Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-28-12, 02:28 PM   #1
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
ONE PIECE 海賊無双 討論區

我諗佢係想話"唔見限版"

此篇文章於 02-28-12 02:42 PM 被 怪盜小G 編輯。
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 03:38 PM   #2
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
上水入手!
$1100樓下…

街坊價$(*)

此篇文章於 02-28-12 03:45 PM 被 玄武 編輯。
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 03:53 PM   #3
daniels2217
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 玄武 查看文章
上水入手!
$1100樓下…

街坊價$(*)
請問有無見到有單碟買呀?THX!!!
daniels2217 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 03:59 PM   #4
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
作者: daniels2217 查看文章
請問有無見到有單碟買呀?THX!!!
暫時唔見~
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 04:15 PM   #5
kutsu
Junior Member

註冊日期: Aug 2011
岩岩2點幾係黃金買左,日版695

kutsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 04:20 PM   #6
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: dust11 查看文章
始終唔係個個人受到高無三個種打房地圖又重覆咁既打法
咁既話唔俾人講似引部份人中伏多過驚喜

一係反白或者SPOILER都得
想俾個心理準備自己
SPOILER係好方法.

我個人覺得訂左已成事實, 中伏與否由自己試出黎好D....HAHA

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 04:26 PM   #7
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
kkk. $720普通日水KO

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 04:30 PM   #8
蒼森.laio

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
我想問下E隻買左水GE話,可唔可以同行連線的?

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 04:31 PM   #9
CCHander

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
咁係咪真係好似高無三咁, 你就唔會買黎玩??
如果係, 我諗你都係等下d 視頻好過, 咁會仲更加清楚合唔合乎你個要求, 各人既文字感覺都唔一樣, 人地話唔係, 你買咗先覺得領嘢就無謂了

如果唔係, 就更加唔需要理咁多, 買就可以了
引用:
作者: HON HON 查看文章
SPOILER係好方法.

我個人覺得訂左已成事實, 中伏與否由自己試出黎好D....HAHA
咁又係既,唔理佢係唔係雷作
都會買來玩的

btw,我見到好多直播link
但係我都忍住手唔click
希望到時自己一嘗進入one piece世界的滋味
CCHander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 04:38 PM   #10
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: CCHander 查看文章
咁又係既,唔理佢係唔係雷作
都會買來玩的

btw,我見到好多直播link
但係我都忍住手唔click
希望到時自己一嘗進入one piece世界的滋味
我都忍手無睇直播, 話晒隻GAME咁貴, 想自己玩返夠本...HAHA

舊 02-28-12, 04:55 PM   #11
ryuma2005

註冊日期: Feb 2008
先達樓上問佢報698,按完錢轉頭同我講定晒無貨,洗唔洗咁老實呀,明明重有放係度
ryuma2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:01 PM   #12
daniels2217

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: ryuma2005 查看文章
先達樓上問佢報698,按完錢轉頭同我講定晒無貨,洗唔洗咁老實呀,明明重有放係度
甘即係依家無得WALK IN買?
daniels2217 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:02 PM   #13
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
我理解係訂左先有

另外個台開始罵戰
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:07 PM   #14
ryuma2005

我係問左係咪有貨先去按錢,之後問佢頭先又報價又話有貨,點知比佢串感句你頭先唔買?

只是分享經歷,不是想引來罵戰
舊 02-28-12, 05:10 PM   #15
maskrider
Insane Gamer
變身!!!

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDjpfelixmcli
引用:
我係問左係咪有貨先去按錢,之後問佢頭先又報價又話有貨,點知比佢串感句你頭先唔買?

我覺得佢講 live stream 果邊罵戰緊.

舊 02-28-12, 05:26 PM   #16
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
我個fd 放4點幾,

拍硬當幫我去左信和同ssp..

信和好似得一兩間有,

兩間都好似是799, 有限定1500...其他話賣晒唔是就話1號先出

之後去幫我去埋ssp.

有一間720!

限定版基本上都話冇返/1號先有,

金源賣晒...有一間790, 另外...有人在度玩緊...

最後720我叫我fd 買左先....
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:29 PM   #17
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:

佢間舖係咁架LA, 我都試過....

舊 02-28-12, 05:38 PM   #18
ryuma2005

引用:
佢間舖係咁架LA, 我都試過....
係!?串完重要同對面二手書鋪笑住好似好得意咁,等我重之前賣咁多書比佢,以後唔去先達賣書買game
舊 02-28-12, 05:42 PM   #19
robertocarlos
Insane Gamer
Liverpool

註冊日期: Mar 2005
XBox Live Gamertagrobertocarlos23
日版既話, 行機玩唔玩到架?......對不起, 小弟岩岩買ps3.....為左呢隻game
robertocarlos 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:44 PM   #20
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
我有無理解錯
間鋪開698
之後走左去轉頭返黎佢話無唔賣

有咩問題
唔帶定錢遲左無得怨
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:47 PM   #21
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: edman27 查看文章
我有無理解錯
間鋪開698

有咩問題
唔帶定錢遲左無得怨
其實佢可能都係去睇下有冇得賣, 見佢有得買咁咪落去按錢買囉
就算係咁樣我都覺得無問題喎, 而且好正常
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:48 PM   #22
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: Sar8 查看文章
日本live果邊爆左...
我呢邊唔好引到班咀炮來啊
唔知佢係咪打Easy, 見佢打船長同阿朗都好易打咁...
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:55 PM   #23
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: edman27 查看文章
我有無理解錯
間鋪開698

有咩問題
唔帶定錢遲左無得怨
我理解係...

問佢有無得買, 佢開698, 咁想買就去禁錢, 點知轉頭佢話只俾訂左既人, 咁點解唔一早話明呢? 呢個至係重點, 否則唔駛去禁錢同行多轉咁傻LA.

我試過响其他舖遇過同樣問題, 佢地會話我知幾錢, 但會講明呢批貨只賣俾訂左既人, 咁已經明晒LA.

舊 02-28-12, 06:06 PM   #24
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
我試過問完價又last 1隻,但手上沒$比現金又唔收咭,睇住後面個人就咁買左,仲要斜望我淫笑1下先走.....
自始之後我1定帶住現金先去買野.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 06:12 PM   #25
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
我理解係...

問佢有無得買, 佢開698, 咁想買就去禁錢, 點知轉頭佢話只俾訂左既人, 咁點解唔一早話明呢? 呢個至係重點, 否則唔駛去禁錢同行多轉咁傻LA.

我試過响其他舖遇過同樣問題, 佢地會話我知幾錢, 但會講明呢批貨只賣俾訂左既人, 咁已經明晒LA.

舊時試過先達一樓仲有game鋪個陣
係某間大鋪(兩鋪打通)用非炒價買唔少炒價野
班mk staff可能唔知頭唔知路賣左俾我~~
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PS3™ 情報總合區 草薙さん 電視遊戲討論版 3323 12-21-16 07:13 PM
figma 討論區 vol.9 mikemike 收藏品討論版 1016 09-07-13 08:17 AM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
Android 系統/手提/平板 討論區 (六) KTN 手機平板遊戲討論版 1018 04-04-12 04:29 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 09:04 PM

手機版 | APP版