Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-16, 12:02 AM   #23701
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

朋友SHARE

呢D咩人黎....
信長?

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 12:04 AM   #23702
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
https://kknews.cc/game/exq29n.html

在遊戲的運營層面,對於FGO來說,雖然遊戲本身「肝」度較強,但鹽川認為如果能做到快樂的肝,那又未嘗不可呢。

就咁睇好似庄司完全無做過野咁

舊 10-13-16, 12:20 AM   #23703
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
成年無打過個EV, 要洗太太最好是否係打故事10AP三公, 唔出禮就RE?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 12:24 AM   #23704
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
咁岩發現比人刪左好友
今朝CHECK好似都仲係70個
諗住加師兄你
不過唔知你係滿左REQUEST定係滿左好友呢?
我清哂Request, 你再試下

舊 10-13-16, 12:29 AM   #23705
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: psidef 查看文章
我清哂Request, 你再試下
加到了 方便既話ACCEPT我啦

舊 10-13-16, 12:33 AM   #23706
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: axe1292 查看文章
成年無打過個EV, 要洗太太最好是否係打故事10AP三公, 唔出禮就RE?
我記得以前大多人是刷有兩個王既20AP PARTY任,不太清楚故事三公會唔會出
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 12:42 AM   #23707
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:

朋友SHARE

呢D咩人黎....

但暫時沒用呢

用了銀和銅果很快過了整個故事,回想一年前是花了一點時間才過到呢

現在主目標是3千多蛋榚換素材,要考慮怎去打,大慨還是打其他素材來換實際多

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 12:43 AM   #23708
鐵之侍

引用:
作者: axe1292 查看文章
見到有人打一次限定的ap20 掉太太

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 10-13-16, 12:47 AM   #23709
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
見到有人打一次限定的ap20 掉太太
PARTY果個?
咁我洗果邊好了,
要幫副AC洗番張.....
舊 10-13-16, 12:53 AM   #23710
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
加到了 方便既話ACCEPT我啦
Accepted.

舊 10-13-16, 12:55 AM   #23711
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
https://kknews.cc/game/exq29n.html

在遊戲的運營層面,對於FGO來說,雖然遊戲本身「肝」度較強,但鹽川認為如果能做到快樂的肝,那又未嘗不可呢。

你幾時有見過你run project賺錢係你老細有做過野?a

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 12:56 AM   #23712
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
你幾時有見過你run project賺錢係你老細有做過野?a
佢"鞭策"你果時
都唔知幾落力
舊 10-13-16, 01:04 AM   #23713
蛋撻王子
功德完滿

痴線....岩岩轉左iphone
fgo勁順

好似第二隻game咁
以前我一直做緊d乜野

舊 10-13-16, 01:10 AM   #23714
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
fgo勁順

好似第二隻game咁
以前我一直做緊d乜野
歡迎來到蘋果

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 01:20 AM   #23715
SiEG~~
Game Master
秋月控....

註冊日期: Aug 2003
一符良妻狐..久違了的運氣

舊 10-13-16, 01:28 AM   #23716
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: GN00508771 查看文章
歡迎來到蘋果
我以前完全係叫折磨自己= =
試過之後覺得

好似當時鐵大換電話既情況一樣

舊 10-13-16, 01:30 AM   #23717
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
真係唔怪得當年EVENT咁樣鞭打三公...
清故事 打到三公戈度 無啦啦跌張太太禮裝出來...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 07:59 AM   #23718
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:

似係一開始係庄司搞(搞到一鑊泡),
之後鹽川接手慢慢執番好, 同時庄司就升上神台自己唔駛落手搞

咁睇的話, 庄司繼續係神台上面算啦
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 08:03 AM   #23719
大破人間

見到頂層再強調一次聖杯變傳承結晶同送多張前兩日先同你講完唔可以變黃方既C龍女,真係唔知講咩好
舊 10-13-16, 08:05 AM   #23720
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
到底搞多5張C龍女可以做D乜
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 08:08 AM   #23721
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
個杯變左傳承結晶 差評
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 08:24 AM   #23722
鐵之侍

引用:
fgo勁順

好似第二隻game咁
以前我一直做緊d乜野
你總算體會到我的感受了

剛才打突發ap 30出了禮裝,可惜是b 狐

舊 10-13-16, 08:33 AM   #23723
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: GGGG 查看文章
到底搞多5張C龍女可以做D乜
keep住先囉, 我覺得遲d有機會可以換黃方,
因為睇個勢應該會復刻晒所有活動角, 舊玩家每人10隻活動角呢個問題佢遲早要解決 因為無理由叫玩家換綠方掛

講到黃方, 其實我有d想換旅之始, 因為當日買果本書都$100以上, 而我條key入左落另一個已經賣了的account
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 08:46 AM   #23724
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
唔係講到明活動4星唔換得黃方咩, 咁素材直接換錢啦
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 08:51 AM   #23725
大破人間

引用:
作者: gingq7 查看文章
keep住先囉, 我覺得遲d有機會可以換黃方,
因為睇個勢應該會復刻晒所有活動角, 舊玩家每人10隻活動角呢個問題佢遲早要解決 因為無理由叫玩家換綠方掛

講到黃方, 其實我有d想換旅之始, 因為當日買果本書都$100以上, 而我條key入左落另一個已經賣了的account
已經確定是廢物的第7-10張活動角有D難的起心肝去換...

而且交換所入面個四張換唔換係玩家個人既選擇, 我諗營運未必會去解決

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:01 PM

手機版 | APP版