Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-26-10, 05:37 AM   #251
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
有冇人已經開左linkshell呀~?

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 01:32 PM   #252
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: hyakukawa 查看文章
先前睇左好多次真係冇Figaro揀...後尾又有番Orz
入左create左人後又有問題,Opening果段過晒真正入到game之後,lag到根本冇可能玩....
玩左5分鐘之後R0,R0個情況可以維持超過10分鐘冇變過,又唔自己斷線logout又唔比...
只好拔寬頻線佢先識話回線有問題退出,再login揀完人後係個黑色now loading圖面超過半個鐘入唔到...
成晚都係咁。我用緊既係HGC 10M寬頻...

你係咪用 ATI card @@ ?

我有在最初 login 畫面後就出現黑畫面問題..
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 01:39 PM   #253
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 小Ray 查看文章

我ATI 5770 無事
但有時玩玩下彈GAME
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 01:51 PM   #254
kanone
Game Master

岩岩見有人POST個網可以GEN簽名
http://www.enjin.com/tools/ffxiv-signatures
舊 09-26-10, 04:41 PM   #255
hyakukawa
Senior Gamer
唔想咁樣! 可以點樣

註冊日期: Dec 2001
deleted

此篇文章於 10-08-10 12:44 AM 被 hyakukawa 編輯。
hyakukawa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 04:49 PM   #256
kanone
Game Master

嚴重缺水晶升生産技能
任務又做哂要等RELOAD
岩岩發現彫金R10招品質UP可以同革工R10招成功UP共存

P.S. 革工整果套胸圍+底褲裝超好賣 証明左FF14有好多紳士wwwwwww
想買可以TELL我
胸圍(トープハーネス or グレイハーネス) 10000 OR 80粒細風水晶
底褲(サブリガ or グレイサブリガ) 8000 OR 60粒細風水晶

此篇文章於 09-26-10 05:26 PM 被 kanone 編輯。
舊 09-27-10, 09:22 AM   #257
Uesugi
Junior Member

註冊日期: Apr 2010
wink

引用:
作者: kanone 查看文章
嚴重缺水晶升生産技能
任務又做哂要等RELOAD
岩岩發現彫金R10招品質UP可以同革工R10招成功UP共存

P.S. 革工整果套胸圍+底褲裝超好賣 証明左FF14有好多紳士wwwwwww
想買可以TELL我
胸圍(トープハーネス or グレイハーネス) 10000 OR 80粒細風水晶
底褲(サブリガ or グレイサブリガ) 8000 OR 60粒細風水晶
風水晶果然吃香 w
Uesugi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 12:00 PM   #258
hyakukawa
唔想咁樣! 可以點樣

引用:
作者: 小Ray 查看文章

我係用ATI CARD,我既情況唔似DISPLAY CARD問題...
因為我係入到TITLE圖面,選擇角色後再入GAME果個黑色NOW LOADING圖面先係咁.
個NOW LOADING彩圈係轉緊既,連地區既背景音樂都起埋,淨係出唔到圖面...
尋晚情況有改善,不過久唔久都有R0,都幾怕打打下怪LAG死...暫時玩住生產先

舊 09-27-10, 12:13 PM   #259
Keno
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
引用:
我係用ATI CARD,我既情況唔似DISPLAY CARD問題...
因為我係入到TITLE圖面,選擇角色後再入GAME果個黑色NOW LOADING圖面先係咁.
個NOW LOADING彩圈係轉緊既,連地區既背景音樂都起埋,淨係出唔到圖面...
尋晚情況有改善,不過久唔久都有R0,都幾怕打打下怪LAG死...暫時玩住生產先
UPDATE 左 DISPLAY DRIVER 未!?

有朋友OB 時都試過一LOAD 長黑畫...UPDATE 翻DRIVER 就無事...你試CHECK 下 DRIVER VER啦.

通常咁係撞DRIVER 多....唔得既...試將PRE-DRIVER 逐件拆開GAME 試~

Keno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 11:08 PM   #260
kanone
Game Master

引用:
作者: Uesugi 查看文章
風水晶果然吃香 w
已賣左廿條底褲 十三件胸圍
舊 09-28-10, 11:04 AM   #261
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

引用:
似壞RAM
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-10, 12:05 PM   #262
Keno
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
GM 出巡....無限修練大法被禁

http://blog.esuteru.com/archives/1102494.html
Keno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-10, 06:05 PM   #263
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
普通EN版有賣末?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-10, 06:18 PM   #264
hyakukawa
唔想咁樣! 可以點樣

引用:
作者: kanone 查看文章
已賣左廿條底褲 十三件胸圍
我尋日偷渡去海之都既時候見到Ching你擺緊檔。XD

引用:
作者: grxgr 查看文章
似壞RAM
Ching你指我Diaplay card d ram有問題?or 主機板上既Ram?

舊 09-28-10, 08:47 PM   #265
kanone
Game Master

成本價賣底褲+胸圍 1套12000或風晶80粒
有意TELL我
升技整左成堆出黎
舊 09-29-10, 12:46 AM   #266
kanone
Game Master

減價清倉好成功 掛賣衫9000 褲8000
賣剩幾件
舊 09-30-10, 10:28 AM   #267
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
見到SSP 有普通CE版
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-10, 06:31 PM   #268
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
見到SSP 有普通CE版
普通 既 CE版
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-10, 07:28 PM   #269
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
引用:
作者: minekaoru 查看文章
普通 既 CE版
普通 同 CE版掛,之前訂左日普通版都收到電話了,但係無咩意欲去攞,可能因為睇得太多負面新聞 a
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-10, 07:52 PM   #270
hyakukawa
唔想咁樣! 可以點樣

普通版係日本版?賣緊幾錢?

舊 09-30-10, 08:54 PM   #271
kanone
Game Master

引用:
作者: 真十人€ 查看文章
普通 同 CE版掛,之前訂左日普通版都收到電話了,但係無咩意欲去攞,可能因為睇得太多負面新聞 a
CE都嚴重爭怪
吾知今日會點岩岩先收工

尋日打隻蜘蛛型但叫蟹既生物4條友CAMP果3-4隻怪

此篇文章於 09-30-10 08:57 PM 被 kanone 編輯。
舊 09-30-10, 08:55 PM   #272
kanone
Game Master

引用:
普通版係日本版?賣緊幾錢?
美普398
舊 09-30-10, 09:10 PM   #273
ZeroChow