Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-15-16, 03:09 PM   #5476
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
30石得保底黃妹,仲有14石,想凸佢2,仲爭46石,唔知派唔派到咁多粒 XD

特效駛唔駛1定要場上﹖後備係咪照加分﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-16, 04:11 PM   #5477
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
30石得保底黃妹,仲有14石,想凸佢2,仲爭46石,唔知派唔派到咁多粒 XD

特效駛唔駛1定要場上﹖後備係咪照加分﹖
有出場就計,唔理main定sub
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-16, 04:32 PM   #5478
ShinDou

唔駛由艦放出黎打﹖
舊 10-15-16, 04:34 PM   #5479
Crazy Gamer

引用:
唔駛由艦放出黎打﹖
唔駛,響隊就得
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-16, 04:38 PM   #5480
ShinDou

THANKS XD

而家先正式開始打

奶黃妹搖得好勁下
舊 10-15-16, 04:39 PM   #5481
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
正宗天然黃漏奶

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-16, 10:15 PM   #5482
ShinDou

麗花攻特大UP唔知加幾多,但佢連埋CRI率特大DOWN,唔知會唔會打人效率仲差左 XD

打完51,1場千6分 4百E CHIP

此篇文章於 10-15-16 10:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-15-16, 11:34 PM   #5483
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
50 好似抵過 51
pt 2009/12ap vs 2268/15ap
echip 473 vs 555

用齊四件原創囡囡+贈品SR主角機
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-16, 11:37 PM   #5484
ShinDou

我得2個SSR特效,同佢送果隻SR特效

BONUS版派果D紫飛白飛冇POOL抽既﹖

暫時凸2主角星

兩次30石都係保底,之後應該唔夠石再射多次,每日射1石睇下中唔中算,唔中既話可能到時要用SSR石凸佢

此篇文章於 10-15-16 11:39 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-16-16, 12:31 AM   #5485
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
主角機凸4
打到大概9萬分左右換12張R就可以整完
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-16, 12:57 AM   #5486
Crazy Gamer

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
主角機凸4
打到大概9萬分左右換12張R就可以整完
唔駛咁急噃, 最後一關故事會送一隻SR, 慳唔少.
舊 10-16-16, 10:32 AM   #5487
clie

抽咁多次30石都係得保底,應該好難中多隻
PVP等人攻埋黎仲好加分,除非燒十幾粒石強化攻陣,否則好難攻破FULL改防陣
我個陣無白戰國啲人係咁攻我,有啲怨念既攻我6-7次
我自己攻人勝率25%左右。。。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-16, 10:35 AM   #5488
clie

啲搖搖效果咁似近年啲H GAME既??分分鐘根本就係搵嗰啲廠整
堆主角機多到眼花,營運係咪傻架,好用整多幾隻都話無所謂啫
舊 10-16-16, 10:36 AM   #5489
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

原來漏尿都都改成可動....冇得搖都夾兩下

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-16-16, 10:46 AM   #5490
clie

征覇47上YOUTUBE睇可以用力奇大絕CANCEL 卡碧尼,但我試咗好多次都唔得,係咪取消咗?
逼住要用兩次絆?
舊 10-16-16, 11:12 AM   #5491
ShinDou

引用:
作者: clie 查看文章
抽咁多次30石都係得保底,應該好難中多隻
PVP等人攻埋黎仲好加分,除非燒十幾粒石強化攻陣,否則好難攻破FULL改防陣
我個陣無白戰國啲人係咁攻我,有啲怨念既攻我6-7次
我自己攻人勝率25%左右。。。
其實唔關白戰國事,我都冇白戰國,而家好少人打我,想當年俾人狂洗 XD

白戰國其實直擊/擋冇效既招都係兩下秒左,佢都未郁到

D人未必係怨念狂打你,可能因為佢又上唔到高分,咁咪係咁刷D差唔多分既打,佢贏過你如果刷到梗係再打你啦 XD

我攻人而家多數有7成,因為好多唔夠打既陣我會直接唔打,REFRESH過算,同埋我盡量會打D高我好多,或者同我個分距離爭50左右果D,贏左會加多D分

暫時都係千5分游走
舊 10-16-16, 12:10 PM   #5492
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
征覇47上YOUTUBE睇可以用力奇大絕CANCEL 卡碧尼,但我試咗好多次都唔得,係咪取消咗?
逼住要用兩次絆?
係, 改咗吹飛必殺都斷唔到
舊 10-16-16, 12:44 PM   #5493
ShinDou

點解而家好似用FD特效唔加進擊分既﹖
舊 10-16-16, 01:16 PM   #5494
yorkyork

註冊日期: May 2010
新主角大棄pvp技能,
真係好白貓
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-16, 02:13 PM   #5495
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:

BONUS版派果D紫飛白飛冇POOL抽既﹖
應該係25飛先會出現個pool...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-16-16, 04:51 PM   #5496
ShinDou

51終於齊箱,又係SSR肥

剩番故事派果隻SR就凸爆,HEA打自然回算,D進擊飛換唔換都罷,都係SSR肥黎

51有機會跌水,如果跌下水應該好刷過50

此篇文章於 10-16-16 05:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-16-16, 06:01 PM   #5497
clie

今次無派SR黃女,儲唔齊一套
舊 10-16-16, 08:31 PM   #5498
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

先頭手痕全盾打nono陣....以為用左肥安娜全員加速可以快過nono.....結果都係差少少

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-16-16, 10:38 PM   #5499
ShinDou

1519,唔知守唔守到,其實有2支水可以爆
舊 10-16-16, 10:52 PM   #5500
clie

中午1500後停手,俾人連攻破四次跌到14XX,算,唔打

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:55 AM

手機版 | APP版