Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-17, 01:19 PM   #9051
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
還是嗰句nt冇一部守到
不過今次隻貧奶可能得...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 01:35 PM   #9052
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
但個平板擋先補,1隻愁哥都玩死佢
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 01:55 PM   #9053
J+1
望過黎呀!!!!!!

白機本身已經對3屬有減dmg, Ex技突到有2萬幾血未必秒到....

不過未放落雞場試好難講...
由手機版發出
舊 08-09-17, 03:39 PM   #9054
ShinDou

難得今次抽到咁多特效佢又唔俾人刷野換獎品,以前明明有2張飛,真係好黑
舊 08-09-17, 03:45 PM   #9055
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
有2張飛既係月底event

降臨一向都係咁設定架bo,上次大武士個次佢仲抽走晒普通event蛋入面d sr unit,今次還番入去算係咁
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 06:05 PM   #9056
ShinDou

而家已經打到唔識擺既13號機陣,係巨靈女神我冇乜可能打到,可能要回陣避左佢唔俾佢補先得,咁厚血根本秒唔到佢
舊 08-09-17, 06:34 PM   #9057
dragonar226

你落部拳健一就一下秒到
舊 08-09-17, 07:01 PM   #9058
ShinDou

試下先 THANKS,之前用凸3紅UC秒唔到 XD
舊 08-09-17, 07:10 PM   #9059
J+1
望過黎呀!!!!!!

13號落魂可以哦啦哦啦哦啦哦啦爆
由手機版發出
舊 08-09-17, 07:46 PM   #9060
ShinDou

真係好堅,拳健1開熱血1下4萬2秒左巨靈女神 XD

咁13號機克星應該都係射豹馬﹖

岩岩俾個千4分課長打,個陣齊晒 13號機,巨靈女神,盾黑兔,LOVELOVE GOD 4隻反擊機,仲有Z女,全凸爆,俾佢屈死,完全唔識打,豹馬熱血開必都秒唔到13號機 @@

此篇文章於 08-09-17 09:49 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-09-17, 10:30 PM   #9061
ShinDou

白S又中白12,不過而家冇用了
舊 08-09-17, 10:47 PM   #9062
dragonar226

13號多數都唔駛特登針,開完輪迴圍毆佢就攪掂
真係要針,要殺得快我諗都係巨靈神最快,大神BUFF佢扔2次3珠必就多數秒了

個課長陣唔知佢點擺,但就咁睇又係輪迴拳隊MAS放一下必都應該差唔多清晒
舊 08-09-17, 10:51 PM   #9063
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ShinDou 查看文章
真係好堅,拳健1開熱血1下4萬2秒左巨靈女神 XD

咁13號機克星應該都係射豹馬﹖

岩岩俾個千4分課長打,個陣齊晒 13號機,巨靈女神,盾黑兔,LOVELOVE GOD 4隻反擊機,仲有Z女,全凸爆,俾佢屈死,完全唔識打,豹馬熱血開必都秒唔到13號機 @@
13號有減6成特殊甲,加上3萬血唔係咁易秒,,暫時都係用幾隻射磨....偽馬沙直擊效果ok

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 11:07 PM   #9064
ShinDou

引用:
作者: dragonar226 查看文章
13號多數都唔駛特登針,開完輪迴圍毆佢就攪掂
真係要針,要殺得快我諗都係巨靈神最快,大神BUFF佢扔2次3珠必就多數秒了

個課長陣唔知佢點擺,但就咁睇又係輪迴拳隊MAS放一下必都應該差唔多清晒

Z女,LOVE LOVE GOD,巨靈女神

空,空,空

空,盾黑兔,13號機

冇抽輪回 @@ 得隻0凸盾,師傻秒得晒咩﹖好厚血喎 @@

係喎巨靈神而家CRI 100%配大神應該好堅 @@
舊 08-09-17, 11:34 PM   #9065
dragonar226

引用:
Z女,LOVE LOVE GOD,巨靈女神

空,空,空

空,盾黑兔,13號機

冇抽輪回 @@ 得隻0凸盾,師傻秒得晒咩﹖好厚血喎 @@

係喎巨靈神而家CRI 100%配大神應該好堅 @@
用MAS打過幾次巨靈女都係鼓舞完一下就秒,黑兔更加脆,你放完一次必應該都只會死剩Z女同部13號

其實用射回隊就最安全,不過你好似無抽大器SF
舊 08-09-17, 11:42 PM   #9066
ShinDou

你師傻係搭大介,大神,再加2隻全指揮機﹖好似仲要送粒拳珠先夠師傻1開波出必秒 @@

不過我師傻係0凸

射回隊我起唔到呀,得偽馬沙同大神氣流咋
舊 08-09-17, 11:53 PM   #9067
dragonar226

拳隊我而家無盡合體+拳百+紅lancelot+輪迴/大神
mas0凸咁就唔好打了,可能會俾部黑兔清你場

射回隊而家最緊要係大器sf同藍骨

而家d key都係最近出d新機,而家打唔贏都唔駛急既,好快又會打部黑兔臉
舊 08-10-17, 07:08 AM   #9068
ShinDou

其實藍骨勁咩﹖感覺上佢落番胸鳥/天意仲難打D @@ 因為會無啦啦俾佢全場盲/封精,藍骨打得2格
舊 08-10-17, 08:08 AM   #9069
ShinDou

原來而家大介真係堅屈,超大力,應該配cri dam part同speed?

打盾arx8都可以1野2萬幾秒左,超正,好過用師傻,好爽,開必中大sf都照秒

留珠等反擊試下陣先,開始多左俾人打

此篇文章於 08-10-17 08:48 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-10-17, 10:42 AM   #9070
dragonar226

引用:
其實藍骨勁咩﹖感覺上佢落番胸鳥/天意仲難打D @@ 因為會無啦啦俾佢全場盲/封精,藍骨打得2格
咁唔會話有藍骨就唔用天意兇鳥既

只不過無天意兇鳥,有藍骨sf搭其他機都可以砌隊射回隊姐,當然有齊既話就最好啦
舊 08-10-17, 10:26 PM   #9071
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
我部京密煞已突爆, 而家s chip就係換緊佢, 大家覺得用400 s chip換張SS chip抵唔抵?
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 10:33 PM   #9072
ShinDou

抵啦,S CHIP都冇野好換,佢放出黎果D都冇乜用既而家,淨係換水同飛,大器肥實唔放出黎俾人換,我而家都6千S CHIP

好似8月尾RESET SS CHIP又可以4粒換限凸
舊 08-10-17, 11:28 PM   #9073
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
梗換啦,你都知一張ss卷有幾難換

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 11:34 PM   #9074
ShinDou

留珠反擊D高分人好爽,殺千4分加成15 XD
舊 08-11-17, 08:38 AM   #9075
ShinDou

留珠反擊真係仲好,反正刷黎刷去都係果堆陣,反d高分陣拎分又多好多,而家千3了

而家射大介打到射回full team, 佢齊胸鳥,天意,大sf,大神氣流,藍骨,不過都可能係佢唔識擺

此篇文章於 08-11-17 08:41 AM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:54 AM

手機版 | APP版