作者: 比卡SP 查看文章
今年呢個麻麻+1
Wizard個人鍾意法拉姐姐多D
計平成既話好似夏蜜柑同霧子高質D
夏蜜柑同霧子

其實你地係咪淨計新平成十年的rider(即decade之後)

劍女主角樣靚身材正
仲有被譽為美女最多果套響鬼
幼齒又有姐姐又有
任君選擇

秋山莉奈agito時就好鍾意
但佢大咗好似冇咗細過果種pure feel
跟住又覺得麻麻

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279

此篇文章於 10-18-15 10:30 PM 被 chunmanx 編輯。
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 01:16 AM   #1630
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
下集的眼魂是小叮噹吧~

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 10:09 AM   #1631
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
講響鬼囡只系得傷心事

劍女主角系相川始 ?

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 10:20 PM   #1632
Jetlam

ghost而家真係好趕下

movie大戰得一個編劇,林誠人(又係從日劇組捉過黎
好似直頭唔分part演?

舊 10-20-15, 10:25 AM   #1633
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: fami~yan 查看文章
下集的眼魂是小叮噹吧~
鬼塚英吉

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 10-20-15, 09:21 PM   #1634
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: 魔璃 查看文章
講響鬼囡只系得傷心事

劍女主角系相川始 ?
因為阿妹過左身?
阿妹+牧場
後生GE都兩件
聽見都令人不勝希虛

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 09:22 PM   #1635
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
Ghost有第3拉打??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 09:34 PM   #1636
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
支槍有新聲玩
咁就兩支槍把斧都唔知點好
■「変身拳銃 DXブレイクガンナー」との違い>※2015/10/17更新
・付属の「ライノスーパーバイラルコア」を差すことで発動する「変身音」「必殺技音」等、新規音声を収録!
・前回のブレイクガンナーには収録されなかった「トリプルチューン」も発動可能に!
・チェイスのキャラボイスを収録!

※商品詳細は後日、本ページにて公開!
※ブレイクガンナーは一部を金型修正しております。

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-15, 01:08 PM   #1637
ComeLOLoh

超MOVIE大戰Genesis的入場者特典

舊 10-24-15, 07:49 PM   #1638
exiazero
Insane Gamer

引用:
作者: Jetlam 查看文章
ghost而家真係好趕下

movie大戰得一個編劇,林誠人(又係從日劇組捉過黎
好似直頭唔分part演?
睇左官網介紹, 今次MOVIE大戰唔分PART
直接做完全共鬥

趕得太厲害
可能真係打算99日儲唒眼魂
之後番中就實現願望復活上強化FORM?

引用:
超MOVIE大戰Genesis的入場者特典
結婚圖係重點

舊 10-24-15, 09:09 PM   #1639
ComeLOLoh

Chaser個身有d唔同顏色。(好似)

舊 10-24-15, 09:55 PM   #1640
Jetlam

演左七年終於可以一套過
斬件電影斬左六年先識咁做都算厲害
舊 10-25-15, 11:34 AM   #1641
Jetlam

仲係趕一回完,上次就話抱女仔,呢次男人都抱一抱,唔洗啦
牛頓係同drive大結局做連動,雖然本篇連動都唔算完全冇過(被廢掉既agito唔算),但冇今次咁赤裸裸回憶直頭插番drive結局畫面
舊 10-25-15, 05:03 PM   #1642
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: exiazero 查看文章
睇左官網介紹, 今次MOVIE大戰唔分PART
直接做完全共鬥

趕得太厲害
可能真係打算99日儲唒眼魂
之後番中就實現願望復活上強化FORM?

結婚圖係重點
覺得分PART才是MOVIE大戰的特色!
MOVIE大戰唔分PART,就唔應該再叫MOVIE大戰,叫回劇場版、映畫或列入Super Hero大戰series算吧!

眼魂今年內儲11個

Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-15, 07:48 AM   #1643
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

唔怪之得咁眼熟

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 10-26-15, 11:26 AM   #1644
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
嘩..真係撞鬼囉...慳皮成咁....

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-15, 12:05 PM   #1645
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: B.. 查看文章
嘩..真係撞鬼囉...慳皮成咁....
OOO劇場版recycle
明明天空寺都係鬼,下集點解會俾人打到有傷痕?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-15, 07:41 PM   #1646
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
以往睇平成拉打,我最鬼憎就係常常2集1個單元!

今次GHOST 變回像昭和拉打般,1集1個單元,當堂覺得好爽、好流暢、完全冇拖!

OFF:橙神果然係神,射波都....
https://www.facebook.com/juksymag/vi...3296193883937/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-15, 08:09 PM   #1647
ComeLOLoh

引用:
作者: pierrekwok 查看文章
OOO劇場版recycle
明明天空寺都係鬼,下集點解會俾人打到有傷痕?
有可能另一個Rider都係鬼,都係要眼魂番生。
咁就要爭眼魂了。

Ghost頭三集已經勁消Budget,咁鬼多CG。
估唔到第4集已經唔夠用要出下策。

舊 10-26-15, 09:52 PM   #1648
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
有可能另一個Rider都係鬼,都係要眼魂番生。
咁就要爭眼魂了。

Ghost頭三集已經勁消Budget,咁鬼多CG。
估唔到第4集已經唔夠用要出下策。
最大問題係D CG用咗都唔覺有劇情效果, 好似第二集隻船就唔使出.
其實打後既劇情係唔係天空寺去攬吓SUBJECT, 對方就會嘔英雄魂出黎? 希望唔好咁單調啦.
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-15, 11:30 AM   #1649
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
以往睇平成拉打,我最鬼憎就係常常2集1個單元!

今次GHOST 變回像昭和拉打般,1集1個單元,當堂覺得好爽、好流暢、完全冇拖!

OFF:橙神果然係神,射波都....
https://www.facebook.com/juksymag/vi...3296193883937/
我覺得橙神絕對可以足小式倒掛(即係倒掛完可以雙腳落地)

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-15, 07:27 PM   #1650
Jetlam

仲有大把玩具賣,愛迪生會比二拉
movie中戰打文西又打米開朗基羅 拉斐爾

大圖

此篇文章於 10-27-15 07:30 PM 被 Jetlam 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 02:48 AM

手機版 | APP版