Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 441 491 531 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 551 591 641 1041 1541  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蛋撻王子 09:04 PM 04-11-16
作者: 小嘉:
你睇埋蛋撻係咪食蕉先講良心啦
蕉已食
我都唔明點解我可以黑到呢個地步

作者: T.K.:
咁樣真係唔好玩,最起碼唔好課,唔值
我都覺
唔知講咩好
點解人課金我課金
可以課到咁

作者: Bahamut:
真係登蛋撻慘
蛋撻好似連續幾次POOL都抽唔到5星角?
近兩個月得今日呢隻小莫

唔知嫁王定邊次開始無再中過五星...
北条加蓮 09:05 PM 04-11-16
蛋撻
作者: rfdingo:
3 set mission completed .....
粉毛計劃閣置( 艦娘出到an機板的話...好彩我既fgo生涯應該就黑J德止步鳥
咁樣突然殺隻黑J出黎,對黑狗夫婦pick up計劃要重新調整
蛋撻王子 09:07 PM 04-11-16
找部an機,等13號dmm維修完應該隔黎有app,轉game避一避
個隻點解你講到咁課金向咁既?
唔係只係可以係街遙距控制遠征同出征?

我本身AN機 又抽中左
不幸中既大幸..

真係走去google投訴,叫去退兩次錢仲好
可惜你中左隻不孝子
係囉
真係勁不孝
我差D想打埋D粗口出黎

佢出虹圈啊!!!
係虹圈啊!!!!
唔係金圈啊!!!

出黎竟然係劍士

我心諗
中呆毛我都當升寶具

你比隻小莫我...............
T.K. 09:10 PM 04-11-16
啊,咁其實睇數值,不孝勁過青吾
我中都肉痛,何況你唔中

我都課少D,起碼唔抽男英靈…
Dor 09:11 PM 04-11-16
短時間內都係唔抽卡算
今次又要咁多set 先中黑貞

雖然今次出5星機率好高
不過我只係想要黑貞德
rfdingo 09:12 PM 04-11-16
作者: 蛋撻王子:
個隻點解你講到咁課金向咁既?
唔係只係可以係街遙距控制遠征同出征?

我本身AN機 又抽中左
不幸中既大幸..

係囉
真係勁不孝
我差D想打埋D粗口出黎

佢出虹圈啊!!!
係虹圈啊!!!!
唔係光圈啊!!!

出黎竟然係劍士

我心諗
中呆毛我都當升寶具

你比隻小莫我...............
放鬆少少聽日先算啦
其實計番上次 師匠個條友,平均都要8-9單先有1隻架

艦娘唔算好課,定期有野追下有野禁,個心唔會咁野去追其實game(我都無抽人妻式,比著以前一早抽左....

艦娘既成本只係倉(有限數)
同後宮戒子(我無全包宴既性趣,safe)

我今年頭已經戒左cc pad,之前個個月交一部iphone數架
小嘉 09:15 PM 04-11-16
你覺得出5星機率左只係呢到D人歐咋
蛋撻王子 09:16 PM 04-11-16
放鬆少少聽日先算啦
其實計番上次 師匠個條友,平均都要8-9單先有1隻架

艦娘唔算好課,定期有野追下有野禁,個心唔會咁野去追其實game(我都無抽人妻式,比著以前一早抽左....

艦娘既成本只係倉(有限數)
同後宮戒子(我無全包宴既性趣,safe)

我今年頭已經戒左cc pad,之前個個月交一部iphone數架
依家冷靜番落黎覺得自己真係好蠢

艦娘我開爆左280位了
因為我知呢D錢係值得駛

我其實都戒左PAD
連玩都無玩
慳左好多

見住有朋友玩ONLINE GAME玩到要申請破產
我都好驚變成佢咁
小嘉 09:19 PM 04-11-16
蛋撻你就咪鬼再玩賣AC斷尾算啦
你個AC點睇都係一世食蕉果隻
蛋撻王子 09:20 PM 04-11-16
作者: 小嘉:
蛋撻你就咪鬼再玩賣AC斷尾算啦
你個AC點睇都係一世食蕉果隻
真係點解會咁樣
得罪庄司D乜野....
T.K. 09:24 PM 04-11-16
佢個acc賣唔到幾多啦,我會買過引退勁acc代替算數
反正都係幾千,呢幾千肯定多廿張五星英靈先

抽到咁寶石都未突爆
根本匪疑所思
小嘉 09:25 PM 04-11-16
我食左幾次蕉後就棄左佢啦
比錢買粗口
中埋D垃圾禮裝

抽完食晒蕉仲買咩引退AC
唔中之餘唔仲比多舊錢買AC
斷尾最好就唔玩
你玩玩下遲早又比錢
鐵之侍 09:27 PM 04-11-16
作者: Dor:
7單5隻5星
1貞德2小太陽1月神1黑貞德

3張寶石翁
兩個貞德也有了

依家冷靜番落黎覺得自己真係好蠢

艦娘我開爆左280位了
因為我知呢D錢係值得駛

我其實都戒左PAD
連玩都無玩
慳左好多

見住有朋友玩ONLINE GAME玩到要申請破產
我都好驚變成佢咁
這麼可怕。。。。。。

蛋撻你暫時還是不要再課了,不過二百多抽只有一個五星也未免太不合理。。。。。。
蛋撻王子 09:27 PM 04-11-16
佢個acc賣唔到幾多啦,我會買過引退勁acc代替算數
反正都係幾千,呢幾千肯定多廿張五星英靈先

抽到咁寶石都未突爆
根本匪疑所思
真係好離奇 呢件事

其實夾硬都爆到既
有5張
但我d隊形最少要擺3張係到.....

有兩張唔用得黎突..

但我自己有時都覺得好難以置信
rfdingo 09:29 PM 04-11-16
真係好離奇 呢件事

其實夾硬都爆到既
有5張

有兩張唔用得黎突..

我個陣都係得5張,我說服左自己
我仲有張75%同咁多50%怕咩者
合完之後...就再抽中了

不過我今年都未中過寶石,其實係咪已經抽起左唔會再出XDDDDD
蒼穹的天空 09:30 PM 04-11-16
見到蛋撻大真係好傷.
轉無課, 輕鬆玩下就好,
咁樣課法, 真係唔係辨法
---------
轉Acc 又未必咁好心機,
如果轉左再試一次, 又係食咩野ge話, 真係棄Game確定
雷切爾 09:30 PM 04-11-16
我好後悔終之前儲蓄的80石,7符去抽第5章

我真係想好似劉備咁白帝城咬舌...

嗚啊,點解會咁快出黑貞德...
小嘉 09:33 PM 04-11-16
真係好離奇 呢件事

其實夾硬都爆到既
有5張

有兩張唔用得黎突..

我阿周那,小莫,師父各隊過10 PACK入去
唔好計咩傑克其他EVENT 起碼 6,7 PACK
成日一張4,5星英靈都無我建議你退出

兩儀式果下我抽到突爆晒4星禮裝5,6張時
一張5星英都無就果斷棄左

我個 AC 寶石翁都係突唔爆
虛數呢D 4星唔難中又係突唔爆
真係比錢都玩到灰

我連D 舊4星英靈都未齊
成日保底抽咩時匠,神父睇見都眼突
T.K. 09:36 PM 04-11-16
黑j咁快出???
出遲左半年啦

蛋撻就係想玩先繼續課喎
http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f175755002
呢個都勁過蛋撻果個啦
買完一百抽,再唔中都上位互換左原來果個先
鐵之侍 09:36 PM 04-11-16
作者: 雷切爾:
我好後悔終之前儲蓄的80石,7符去抽第5章

我真係想好似劉備咁白帝城咬舌...

嗚啊,點解會咁快出黑貞德...
所以一定要留石的(尤其不貨金), 庄司這傢伙最喜歡用伏兵
axe1292 09:41 PM 04-11-16
開GAME玩到呢家, 首抽虹S, 課金必中出JACK(就係課左一次), 之後用剩石中青吾,
抽到呢家都未中過第4隻5星,
剛剛38抽又全滅,
成個人都灰左,
如果唔係有隻JACK我都唔知點玩
Dor 09:42 PM 04-11-16
黑j咁快出???
出遲左半年啦

蛋撻就係想玩先繼續課喎
http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f175755002
呢個都勁過蛋撻果個啦
買完一百抽,再唔中都上位互換左原來果個先
蛋撻最恐怖的是活動禮裝都中好少
我抽得少過佢都中16張龍之介, 11張玲霞, 8張老師
小嘉 09:45 PM 04-11-16
因為成日中保底

你試過就會明...

當你成PACK得3張4星禮裝係咩味道
T.K. 09:47 PM 04-11-16
我12張玲霞...
TOAKO X 09:49 PM 04-11-16
呢樣野我萬聖節果期先發生過(好似5定6pack中一隻藍毛)⋯所以改玩多帳剩抽算
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 41 441 491 531 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 551 591 641 1041 1541  ... 最後

返回主題版面