Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-20-13, 05:28 PM   #1076
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 天空 查看文章

彈上太空都得

捉返艾利路落黎都得

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 12:29 PM   #1077
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 04-23-13, 05:20 PM   #1078
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
路飛又自爆
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 01:45 PM   #1079
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
預左會穿煲但估唔到咁樣穿

舊 04-24-13, 01:55 PM   #1080
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
就係路飛咁天真先咁得人鐘意

舊 04-24-13, 01:57 PM   #1081
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
咁先合符佢性格,之前報名都係有人幫佢兜佢都講真名啦
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 07:40 PM   #1082
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
點解幾集都花咁多時間介紹二打六, 伏筆仲唔夠多?

彈簧唔勁得去邊

舊 05-05-13, 09:18 PM   #1083
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
睇住羅果堆無言表情兼流汗
真係笑死我

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-13, 11:18 AM   #1084
clie

註冊日期: Dec 2001
睇完Z,對三場打鬥好失望,一D都唔精彩
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-13, 04:52 PM   #1085
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
睇完最新一話
新世界班友未免太強了吧…?

舊 05-08-13, 06:04 PM   #1086
clie

個五億講到卡普仲勁過3上將
雖然唔出奇,但漫畫一直無表現到佢咁勁
舊 05-08-13, 08:35 PM   #1087
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
哂咁多時間講一堆無謂人打黎打去....

舊 05-08-13, 08:46 PM   #1088
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: clie 查看文章
唔係講過如果唔係個仔係犯
元帥都有得佢做咩?
定我腦補?a

舊 05-08-13, 09:21 PM   #1089
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Rance 查看文章
唔係第一日o既事啦

舊 05-08-13, 10:55 PM   #1090
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: メソウサ 查看文章
唔係講過如果唔係個仔係犯
元帥都有得佢做咩?
定我腦補?a
正解

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-13, 11:03 PM   #1091
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: clie 查看文章
卡普係艾斯被殺時講過....佢可以殺死赤犬....(當然佢做唔做到就無人知)

引用:
有亂入你先會覺得好睇....

如果係咁淨係打BOSS ....BOSS....LAST BOSS....咁個故事就好快完....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 03:48 AM   #1092
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
卡文迪許超遲鈍,
路飛上幾集已經爆左自己身份比卡文聽,佢係唔信,
要人地仇家殺過黎時,先發覺到路飛嘅存在,

彈簧人今集打得幾型喎!!!(上過空島浸過o的咸水果然係勁左喎!!!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 05-09-13 03:54 AM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 07:12 AM   #1093
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
同感~
太多新角色出黎打~認人樣都有D認唔到啦~
可以只講之後有戲份既角色~其實閒角SKIP左佢~依家感覺好拖戲~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 04:34 PM   #1094
clie

好想卡文入隊,路飛團缺少美男子,而且佢個性有夠搞笑
入隊既話會同山治爭女

另外龍呢條伏線到而家都無進展,100期都唔知完唔完到
舊 05-09-13, 06:41 PM   #1095
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
其實有時覺得呢種世界冒險式的故事要落伏筆唔難吧? 因為不斷會有新人物新地方可以出,事前某 d 地方留有一手就可以 (不過尾田都做得好成功 )

但有時有 d 人出黎感覺上根本義意不大 ... 只係用黎俾死忠温書的材料

當然明白如果唔係追連載,成本單行追的時侯感覺會好好多,但平衡一下會比較好
而且全個大故事埋左咁多大伏線,依家感覺上去到 1 半甚至 1 半都無未免太長了點 ... 除非當變柯南甚至派出所吧 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 06:49 PM   #1096
Eking

註冊日期: Feb 2006
...剛剛出場就知意義不大....先知啊~

此篇文章於 05-09-13 06:52 PM 被 Eking 編輯。
Eking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 07:54 PM   #1097
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Eking 查看文章
...剛剛出場就知意義不大....先知啊~
對不起 ... 只係個人感覺 ... 並唔係想侮辱呢本漫畫 ...
但坦白講有 d 角色出場後被秒,好似前兩回個高手,今回個魚人,俾人個感覺可有可無 ...
(當然佢之後又可以畫到甚平因為佢而引起 d 乜大事件啦 .... )

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 08:03 PM   #1098
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
龍,卡普既真實力係咩,我諗要等多5年先有

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 11:41 PM   #1099
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
到底仍同呢個家族打左幾多代

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-13, 06:36 PM   #1100
Tatya
Crazy Gamer
戦神

又一屈機能力者出現~

Tatya 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 12:11 AM

手機版 | APP版