Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-16, 08:01 AM   #3451
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
[i feel i am European]剛剛一石中oo拉沙 (之前2突oo唔通又要廢左....?)
但呢隻野真係幾廢,求先用你隻打90難比人打爆咗~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 08:37 AM   #3452
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
已經落加甲加血

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 08:47 AM   #3453
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
照訪談睇就應該係
之前仲每個主角留左5隻r添,遲d賣晒佢算
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 08:48 AM   #3454
ShinDou

90d卒出得太快,唔開技清根本擋唔住,開技又驚唔夠珠打大佬
舊 06-16-16, 09:04 AM   #3455
clie

LAST WAVE留3粒俾Nu開魂MAX絕就夠殺,頭兩WAVE可以用幾粒
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 09:21 AM   #3456
ShinDou

我冇nu呀,用緊80波雷2世,80j,70gunbuster,sr00咋

我第1次打果陣頭2wave都開過技

wave3出到1次技但冇開熱血,1下扣得1半多d
舊 06-16-16, 09:39 AM   #3457
yorkyork

註冊日期: May 2010
你有波雷咪頭兩波引埋一堆卒出次超必,
最後一波用gunbuster打唔打得死大佬?

今個月頭3個活動玩落都幾舒服,
如果早一兩個月咁玩咪唔洗走咁多人,
我好公道唔係一味插呢隻game,
做得好都會讚佢,
不過抽獎率都依然要插
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 09:51 AM   #3458
ShinDou

我磨得死大佬但得b
舊 06-16-16, 09:55 AM   #3459
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
都係改掛番突1nu...如果要抱大腿麻煩留id ...我條request list爆左唔想鏟....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 09:59 AM   #3460
yorkyork

註冊日期: May 2010
你等人掛nu囉,
因為最後一波nu你見大佬扣左少少血,
再一野大車落去就會死晒
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 11:00 AM   #3461
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
MAX必突爆改爆GUNBUSTER熱血一脚踼BOSS三萬九千即死~

都係掛番00拉沙喇, 要佢加掉箱率實惠啲~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 11:10 AM   #3462
J+1
望過黎呀!!!!!!

Ok改番...

發覺有兩隻突擊射生存率高番唔少
由手機版發出
舊 06-16-16, 12:22 PM   #3463
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
ot一下, 今次派果張ssr恰姆開叉開到好似沒著咁, 查番原設又真係開到咁高, 富野果然領先世界20年
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 12:55 PM   #3464
J+1
望過黎呀!!!!!!

人妖你都啱?

另sr嗰張support係唔係兩隻霸都夾到??
由手機版發出
舊 06-16-16, 12:58 PM   #3465
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
人妖你都啱?

另sr嗰張support係唔係兩隻霸都夾到??
由手機版發出
不,那個師兄是說妖精啊!可愛的小妖精,是,兩霸都用到

此篇文章於 06-16-16 01:11 PM 被 書仔 編輯。
書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 01:22 PM   #3466
J+1
望過黎呀!!!!!!

性戰士嗰隻 又係開大圖先知極品
由手機版發出
舊 06-16-16, 03:39 PM   #3467
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
5卷抽左50抽左右出左3隻,好似幾好出咁
而家儲夠100就得,唔駛煩
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 03:55 PM   #3468
J+1
望過黎呀!!!!!!

5抽*15白果中,過左今日試人品聽日就全力儲...
由手機版發出
舊 06-16-16, 09:09 PM   #3469
ShinDou

S左90難,不過唔敢開加速,好易死,要控下返下艦開下精神

齊埋箱之後應該刷番D 10AP版算,反正佢版版都只係最多跌2張飛
舊 06-16-16, 09:34 PM   #3470
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

20ap跌1+4喎

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-16-16, 09:38 PM   #3471
ShinDou

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
20ap跌1+4喎
原來跌咁多,即係迫人刷90難,想偷懶都唔得,仲諗住求其AUTO

但我要夾NU先好打D

想夾ARX8跌箱都唔得

結果都係開加速AUTO刷18AP算,少1張飛,好打好多快好多

此篇文章於 06-16-16 10:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-16-16, 10:28 PM   #3472
ShinDou

個POOL好似真係好易中,頭先見MISSION要抽20下先拎多張登霸,就射左10張飛抽埋果10下,又中翼霸

不過要凸爆登霸都要殺1千隻野,而家殺左627,打夠1千之後先抽應該都夠凸爆埋翼霸了
舊 06-16-16, 10:36 PM   #3473
clie

翼霸攞多幾隻儲喺倉度方便第時凸盾射版

都係嗰句,還我弱沙2張
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 10:52 PM   #3474
ShinDou

引用:
作者: clie 查看文章
翼霸攞多幾隻儲喺倉度方便第時凸盾射版

都係嗰句,還我弱沙2張
係喎,之後實會出其他版,即係今次要凸爆完再盡儲翼霸

不過100飛10抽好似有D伏,因為普通POOL個5抽好似已經幾易中
舊 06-16-16, 11:09 PM   #3475
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ShinDou 查看文章

不過100飛10抽好似有D伏,因為普通POOL個5抽好似已經幾易中
今日全部打到o既卷抽左15次,0

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:16 AM

手機版 | APP版