Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-17, 08:38 AM   #35726
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 細路翔 查看文章
你大陸版去到我地依個ver時就知咩事架啦
陸服開第六特異點了沒?那個沙漠簡直LAG&高熱主機化

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 08:52 AM   #35727
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 血之淚 查看文章
妖尼姑絆禮
A卡性能+20%,血上限+3000,隊友血上限-1000

黑人問號中

冇錯吖,淨係佢一個得益

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 08:58 AM   #35728
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: pet3 查看文章
應該不是機的問題,iphone 5都玩到無事
可能是你的資料有問題

你有幾耐無做過完整備份和同步資料?

用電腦itune做一次完整備份後
1.設定>一般>重設>重設所有設定
開FGO看看有沒有問題
如還有問題做下邊部分

2.回復ios10.3.1,不使用備份
之後去商店dl 番FGO 登入
睇下這次仲有無lag

如果這時沒lag 即唔關壞事, 使用回前的備份
如果咁都lag 即係機壞
其他GAME冇事 (雖然其他GAME唔大食就是)
係FGO LAG到媽

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 09:00 AM   #35729
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
應該不是機的問題,iphone 5都玩到無事
可能是你的資料有問題

你有幾耐無做過完整備份和同步資料?

用電腦itune做一次完整備份後
1.設定>一般>重設>重設所有設定
開FGO看看有沒有問題
如還有問題做下邊部分

2.回復ios10.3.1,不使用備份
之後去商店dl 番FGO 登入
睇下這次仲有無lag

如果這時沒lag 即唔關壞事, 使用回前的備份
如果咁都lag 即係機壞
堅唔關事.

因為每次會LAG都係以FGO版本更新為分水嶺
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 09:40 AM   #35730
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 血之淚 查看文章
妖尼姑絆禮
A卡性能+20%,血上限+3000,隊友血上限-1000

黑人問號中

做敵人時就超難打(天草:) 但做隊友時就賣隊友
===========

如果系統有前排只有1人出戰而後排放3人, 那就真op 了

題外: 尼姑單騎打新宿黑A 200毒蜂可以ko 多少隻?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 10:02 AM   #35731
gingq7

註冊日期: May 2008
今個patch後,明顯多左閃退,差唔多2-3場就閃退一次
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 10:05 AM   #35732
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: psidef 查看文章
Saber Lily......5星
>>>可能結果是現在二星戰神變三星,四星角都變五星,五星變六星,六星再把機率下調
>>之前有個叫三國榮耀傳的就是日版三星改四星再把機率下調,一年後倒了

畢竟是台灣代理

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 05-12-17 10:07 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 10:22 AM   #35733
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
官網果張係4星

舊 05-12-17, 11:13 AM   #35734
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: gingq7 查看文章
今個patch後,明顯多左閃退,差唔多2-3場就閃退一次
我尋日用人地隻妖尼姑直程一場都閃左5-6次

開寶具閃3次,之後直程一入選紅藍綠個part就閃

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-12-17 11:17 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 11:22 AM   #35735
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
其實D 卡勁唔勁係睇event打乜都你自己有D乜....
上次土方個event bx 其實好勁

係我眼中所有角都有佢自己的用途,你地話呆毛/阿提拉唔勁?我兩隻寶5唔通番去用寶1黑吾光炮咩...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 11:32 AM   #35736
細路翔
The One

文明破壞者能登勁過青neet好多喎

英國說大家抱團死
舊 05-12-17, 11:37 AM   #35737
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章

係我眼中所有角都有佢自己的用途,你地話呆毛/阿提拉唔勁?我兩隻寶5唔通番去用寶1黑吾光炮咩...
如果你藍黑都有寶5
你仲會用藍版?

海克力斯係唔係吃聖杯變lv90就有5星級lv90時的戰鬥力?(雖然中文版有排先有)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 11:39 AM   #35738
~小鬼~
白虎白虎白白虎

係我眼中兩隻差唔多
我係打乜關換番剋屬的入去打,兩隻多數一齊上場

舊 05-12-17, 11:40 AM   #35739
Sar8
The One

黑隨時難中過藍....

舊 05-12-17, 11:41 AM   #35740
Sar8
The One

引用:
係我眼中兩隻差唔多
我係打乜關換番剋屬的入去打,兩隻多數一齊上場
只能講saber有更多好既選擇

但又未到去拿3星去相題並論
你話劍蘭勁過堆5星就正常

舊 05-12-17, 11:45 AM   #35741
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
Aoe清到幾萬血既卒已經完成任務啦
幾廿萬血都轉用單體角
aoe用邊隻根本冇所謂
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 11:45 AM   #35742
細路翔
The One

我出左3隻黑先有1隻藍喎

英國說大家抱團死
舊 05-12-17, 11:45 AM   #35743
~小鬼~
白虎白虎白白虎

黑色係難搞過藍色
好似個個話魔伊廢,單發最大力法職邊個贏到佢...

睇打乜手上有乜用乜la, 隻game 追最強冇乜意思,
用弓吾明狐大部份野都過到,但我用下冷門角唔好...

舊 05-12-17, 11:47 AM   #35744
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: 細路翔 查看文章
我出左3隻黑先有1隻藍喎
黑色果隻你抽活動冇pick up 係唔會有,我果隻係專登抽幾P 故事pool 先抽到出黎

舊 05-12-17, 11:49 AM   #35745
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:

BX勁係因為有特效加攻遮, 技能的話係最多用下技3加攻.

一返去打主線/Free Quest咪又係用第二隻......

咁營運好就好在佢整到個理由俾你去用返啲廢角嘅, 今次我都試過拎返白貞打BB.

引用:
海克力斯係唔係吃聖杯變lv90就有5星級lv90時的戰鬥力?(雖然中文版有排先有)
唔怕血少咁的確係有嘅

此篇文章於 05-12-17 11:51 AM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 11:49 AM   #35746
細路翔
The One

用黑A+子安徒生+妖尼姑啦

出奇地有梗得黎又配合得幾好

英國說大家抱團死
舊 05-12-17, 11:49 AM   #35747
Sar8
The One

歐洲人而不自知

舊 05-12-17, 11:52 AM   #35748
細路翔
The One

引用:
黑色果隻你抽活動冇pick up 係唔會有,我果隻係專登抽幾P 故事pool 先抽到出黎
咪就係上次新宿編出果時我滾左3隻返黎

但老實講青neet個動作模組同寶具演出係炫炮d既

英國說大家抱團死
舊 05-12-17, 11:52 AM   #35749
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:

一返去打主線/Free Quest咪又係用第二隻......

咁營運好就好在佢整到個理由俾你去用返啲廢角嘅, 今次我都試過拎返白貞打BB.
我拎隻寶5鐵拳直接打到對面隻BB 訓低...
我都係係倉底揾隻鐵拳出黎用,唔用唔知咁好用
都係睇event 睇對手la...

舊 05-12-17, 11:53 AM   #35750
Sar8
The One

引用:

咁都冇幾何打主線/free quest
free quest最多咪清種火/打棋,用咩角其實都唔差得遠
你話打挑戰關先真係高下立見

今次活動40ap 連fd都擺返4星龍娘出來,算係咁啦

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:04 AM

手機版 | APP版