Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-02-04, 07:25 PM   #151
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: Shaolin Baggio
有冇得取消呀.........
原來我唔識打乒乓波嫁
唔得~ :o13:

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-04, 07:49 PM   #152
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
乒乓波我又打

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-04, 07:50 PM   #153
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 賈圖
乒乓波我又打
踢波啦你~

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-04, 07:55 PM   #154
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 賈圖
乒乓波我又打
好呀~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-04, 09:55 PM   #155
鳳舞月天-陸小鳳
Banned
GAF足球隊皇牌右閘

註冊日期: Apr 2004
星期5有去請俾意見,我請飲野
我踢成點,有咩要改善? 要中肯
我有幾腳one touth pass傳得幾靚

此篇文章於 04-11-04 09:44 PM 被 鳳舞月天-陸小鳳 編輯。
鳳舞月天-陸小鳳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-04, 09:47 PM   #156
鳳舞月天-陸小鳳
Banned
GAF足球隊皇牌右閘

HONDA勃起基金.
4/9陸小鳳入3球
總入球28球....HONDA
勃起基金:28yen
舊 04-11-04, 09:54 PM   #157
鳳舞月天-陸小鳳
Banned
GAF足球隊皇牌右閘

del............
舊 04-16-04, 12:47 PM   #158
皮利斯
Junior Member

請問現在想加入GAF足球隊.仲得唔得
皮利斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-04, 02:16 PM   #159
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 皮利斯
幾時都無任歡迎~~~
打開咩位?

舊 04-16-04, 04:34 PM   #160
佐藤成樹

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
引用:
PM你電話NO.同咩名比我...
我地踢開星期日,時間上有無問題?
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-04, 04:35 PM   #161
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
定期一踢!

有冇新人入伍呀!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 01:10 AM   #162
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
亂入除左足球有冇人打羽毛球架??
有羽毛球我一定玩!!!
湯米 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 12:13 PM   #163
佐藤成樹

引用:
作者: 湯米
有羽毛球我一定玩!!!
踩場~!?
舊 04-28-04, 12:30 PM   #164
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
有羽毛球我一定玩!!!
我識,BUT好耐冇打過~~

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 12:31 PM   #165
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
當然得LA~~

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-04, 03:11 AM   #166
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
引用:
作者: HONDA
我識,BUT好耐冇打過~~
不如開多支badminton team~~~~

唔係踩場丫,路過咋,見你地講緊ping pong ball
咁咪順便問問有冇人識打羽毛球
湯米 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-04, 10:35 AM   #167
佐藤成樹

引用:
不如開多支badminton team~~~~

唔係踩場丫,路過咋,見你地講緊ping pong ball
咁咪順便問問有冇人識打羽毛球
講笑姐~
咁你咪組隊羽毛球隊囉~
係呢區開topic問下人有無興趣玩~
時間岩咪一齊出去打囉~
舊 05-06-04, 06:35 PM   #168
碧克

註冊日期: Aug 2003
定期一推~

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-04, 12:21 AM   #169
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我好屎波可唔可以入隊的

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-04, 01:29 AM   #170
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
引用:
作者: armswong
我好屎波可唔可以入隊的
歡迎~黎踢啦~我係啦啦隊黎架咋~

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-04, 06:54 PM   #171
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
入隊入隊

做靶做靶

XDXD

稱呼名字(最好不要太難) SEABOOK
Age 18
E-MAIL : seabookaeno@hotmail.com

位置

前鋒
防守中場
客串守門員

擅用腳 右

最想要既號碼 26 (davids既number.....XD)

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-04, 07:09 PM   #172
佐藤成樹

引用:
作者: 犬夜叉
入隊入隊

做靶做靶

XDXD

稱呼名字(最好不要太難) SEABOOK
Age 18
E-MAIL : seabookaeno@hotmail.com

位置

前鋒
防守中場
客串守門員

擅用腳 右

最想要既號碼 26 (davids既number.....XD)
SEABOOK<----呢個係波衫名?
舊 05-12-04, 07:10 PM   #173
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 佐藤成樹
SEABOOK<----呢個係波衫名?
YA

要how much?????

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-04, 07:13 PM   #174
Autumn's Tale
Registered User
半隻CD-Rom

註冊日期: Aug 2002
某病就某病la~
Autumn's Tale 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-04, 07:17 PM   #175
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: armswong
我好屎波可唔可以入隊的
引用:
作者: 犬夜叉
入隊入隊
技術唔夠.氣力搭救.
有心踢就得架啦.

(想做埋波衫的話)要出席三次先可以入隊

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
番番 update media player 9 會出事? ヴィタさんさんKS☀ 手機資訊/電腦軟硬討論 12 02-17-04 12:36 AM
update bios問題~! 數碼石頭 手機資訊/電腦軟硬討論 1 04-11-03 10:15 PM

現在的時間是 06:02 PM

手機版 | APP版