Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
日本動漫畫討論版>丸山くがね「オーバーロードⅢ」Chapter13 (終)「PVP」
仁飛 07:02 PM 09-03-15
作者: mmssm:
何解設定到一有性慾就會被抽走左?
唔係既話呢個魔王可以再邪惡D
做小電影題材一流
好似話作者想設計毫無弱點魔王
而睡眠欲食欲同性欲正正係人類嘅弱點
所以安茲就變成依家咁喇~
STRIFE 11:49 AM 09-09-15
指甲刀cut左內心戲個表現真係好奇怪,但係又唔cut唔得ww
聖典首席好子龍feel

小劇場狼女回,俾其他女僕串w
尼路 07:50 PM 09-09-15
無左重來重來又重來,崩潰得無咁好睇
神龍 12:51 AM 09-10-15
隻妖物真係好q恐佈
wlng00 11:49 AM 09-10-15
期待小說最精彩的 PVN!~
casio 03:59 AM 09-11-15
指甲刀雖然預咗會大cut,不過冇咗重覆又重覆而慢慢崩潰嘅過程,感覺真係怪怪地
睇完夏緹雅真身,好期待姊姊出場……雖然很大可能姊姊會直接被鬼隱
green 12:56 PM 09-11-15
睇呢集有個奇怪地方, 明明有暗道可以逃走, 點解班盜賊仲留係度, 照計前面應有其他盜賊回報喎

不過今集都改編得算係咁, 一集做哂重點......只係最尾一戰太過快, 無睇小說好難明發生咩事
神龍 01:01 PM 09-11-15
作者: green:
睇呢集有個奇怪地方, 明明有暗道可以逃走, 點解班盜賊仲留係度, 照計前面應有其他盜賊回報喎

不過今集都改編得算係咁, 一集做哂重點......只係最尾一戰太過快, 無睇小說好難明發生咩事
小說大約講前面堆卒死乾淨, 可以同戰士長匹敵嘅武者A 出咗去迎擊, 淨低班卒已經覺得無可能輸,
但武者A 有提過守後方所以照做, 直到見到武者A 跑住走人個刻先發現唔對路
casio 06:24 PM 09-11-15
作者: 神龍:
小說大約講前面堆卒死乾淨, 可以同戰士長匹敵嘅武者A 出咗去迎擊, 淨低班卒已經覺得無可能輸,
但武者A 有提過守後方所以照做, 直到見到武者A 跑住走人個刻先發現唔對路
其實最重要一點應該係條暗道得指甲刀同路人團長知,b小嘍囉根本唔知後面有路走
supermanlady 07:31 PM 09-11-15
???:宮野真守

STRIFE 12:26 AM 09-12-15
中二黑歷史竟然搵宮野真守
6eo 10:53 PM 09-13-15
作者: 神龍:
隻妖物真係好q恐佈
+1 我開頭仲以為係吸血鬼call出黎d馬
STRIFE 10:28 PM 09-15-15
今回小劇場
某坦克表示:佢抄我
phil077 11:45 PM 09-15-15
作者: STRIFE:
中二黑歷史竟然搵宮野真守
倫太郎
埃及使者 12:14 AM 09-16-15
估你唔到之中二病宮野
柚原このみ 12:32 AM 09-16-15
拖佢埋牆果段笑死
細路翔 08:32 AM 09-16-15
超課金裝備咁就浪費左一件

發老脾踢沙個段好萌(咦?
casio 08:41 AM 09-16-15
有冇人數過今集安茲個精神鎮定開咗幾多次
亍 ◣ 09:00 AM 09-16-15
作者: casio:
有冇人數過今集安茲個精神鎮定開咗幾多次
係咁閃
細路翔 09:34 AM 09-16-15
純法永遠pvp上輸比戰法牧既殘酷現實

摸摸卡:我不當法師啦(轉職100級戰士+全身廚裝

我好相信剩睇上集應該唔會有人覺得隻智障偽乳有佢地講得咁勁(?
凌龍 06:47 PM 09-16-15
但係佢放石像個個位有兩個係空的
除左安茲咁重有一個位係伏線?
nomezero 07:04 PM 09-16-15
作者: 凌龍:
小說有講動畫冇講
遊戲終結當天,有見到三位公會成員
未離開遊戲未交出裝備所以冇做?
係唔係伏線就唔知喇
casio 07:05 PM 09-16-15
作者: 凌龍:
實際上除咗飛鼠同第一集隻史萊姆外,公會仲有兩個人名義上未退出,但係都同史萊姆一樣好耐冇上線……(不過小說第一卷有提到兩人係「最後一日」有上線一聚)
尼路 08:49 PM 09-16-15
中二病宮野笑死
hanshimsv006 10:41 PM 09-16-15
想問下依家動畫做到小說第幾集?想回流睇番原作
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面