Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
T.K. 06:02 PM 05-28-15
商品化啦
Attached: 11357360_844758522226385_3295778446047098076_o.jpg (113.6 KB) 324325325.jpg (119.8 KB) 
J+1 06:53 PM 05-28-15
我可以講粗口嗎

MG武者出左咁多年,騎士就係唔出
由手機版發出
鳳熾魂 07:21 PM 05-28-15
:404終於等到你啦
T.K. 07:33 PM 05-28-15
作者: J+1:
我可以講粗口嗎

MG武者出左咁多年,騎士就係唔出
由手機版發出
高達無雙有騎士果次都唔出,sosad
Gundam MK-2 10:25 AM 05-29-15
http://p-bandai.jp/hobby/item-1000097997/
GM Cannon日本已加貨

香港快d做野啦
ゆり 12:16 PM 05-29-15
隻超越之龍假如真係出mg真係大賣

可惜可惜
J+1 01:34 PM 05-29-15
作者: T.K.:
高達無雙有騎士果次都唔出,sosad
今年又係最好機會一年(又30週年,又機戰參戰,實卡又一個新開始....
Re100 又出左mk3....大好風向都唔去真係絕望 ...
由手機版發出
【子夜】 08:54 AM 06-04-15
瑞華開倉,每日30份福袋
遊戲怪 12:32 PM 06-04-15
作者: 【子夜】:
瑞華開倉,每日30份福袋
又係散死貨時候
mikemike 12:49 PM 06-04-15
勇者gundam gundam tryon3已經見街
kakajit 02:17 PM 06-04-15
作者: mikemike:
勇者gundam gundam tryon3已經見街
唔知有無水貨版...想要張TRYAGE CARD
fami~yan 02:49 PM 06-04-15
港魂2隻BF 144都出左喇
mikemike 02:57 PM 06-04-15
http://p-bandai.hk/item/item-1100002943/

http://p-bandai.hk/item/item-1100002941/
肉羊哩咖 05:02 PM 06-04-15
作者: kakajit:
唔知有無水貨版...想要張TRYAGE CARD
SSP嗰間話聽日喎
Rance 12:00 AM 06-05-15
嘩隻卑鄙高達原型咁快訂哂...
Gundam MK-2 12:49 AM 06-05-15
作者: Rance:
嘩隻卑鄙高達原型咁快訂哂...
今期PB乜都俾人光速掃光
ゆり 01:37 AM 06-05-15
師兄原型執到兩隻
mikemike 02:15 AM 06-05-15
下午落了各6
都預咗好快就賣晒
Gundam MK-2 10:41 AM 06-05-15

http://p-bandai.hk/hobby/a0001/b0001/item-1100002938/
EXPANSION FUNNEL EFFECT SET FOR MG 1/100 SAZABI Ver.Ka & RE/100 NIGHTINGALE
HK$ 110.00
發送日期 (暫定): Aug / 2015
Gundam MK-2 09:07 AM 06-12-15
報告

MG吉姆大炮,百式米粒炮
HGBF黑乙乙乙,二代名人機
以上4款PBHK返左貨
請各苦主欲購從速
luciferdark 10:01 AM 06-12-15
可惜隻裝甲狗又無份...
神龍 10:43 AM 06-12-15
thx
等緊支炮
martinnitram 06:19 PM 06-13-15
作者: ゆり:

b11 ジョイントC切開一半
作者: fami~yan:
我今日專登去觀塘碩果僅存果兩間睇,就係冇呢盒...................................
買左其他補品頂上...

再加多4包壽屋球關就差不多一盒HG
唔知樓主會唔會睇到, 今日行過 last day 萬亞見好似有呢盒, $45
鳳熾魂 01:12 AM 06-14-15
有冇大大見到魂stage5 呢款架邊度仲有
fami~yan 10:24 PM 06-14-15
作者: martinnitram:
唔知樓主會唔會睇到, 今日行過 last day 萬亞見好似有呢盒, $45
睇,不過我住觀塘,點會專登去荃灣,車費都夠我槍街買貴貨

作者: 鳳熾魂:
有冇大大見到魂stage5 呢款架邊度仲有
唔難搵喎,mk大量
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119  ... 最後

返回主題版面