Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-15, 11:09 AM   #76
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
本來重感慨緊四眼點解見會長俾人打唔出聲係有理由,跟手就…

舊 08-09-15, 11:50 AM   #77
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
甘重要時候四眼反而唔加速先行
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 12:29 PM   #78
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
切,病嬌咁都冇事
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 12:37 PM   #79
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
http://pbs.twimg.com/media/CL8MFUAUAAA6wmx.jpg:orig
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 12:57 PM   #80
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
仲以為病嬌女先係能力者

感覺今集信息量好大
個正太既語氣有點怪..新人物出場,似乎知道成件事會發生
仲有水男..難道佢救左男主
妹妹應該唔會就咁便當掛

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 09:12 PM   #81
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-15, 09:37 PM   #82
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-10-15, 11:06 AM   #83
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
會長竟然咁樣踢瞬移男落樓......唔怪得之前唔救佢.....
男同學都幾煩
病嬌仲煩
崩潰妹妹應該無事既
希望果D血唔係因為男主扁左........
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 09:36 PM   #84
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: s2001154 查看文章
會長竟然咁樣踢瞬移男落樓......唔怪得之前唔救佢.....
男同學都幾煩
病嬌仲煩
崩潰妹妹應該無事既
希望果D血唔係因為男主扁左........
次回預告好明顯男主冇事

但對住書檯幅相喊, 又自問有冇對佢(あいつに, 應該指妹妹)恩返し
睇怕
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-15, 08:46 PM   #85
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-14-15, 03:54 PM   #86
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-16-15, 11:46 AM   #87
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
妹呀~~~

响偏遠方做團子大佬

都估到會長一定會跟住
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 12:53 PM   #88
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

妹啊......T.T
最初的女朋友原來是好女孩 不過男主竟然懷疑可能是被利用入來拉佢出去
男主係咁打機叫死吧死吧 明顯是魯魯修上身
友利可以一路隱形跟咁耐忍到男主要Hi粉先睇唔落去
果然墮落既男人是要嚴厲又溫柔既女性才能振作呢
舊 08-16-15, 01:27 PM   #89
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
硬係要一集搞掂哂啲問題......
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 01:49 PM   #90
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
外出前
其中一個特工被跳樓死埋?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 01:51 PM   #91
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
唔好呃我,個個明明係魯魯

舊 08-16-15, 02:57 PM   #92
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
暫時最喜歡呢個角色

舊 08-16-15, 03:45 PM   #93
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
唔好呃我,個個明明係魯魯
今集同R2 魯魯得知妹妹死左果集無大分別
一樣係意志消沉
一樣係用能力周街玩人
一樣係由女主去救番男主出來...

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 03:59 PM   #94
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
魯魯修一幕再重現
不過今次一集就解決哂...

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 04:07 PM   #95
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
攪錯,成集都無講病嬌幾時死
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 06:41 PM   #96
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
妹妹啊!T__T

妹一早咗乙阪即刻黑化。根本就係魯魯修。

不過更加驚訝嘅係友利居然由得佢有咁墮落得咁墮落,直到最後一刻佢就嚟high粉先出手阻止佢。會唔會呢種「由得病人放任不管,直到最後關頭前先出手干預令佢如夢驚醒」嘅「療程」畀一般心理輔導更有效令失去親人嘅人重新振作?

引用:
作者: Tano 查看文章
外出前
其中一個特工被跳樓死埋?
隱約聽到佢撞到樓下D樹木嘅聲音,所以應該死唔去。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 08:28 PM   #97
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

其實在喪禮上同乙板塔話的是誰???
舊 08-16-15, 08:57 PM   #98
wing zero custom
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDwgzcps
XBox Live GamertagWgzchkg
引用:
作者: phil077 查看文章
今集同R2 魯魯得知妹妹死左果集無大分別
一樣係意志消沉
一樣係用能力周街玩人
一樣係由女主去救番男主出來...
用能力周街玩人都唔同話
wing zero custom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 09:14 PM   #99
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: s2001154 查看文章
其實在喪禮上同乙板塔話的是誰???
佢阿姨定舅母掛,因為提及過佢哋阿媽一早過咗身。

話時話,點解我哋會咁容易相信個醫生講嘅嘢,但連條屍都見唔到就直接去喪禮?容乜易D骨灰係假架?(日本喪禮普遍都係火葬)

如果呢個「阿妹仲在生」理論屬實嘅話,會唔會其實係比班科學家捉咗去做實驗,但就向外公開話佢死咗,費事比人問長問短。

話晒妹妹嘅「崩壞」威力有開發大殺傷力武器嘅潛能。

(或者係捉咗去同實驗室內嘅觸手做生殖實驗) <ーーーお巡りさん、こっちです

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 09:30 PM   #100
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
佢阿姨定舅母掛,因為提及過佢哋阿媽一早過咗身。

話時話,點解我哋會咁容易相信個醫生講嘅嘢,但連條屍都見唔到就直接去喪禮?容乜易D骨灰係假架?(日本喪禮普遍都係火葬)

如果呢個「阿妹仲在生」理論屬實嘅話,會唔會其實係比班科學家捉咗去做實驗,但就向外公開話佢死咗,費事比人問長問短。

話晒妹妹嘅「崩壞」威力有開發大殺傷力武器嘅潛能。

(或者係捉咗去同實驗室內嘅觸手做生殖實驗) <ーーーお巡りさん、こっちです
未死可能性不是無
生殖實驗...我諗麻支唔會玩咁大掛....又不是妖精的旋律
話說在崩樓時有個好似知異能人士但又從未出現既角色
捉走左既可能性不是無
濕身男見到果灘血其實仲未交代的?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 麻枝准「Angel Beats!」Blu-ray BOX 2015年6月24日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 719 07-28-23 04:15 PM
放C88 Angel beats, Charlotte, 艦娘相關. walker3600 買賣專區 1 09-05-15 06:09 PM
[NDS]SEGA's Charlotte's Web (知名兒童文學作品遊戲化) GimGim 手提遊戲機討論版 7 10-05-06 01:27 AM
[飲食新聞] 飲食學堂﹕Charlotte 果醬吐司 Abale~姬絲汀小美 飲食版 0 12-28-05 12:57 AM

現在的時間是 11:37 AM

手機版 | APP版