Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76  ... 最後
日本動漫畫討論版>尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.15
mrk 10:14 AM 01-22-16
作者: Kain:
天龍人點都應該唔會同海賊對親家
不認為係天龍人,最多咪又係貴族!

PS: 點睇都係山治離家出走在先,
加上早期山治張通緝相畫得好樣衰,(重要個個世界真係有個阿戍咁樣衰添!
近年山治通緝相先轉番正常樣,
屋企人先知佢學壞左,做左海賊!
LR猫 10:22 AM 01-22-16
殘忍嘅事實
兩條囡囡話離隊唔返嚟嘅時候就死追難追
到條仔話離隊但一定會返嚟嘅時候就覺得佢唔會再返嚟
Rance 12:19 PM 01-22-16
可能係人妖家族
qwe 12:54 PM 01-22-16
作者: LR猫:
殘忍嘅事實
其實山治係用自己方式,從水路離開
應該係配合調查,一定同big mon好fd
mrk 09:22 PM 01-22-16
作者: Rance:
可能係人妖家族
所以2年前,「熊」就送左佢去「人妖島」啦!(真係估到

PS:話說女家個第35個囡囡,唔知係咪之前Big Mon身邊個「3眼女」呢??(如果係的話,我絕對建議山治兄上啦!)
mrk 09:27 PM 01-22-16
作者: LR猫:
殘忍嘅事實
咁又唔可以咁講,你要明白路飛船長平時諗嘢冇咁細心嘛!
爽神 12:15 AM 01-24-16
作者: mrk:
不認為係天龍人,最多咪又係貴族!

PS: 點睇都係山治離家出走在先,
加上早期山治張通緝相畫得好樣衰,(重要個個世界真係有個阿戍咁樣衰添!
近年山治通緝相先轉番正常樣,
屋企人先知佢學壞左,做左海賊!
本身黑畫面已經係有謎團啦,只係好多人話純粹係gag,我覺得就唔似啦
當時其實已經好多人估係家族之類問題
神名レオ 12:34 AM 01-24-16
作者: 爽神:
本身黑畫面已經係有謎團啦,只係好多人話純粹係gag,我覺得就唔似啦
當時其實已經好多人估係家族之類問題

Tannhauser Gate 10:29 PM 01-27-16

有理有據 令人信服
(=v=)b 11:18 AM 01-28-16
段估~山冶圈圈眉家族~係惡魔果實既源頭~
clie 09:45 PM 01-28-16
十足聖鬥士深入敵陣救雅典娜咁
神名レオ 09:59 PM 01-28-16
基路亞啲朋友仔!
mrk 05:11 AM 01-29-16
作者: 神名レオ:
基路亞啲朋友仔!

fiendray 08:22 PM 01-29-16
尾田見富奸掛住打機唔畫Hunter非常用心良苦set個局俾基路亞同小剛亂入

喬巴fall in love
神名レオ 11:42 PM 02-10-16
被感動到了...
雷藏究竟係咩人!!??
Eking 11:58 PM 02-10-16
雷藏會唔會一早出左場(變身術)?!
kin~kin 10:45 PM 02-11-16
尾田好波,希望再次進入高潮…
qwe 12:04 PM 02-12-16
真係超展開估唔到雷藏係度
clie 05:08 PM 02-12-16
正常人唔會諗到為咗兩國友誼咁願斷手斷腳
仲有雷藏見人地滅族都唔走出黎阻止
等尾田解畫
clie 12:31 PM 03-04-16
唔係好明和之國代代相傳既古代文字讀寫方法,係咪就係魯賓既解讀能力?
Eking 12:40 PM 03-04-16
作者: clie:
唔係好明和之國代代相傳既古代文字讀寫方法,係咪就係魯賓既解讀能力?
字面上意思竟係,即係要求和之國挑石又係另一班人
mrk 12:58 PM 04-09-16
最新一話:舊伙伴微微2年後再次出場!(出海先真,終於要舉行世界會議啦!)
kin~kin 05:21 PM 04-11-16
咁睇法應該有排都見唔到率先跟去和之國果班同伴, 講山治呢條線應該都有排講
真正睇到佢地同凯多開戰可能要2-3年後
Sito 10:42 AM 04-15-16
好多舊人出返黎,淨係路飛幫過咁多個國家的人聯合一齊已係一股強大政治力量
小白熊 03:09 PM 04-15-16
革命軍總部 RIP
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76  ... 最後

返回主題版面