Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-13-17, 10:43 AM   #9101
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
精VS20而家用SR Z女好正,唔駛慢慢磨,1野燒大半 XD

終於過到精VS25,今期隻白平板真係好堅,好彩抽到,出左Z女但WAVE2俾人CRI全場秒左,好彩4隻機都夠過 XD

1TAKE過左精26,但原來打錯機 @@ 殺左多蒙之後甲兒最後女主,女主係咁回搞到食左2次NONO防衛,岩岩磨得死佢 @@

此篇文章於 08-13-17 11:46 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 12:24 PM   #9102
ShinDou

唔識打精VS27,磨極隻肥仔都信賴番 @@ 仲要3隻都耐狀態異常100%
舊 08-13-17, 12:43 PM   #9103
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
用盾黑妹...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 12:46 PM   #9104
ShinDou

有用呀,但得凸2,企中線,1次必扣5千乘5=2萬5咋,定因為我未出晒盾指﹖
舊 08-13-17, 12:48 PM   #9105
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
唔識打精VS27,磨極隻肥仔都信賴番 @@ 仲要3隻都耐狀態異常100%
同命中迴避計法一樣,推高過100%就有機會上到狀態
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 12:50 PM   #9106
ShinDou

咁用SR Z女80%燒,裝TECH+20%靠V PART本身果十幾%上﹖可能好過慢慢磨 @@ 好似仲未有招可以降耐性﹖
舊 08-13-17, 02:46 PM   #9107
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
有用呀,但得凸2,企中線,1次必扣5千乘5=2萬5咋,定因為我未出晒盾指﹖
可能...我係4指速的....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-13-17, 02:57 PM   #9108
ShinDou

我冇大器盾指 @@ 要搵2隻機頂果2條線,磨得太慢 @@
舊 08-13-17, 03:36 PM   #9109
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
個幾月前貼的...

隻大神我而家轉成肥安娜....貪佢斬得入肥仔,都可以試用其他高攻...

基本只有下路有一隻坦唔駛兩隻,黑妹留意唔好中cool....

由手機版發出

此篇文章於 08-13-17 03:39 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 03:38 PM   #9110
ShinDou

得小大神,朱古力CC0凸,盾反果隻凸2,盾黑妹夠頂咩﹖可能因為GGGG加佢好多甲﹖ @@

你1次必扣幾多﹖

THANKS XD 抄你個陣得左,下線用白平板,其他跟足你咁擺,低凸都打到 XD

此篇文章於 08-13-17 04:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-13-17, 04:55 PM   #9111
ShinDou

用VMAX過埋精VS28了 XD
舊 08-13-17, 05:19 PM   #9112
ShinDou

精VS29咁賤既,WAVE3先陰人唔跌珠,晒晒D時間,又要砌隊送珠
舊 08-13-17, 05:23 PM   #9113
Crazy Gamer

引用:
精VS29咁賤既,WAVE3先陰人唔跌珠,晒晒D時間,又要砌隊送珠
29係完全唔跌珠喎,應該?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 05:46 PM   #9114
ShinDou

係喎,原來係1開波送左1堆珠 XD
舊 08-13-17, 05:48 PM   #9115
J+1
望過黎呀!!!!!!

29完全唔跌珠,要至少一部防守加珠,平民機可以試白戰國,不過我之前用突2 都唔夠坦...

陣就361頁...
由手機版發出

此篇文章於 08-13-17 05:52 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-13-17, 06:14 PM   #9116
ShinDou

凸爆拳健1夠頂咩﹖點解唔企中線快D補血﹖我冇13號機抄唔到 @@ 點解出SR紫平板﹖睇唔明 @@

此篇文章於 08-13-17 06:19 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-13-17, 06:30 PM   #9117
J+1
望過黎呀!!!!!!

就係用冥王燒 boss戰只要上到4粒火以上就贏硬

兩隻坦唔放前面後面就冇位放 用黄武回血都夠...
由手機版發出
舊 08-13-17, 06:59 PM   #9118
ShinDou

上到火咩﹖唔係100%耐狀態咩﹖

我殺剩隻拳黑兔殺唔到,差唔多秒到愁哥果陣,拳健1俾佢打爆左,之後又食12王方牌,佢加爆攻太勁 @@ 結果食第3次12王方牌扣2萬7死左

@@原來隻黑兔得50%耐,試下SR Z女燒先

此篇文章於 08-13-17 07:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-13-17, 07:08 PM   #9119
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔知佢有幾多耐性...好似有好似冇..總之將冥王落v parts堆多60% +80%=140%狀態就有一半(?)機會上到

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-13-17, 07:22 PM   #9120
ShinDou

V PART推到咁多%咩﹖@@

我隻凸爆拳健1頂唔住,裝左雙LIFE,係咪要雙甲先得﹖

此篇文章於 08-13-17 07:40 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-13-17, 07:46 PM   #9121
Crazy Gamer

引用:
V PART推到咁多%咩﹖@@

我隻凸爆拳健1頂唔住,裝左雙LIFE,係咪要雙甲先得﹖
咪講咗耐性同命迴同樣計法囉~~
係隻古仔叫高啲耐性,隻黑女主鎖佢血最好
舊 08-13-17, 07:49 PM   #9122
ShinDou

我D V PART加到盡都係得30幾% @@

隻黑兔打打下我隻拳健1食1SET冇左半條血 @@ 又郁得快
舊 08-13-17, 08:15 PM   #9123
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
我D V PART加到盡都係得30幾% @@

隻黑兔打打下我隻拳健1食1SET冇左半條血 @@ 又郁得快
bonus 20%,頭main 17%,5部份sub 4-6%x 5=25%左右
加加埋埋點都60喎....

暫時手上最高...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-13-17 08:19 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-13-17, 08:22 PM   #9124
ShinDou

你5個SUB都加咁多狀態既 @@

拳健1用左雙甲都冇乜分別,好似仲死快左 @@

放棄精VS29了 @@ 打唔到

此篇文章於 08-13-17 08:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-13-17, 08:40 PM   #9125
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
29用光速電神擋啦,擋黑兔用呢部先係最適解
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:03 AM

手機版 | APP版