Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-16-12, 06:41 PM   #451
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
今集終於解開了好多迷團!

點解尐創作咁鍾意用1萬2千年?
但我已經被河森搞到患了1萬2千年恐懼症....

好掛住蘭頓,你幾時至肯死返出嚟?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 07:34 AM   #452
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-20-12, 08:14 AM   #453
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
spec3

月光號會俾GB回收

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 08:38 AM   #454
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
蘭頓,spec3
新OP感覺良好
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 05:18 PM   #455
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
銀河美少年
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 06:04 PM   #456
文香四豆
破壞氣氛程度的能力

註冊日期: Jul 2008
3DS Friend Code4725 7902 4820
PSN  IDAYAKA816
唔係Spec-3,係Spec-V
文香四豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 06:23 PM   #457
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 文香四豆 查看文章
SPEC V先有支野係手...SPEC 3冇GA...上面個個都睇錯
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 08:07 PM   #458
hanshimsv006

註冊日期: Feb 2008
3DS Friend Code4313 0406 7096
以為上集解決左D謎團,今集話比你聽仲有更多謎團.......
hanshimsv006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 09:24 PM   #459
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
蘭頓背影很型

舊 07-20-12, 10:25 PM   #460
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
估唔到套野要去左一半先好睇

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 09:44 AM   #461
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
講真前面個12集可以少一半....咁樣會剛剛好-.-

舊 07-21-12, 10:38 AM   #462
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
呢套野班大人真係cheap到冇朋友

舊 07-21-12, 12:05 PM   #463
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 文香四豆 查看文章
即係又有埋劇場版份

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 01:19 AM   #464
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
RENTON!?

覺得NARU先係家姐
ERENA係煙幕

此篇文章於 07-22-12 01:30 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 01:37 AM   #465
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: 真!DC 查看文章
RENTON!?

覺得NARU先係家姐
ERENA係煙霧
但個仇恨值加埋之前調查 點睇都唔似奈流啵
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 01:41 AM   #466
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
謎團未解、又再增加之餘

原版仲俾NTR怪搶埋

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 02:33 AM   #467
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: Van仔 查看文章
但個仇恨值加埋之前調查 點睇都唔似奈流啵
可能某D原因帶埋奈流去調查
エレナ我覺得同EURAKA有關不過唔係女

另, 名塚今年生完就配生仔

舊 07-22-12, 02:54 AM   #468
hanshimsv006

註冊日期: Feb 2008
3DS Friend Code4313 0406 7096
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
謎團未解、又再增加之餘

原版仲俾NTR怪搶埋
仲有一個問題就係,原本tv spec2係無homing laser ga......

究竟個部nirvash係唔係tv個部都未知.......

就算係,咁點解會變番spec2而唔係 spec3呢??

題外話:其實有無 spec4架
hanshimsv006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 03:44 AM   #469
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
NTR左既女就好似潑左出去既水

加上女主多兩隻角太醜,換女主啦不如

同埋,上集以為明左D,今集又搞到我好亂
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 03:54 AM   #470
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章

女主角唔係一路都係EURAKA咩

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 10:37 AM   #471
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章

我幾鍾意個新LOOK喎
第一眼覺得好似ララァ
最重要係裸足

其實今集都清楚左好多野
有謎團先吸引倒人眼落去

舊 07-23-12, 12:24 AM   #472
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
冇人提eureka 今集生仔場景?.?
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 02:01 AM   #473
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
果個背影係蘭頓啦卦~~
仲有個家姐
留係蘭頓身邊??

解完一d又爆一堆謎...
eureka幾既再出場??
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 10:22 AM   #474
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
家姐會唔會係Elena
之前幾集話佢唔係原本的Elena
依家又出奇地識Eureka

再係咁落去AO會同金毛一對架喇

舊 07-23-12, 10:30 AM   #475
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: メソウサ 查看文章
呢套野班大人真係cheap到冇朋友
成套野睇啲大人越睇越火滾
啲大人仲中二過啲細嘅咁算點先

雖則中二病大人上集都係咁

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
エウレカセブンAO Hybrid Disc (バンナム/未定) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 3 06-20-12 09:28 AM

現在的時間是 09:54 PM

手機版 | APP版