Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 71 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 91 131 181  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
darkvolver 09:29 AM 10-30-17
作者: 番薯勤:
觀記真係蜀國軍營黎

最期火未出

如果再出唔好3cost啦

好難落deck

觀記進化到頹推集中營。間中見到象號令已是神跡。

Sent from my iPhone using Gaforum
柚原このみ 01:21 PM 10-30-17
11月1日起,作為一品以下,狗也不如
GUSTAV 01:45 PM 10-30-17
作者: 柚原このみ:
11月1日起,作為一品以下,狗也不如
事實上依家D2品真係當年D3品LV 姐...佢推上左1GRADE 姐
張飛後代 06:27 PM 10-30-17
頂上成日都見到有一邊神級控兵打走對面大半成血然後對面漢勢頹推一波逆轉⋯
我唔想再係頂上見到漢勢,就算有我都要見到漢勢慘敗⋯
6eo 10:28 PM 10-30-17
品通脹者, 以前都係咁啦

作者: 張飛後代:
頂上成日都見到有一邊神級控兵打走對面大半成血然後對面漢勢頹推一波逆轉⋯
我唔想再係頂上見到漢勢,就算有我都要見到漢勢慘敗⋯
sega之前個排咪專登放一堆漢鳴輸既頂上囉
番薯勤 08:40 AM 10-31-17
作者: iamleoluk:
品通脹者, 以前都係咁啦

sega之前個排咪專登放一堆漢鳴輸既頂上囉

跟住sega都係比人鬧粉飾太平
GUSTAV 10:33 AM 10-31-17
今個月頂上大會幾副專計漢既DECK 揀副黎用應該安心放心

強推青井個副

依家埋漢計其實我淨係覺得YES同王美人太過份 其他好似都係接受範圍內

2燈10智確殺你在跟我說笑話嗎
darkvolver 11:03 AM 10-31-17

power creep係粉飾不到,除非大家夠m。

Sent from my iPhone using Gaforum
番薯勤 12:58 PM 10-31-17
作者: GUSTAV:

強推青井個副

依家埋漢計其實我淨係覺得YES同王美人太過份 其他好似都係接受範圍內

青井個副野唔係凡人可以用
6eo 02:25 PM 10-31-17

3代開始次次都係咁架啦,d 廚咭上親頂上多數輸
sega做得太明顯
作者: GUSTAV:

強推青井個副

唔明點解劉yes 唔係改-4...
王美人唔改又係奇怪,1畫都勁過徐生條雷仲要5粒徐生真係情何以堪
柚原このみ 02:42 PM 10-31-17
之前速報討論王美人勝率唔夠

更新仲改弱曬綠國雷
3headmonkey 11:26 PM 10-31-17
出現新大絕.. 猛虎射球變雷獸射球..
一射即入!!!
ikari28 11:46 PM 10-31-17
作者: 3headmonkey:
出現新大絕.. 猛虎射球變雷獸射球..
一射即入!!!
係後面吹風?

我諗仲可以入波後吹番出黎再射過
3headmonkey 07:29 AM 11-01-17
作者: ikari28:
係後面吹風?

我諗仲可以入波後吹番出黎再射過
yes, 不過12士氣 幾重本..
番薯勤 08:43 AM 11-01-17
仲有可以直接將自己啲攻城車斬入對面禁區
BeanZzZz 11:29 PM 11-01-17
仲有可以直接將自己啲攻城車斬入對面禁區
係順風快遞
6eo 11:27 AM 11-02-17
吹風射波一出第一日已經有人試左

無睇過北斗有情破顏拳?
http://sp.nicovideo.jp/watch/sm32140...r_mylist_video

認真,真係唔係副副deck守到
ouki 01:08 PM 11-02-17
下個大會應該會變大德大賽
ouki 01:20 PM 11-02-17
作者: iamleoluk:
吹風射波一出第一日已經有人試左

無睇過北斗有情破顏拳?
http://sp.nicovideo.jp/watch/sm32140...r_mylist_video

認真,真係唔係副副deck守到
如果禁玩真係唔知點守。。。。你根本予唔到對面係邊邊開始飛過去。。。不過5x時點解漢成班人係中間到hea....又唔填地又唔似守城
psidef 01:45 PM 11-02-17
作者: ouki:
下個大會應該會變大德大賽
你可以砌關索後宮o架.
kev00269270 02:15 PM 11-02-17
大德打武神冇乜著數

我反而覺得會變左甘夫人大賽
darkvolver 02:59 PM 11-02-17
作者: psidef:
你可以砌關索後宮o架.

漢後宮,真係無言。

番薯勤 06:41 PM 11-02-17
作者: darkvolver:
漢後宮,真係無言。

蜀國好似唔係好砌到男單關索

劉備 姜維 鄧芝 關索
psidef 10:03 PM 11-02-17
作者: darkvolver:
漢後宮,真係無言。

關索加佢4個老婆啱啱好8 cost.
6eo 10:47 PM 11-02-17
https://www.youtube.com/watch?v=vZOD...-30wMjExMjAxNw

個範圍幾大
但3智都唔死
第一 ... 31 71 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 91 131 181  ... 最後

返回主題版面