Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-21-17, 12:59 PM   #376
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
即係預得打上果堆動作唔一樣
跟住就係DLC攻勢

舊 12-21-17, 01:09 PM   #377
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
已經要去到即出就賣肉嘅地步
唔賣肉點賣得出

引用:
作者: STRIFE 查看文章
三爺同雲哥寫就叫唔同武器,但睇片動作7成一樣wwwww
即係話實際究竟有幾多真係獨立動作可想而知
無雙都係轉轉轉真係好_有誠意

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-17, 01:33 PM   #378
gingq7

註冊日期: May 2008
完全唔明點解寧願重覆用同一組動作模組, 都唔用番以前咁多代已經整好的動作模組

而個肚兜....真係賣肉都賣得難看
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-17, 01:46 PM   #379
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
點解呢po同火紋無雙po風向差咁遠
明明果邊重覆得仲勁

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-17, 02:21 PM   #380
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
明明果邊重覆得仲勁
因為理都無理過火紋無雙

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-17, 04:02 PM   #381
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
明明果邊重覆得仲勁
完全無視又點會有野講

舊 12-21-17, 05:08 PM   #382
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
IP問題, fgo就算屎一樣都會大把人課(只係舉例, fgo並唔係屎)

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-17, 06:21 PM   #383
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=TOv5mOH9nNg
係咪一定hit數 d卒先會埋嚟
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-17, 01:19 AM   #384
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
場景大、敵人數依舊 搞唔掂

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-17, 02:05 PM   #385
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
http://dengekionline.com/elem/000/001/652/1652325/

『真・三國無双8』“隠れ処”のカスタム要素“家具”を紹介。配置した種類によってさまざまな効果を発揮

コーエーテクモゲームスは、2018年2月8日に発売予定のPS4用ソフト『真・三國無双8』に登場する“家具”に関する情報や武将の“平服”衣装、アクション動画を公開しました。

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-17, 10:26 PM   #386
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
https://s.famitsu.com/news/201712/25148884.html

練乳,樂進等等

舊 12-28-17, 04:54 PM   #387
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
連練乳把連弩都無埋.............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-17, 06:10 PM   #388
安安

註冊日期: Jan 2002
https://twitter.com/s_sangokumusou/s...07523698499584
本日の公式HP更新で、すべてのプレイアブルキャラクターが公開済みとなりました。
オープンワールドを採用した『真・三國無双8』では、総勢90名それぞれに個別の
エンディングを用意していますので、是非お楽しみに!

https://www.youtube.com/watch?v=N1i4GDPomgo 荀元姫
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-17, 07:22 PM   #389
STRIFE

好心就cut左一堆人佢啦,得個量字

舊 12-28-17, 09:02 PM   #390
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: STRIFE 查看文章
好心就cut左一堆人佢啦,得個量字
冇所謂啦,由佢今集以開放世界(自稱)為主已經係糞作確
女角著哂肚兜出嚟都幫唔到啲乜
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-17, 09:20 PM   #391
Sar8
The One

睇落5既武器仲多過今集

舊 12-28-17, 09:49 PM   #392
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: Sar8 查看文章
睇落5既武器仲多過今集
武器數一定係8win既, 當全世界3人一模都有30個, 5代本傳肯定無30
周泰真係學5代用返大眾刀wwww

此篇文章於 12-28-17 09:53 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 12:08 AM   #393
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
真係愈睇愈心涼…d情報同影片,真係得啖笑。
d武器繼續亂咁配,不斷重覆,連gameplay都做唔好。
為左下集會有返獨立模組、有返個完整版,買定花生睇下呢集會衰到咩既地步!
建議咁都仲想買既朋友,等二手啦。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 09:09 AM   #394
STRIFE

引用:
作者: 野良猫 查看文章
冇所謂啦,由佢今集以開放世界(自稱)為主已經係糞作確
女角著哂肚兜出嚟都幫唔到啲乜
真心覺得唔夠時間就延期啦,個"open world"大而無當,空洞而唔覺有互動
其次,我唔計猛將傳同其他外傳,都做左8集,武器仲係保守,招式做唔到跳脫
獨立武器動作唔緊要,但係動作招式真係好悶好老土,一堆人物根本cut左佢都無所謂,搞到一堆重覆動作
睇下隔離basara,玩得無雙就有咁誇得咁誇,乜野黑科技都出,愛因斯坦牛頓乜野黎,食得架?
方向錯哂

此篇文章於 12-29-17 09:13 AM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 10:20 AM   #395
Sar8
The One

但係隔離早就玩完.....

其實以前做落咁多模組,你話套唔返堆動作落去我都唔係好信...
想屈DLC唔係咁

舊 12-29-17, 10:41 AM   #396
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:

其實以前做落咁多模組,你話套唔返堆動作落去我都唔係好信...
想屈DLC唔係咁
毛傷仲有個朵同班死忠所以先未死哂
加上不時cos下其他作品呃到下錢嘛
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 10:47 AM   #397
Sar8
The One

引用:
最怕真係唔係整廢game,最怕係連死忠都留唔到

舊 12-29-17, 11:38 AM   #398
STRIFE

引用:

想屈DLC唔係咁
Basara收皮還收皮,同佢招式動作既創新性冇掛勾既

舊 12-29-17, 11:45 AM   #399
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
反而覺得創新得滯
覺得根本3就已經係完成形
之後為加而加越攪越衰
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 12:27 PM   #400
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
引用:
我同d朋友都算係忠實無雙迷,至少之前被人鬧到拆天既真三5、6都一樣全部有玩。
但同做人一樣,絕對唔會做死(盲)忠!
暗榮就係咁人圍屌,到真三7先終於做到全獨立模組。
黎到今集,個鈴木竟然夠膽又玩大家底線,最搞笑係仲有d死忠出黎話獨立模組唔重要????
失左憶定係咩? 同埋知唔知咩叫重覆模組啊?
咁鍾意重覆模組,不如索性刪哂重覆模組既角色,然後就咁俾大家買DLC換唔同角色既人頭上去咪得囉!
反正動作招式差唔多一樣,出咁多角色,除左性別同個樣之外,有咩分別?
獨立模組唔重要?真係見一次笑一次!
暗榮見到呢d留言,真係偷笑緊。(好彩只係少部份人先講得出)

做個開放式世界,但完全無吸引既元素。
連之前一向唔錯既人設水準都下降 (腳短、為左大陸市場搞到不倫不類,然後又要出肚兜等DLC)。
大量重覆模組更加係死罪!
之後都仲未計畫面出現撕裂、角色出無雙個陣既樣崩壞之類既問題。
仲有FPS,咁多年黎都未曾做好過!!!!

好心佢地啦,不自量力…明知自己唔會肯出咁多資源開發…又無咁既技術…
咁鍾意偷懶就正正常常做個真三七加強版=八代咪算囉!(IF+全獨立模組) >>>>> (垃圾開放式世界)

佢地真係唔重重衰多次都唔得!
睇住丫,八代好大機會係另一次黑歷史。
呢次我同d朋友都唔會買佢帳!

此篇文章於 12-29-17 12:36 PM 被 權愛真 編輯。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
真三國無雙8

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] PS4/PS3/PSVita 『真・三國無双 英傑伝』 steve 電視遊戲討論版 34 08-14-16 06:47 PM
[ETC] 「真・三國無双」15周年 安安 電視遊戲討論版 53 01-04-16 02:45 AM
[3DS] 真・三國無双 VS [日版已售] seed2005 手提遊戲機討論版 155 07-23-12 03:02 AM

現在的時間是 07:15 PM

手機版 | APP版