Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版 > 攻略心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-10-08, 06:53 AM   #51
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
引用:
作者: 小浩欣 查看文章
有問題呀><
點解我食左個d加攻加防既藥之後
個名旁邊會無個logo既?
引用:
作者: 小浩欣 查看文章
有無人都係咁呀?
我個職係プロトランザー
係唔係裝左個anti up既防具插件呀
黒杉 アサギ 目前離線  
舊 08-10-08, 07:42 AM   #52
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
引用:
作者: 摩亞~ 查看文章
其實有幾多關?
最難玩係s級果幾關?d怪都係80lv左右
定係仲有架?
最高95喎

舊 08-10-08, 09:30 AM   #53
farley
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 摩亞~ 查看文章
其實有幾多關?
最難玩係s級果幾關?d怪都係80lv左右
定係仲有架?
真影S個boss有100

引用:
作者: chrischun 查看文章
光翼係咪爆左機就有呀
要Lv100

此篇文章於 08-10-08 10:23 AM 被 farley 編輯。
farley 目前離線  
舊 08-10-08, 09:39 AM   #54
chrischun
God of Gamer
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
光翼係咪爆左機就有呀

舊 08-10-08, 10:36 AM   #55
Prince21
終於可以早d訓覺

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDGafinity
唔好意思..岩岩學玩
想問下點先可以轉職?

舊 08-10-08, 11:56 AM   #56
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: Prince21 查看文章
唔好意思..岩岩學玩
想問下點先可以轉職?
說明書P.40有講的

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=952

又多一條要擺FAQ…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線  
舊 08-10-08, 12:30 PM   #57
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 鈴木 ぼたん 查看文章
原來真係 xd
我都唔知有d咁既野

此篇文章於 08-10-08 12:34 PM 被 小浩欣 編輯。
小浩欣 目前離線  
舊 08-10-08, 01:36 PM   #58
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
引用:
作者: 鈴木 ぼたん 查看文章
其實呢個插件係咩黎?

GUY修行中
Guy 目前離線  
舊 08-10-08, 02:49 PM   #59
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
有野問...

copy save 玩二週目, 除左俾多次機會你打good ending 之外, 同一週目有冇分別?

一小英口 目前離線  
舊 08-10-08, 02:51 PM   #60
一小英口

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
玩Force... 感覺係....

MH 只有大地一擊嘅Hammer 手

對著d只會飛嘅Boss,我拜佢
/
焗住渣弓打...

一小英口 目前離線  
舊 08-10-08, 02:57 PM   #61
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 一小英口 查看文章
有野問...

copy save 玩二週目, 除左俾多次機會你打good ending 之外, 同一週目有冇分別?
同啱啱開始嘅分別就係... 裝備中衣著,外貌,自身Level,Type Lv 會繼承
TCS_disable 目前離線  
舊 08-10-08, 02:59 PM   #62
一小英口

引用:
同啱啱開始嘅分別就係... 裝備中衣著,外貌,自身Level,Type Lv 會繼承
即係同new game 冇乜分別啦~

一小英口 目前離線  
舊 08-10-08, 04:15 PM   #63
Dave

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDdavewong2502
XBox Live Gamertagdavewong2502
引用:
ITEM 會唔會留番架 ?
d s 武
Dave 目前離線  
舊 08-10-08, 04:17 PM   #64
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Dave 查看文章
ITEM 會唔會留番架 ?
d s 武
唔會
TCS_disable 目前離線  
舊 08-10-08, 04:20 PM   #65
一小英口

引用:
唔會
仲以為話d裝會易出d

咁唔重打嚕

一小英口 目前離線  
舊 08-10-08, 04:34 PM   #66
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
/
焗住渣弓打...
弓勁啊..............

強制性防禦力無視............射得又遠

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線  
舊 08-10-08, 05:40 PM   #67
一小英口

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章

但係打一堆怪冇理由用弓o者
搞到弓技勁低lv...

一小英口 目前離線  
舊 08-10-08, 06:58 PM   #68
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
想問下部SATURN 可以係邊到打到
小嘉 目前離線  
舊 08-10-08, 08:04 PM   #69
Dave

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDdavewong2502
XBox Live Gamertagdavewong2502
引用:
唔會
簡單黎講即係只留lv
Dave 目前離線  
舊 08-10-08, 10:32 PM   #70
choy9353
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章

其實我想問下點係強制性防禦力無視?
我用弓打人仲少過用槍
choy9353 目前離線  
舊 08-11-08, 12:53 AM   #71
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
其實lv上限係咪200 ga?我見有人用老金整最大lv顯示係200,同埋有冇消息幾時有新mission?我已經玩到好悶la,為jor件武器係咁打同一版,唔係冇game玩我巳經放棄la(行貨tov可唔可以早幾日有ar)
tao08 目前離線  
舊 08-11-08, 01:29 AM   #72
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
但係打一堆怪冇理由用弓o者
搞到弓技勁低lv...
mf用士系短杖加射導器打
引用:
作者: 小嘉 查看文章
想問下部SATURN 可以係邊到打到
遺跡の奥に眠るモノa boss

引用:
作者: choy9353 查看文章
其實我想問下點係強制性防禦力無視?
我用弓打人仲少過用槍
防禦力無視姐,都要睇你把弓攻擊力同屬性pa

舊 08-11-08, 02:07 AM   #73
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: tao08 查看文章
其實lv上限係咪200 ga?我見有人用老金整最大lv顯示係200,同埋有冇消息幾時有新mission?我已經玩到好悶la,為jor件武器係咁打同一版,唔係冇game玩我巳經放棄la(行貨tov可唔可以早幾日有ar)
予設Max LV200............但只開到LV100

今次PSP 最最最失敗就係取消"中轉站" 同 "任務分支路線"

無形中今遊戲耐玩性失色不少...................

平時打PSUI ............要行盡一條分支都有排打了

http://psu.fei-yen.jp/wiki/html/A5CD...7A5E7A5F3.html

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線  
舊 08-11-08, 04:54 AM   #74
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
勁灰, 用FM 打左兩日蛇S 打土蛇...點知....
D人話...要用MF 打蛇A....打左3場就出左....
總之...一早信人....唉= =....
灰爆....
土蛇...好神...打白龍3HIT 加埋成6千幾-口-
DMRevolution 目前離線  
舊 08-11-08, 09:25 AM   #75
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
隻男CAST終於HU10、RA10、FO10、FM10左
而家開始逆天玩MF…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線  

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Phantasy Star Portable Vol.2 [已售] 川上双葉 手提遊戲機討論版 432 08-06-08 11:06 PM
F1 2007 Kimi 巴西站反敗為勝 不破大地 GAF Racing Engine車迷討論區 686 12-03-07 12:03 AM
phantasy star universe中文版 大集合 叫天不應 PC電腦遊戲討論版 5 10-06-07 12:11 AM

現在的時間是 08:17 AM

手機版 | APP版