Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-29-18, 10:31 AM   #42701
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Hextor 查看文章
bb寶1 =1張rtx 2080
愈來愈冇下限
要剪卡先
等我今晚仲想抽1pack

舊 08-29-18, 11:15 AM   #42702
Sar8
The One

原來依家完
120石抽左兩隻4星就算

舊 08-29-18, 11:37 AM   #42703
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
今年C匠和BB係最值得抽的兩隻
有了呢兩隻,可以多很多種新玩法
而且應該在未來很長的一段時間內都唔會有替代品

真係流水的打手, 鐵打的輔助
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-18, 12:22 PM   #42704
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
呢個event打到嘔都未完, 結果黑貞都未攞到就完左

舊 08-29-18, 12:27 PM   #42705
Hextor

註冊日期: Feb 2008
一見到要300萬分都知個event 麻煩,不過琴晚都300萬分左,但係換唔晒d料
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-18, 01:32 PM   #42706
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
1100日 30石
幾秒就化作

方塊

舊 08-29-18, 02:00 PM   #42707
gingq7

引用:
作者: siuterry 查看文章
呢個event打到嘔都未完, 結果黑貞都未攞到就完左
吓? 頭100萬分好快咋喎

唔拎埋狂貞寶5好蝕
我覺得隻野好勁, 又大力, 又汎用
舊 08-29-18, 03:12 PM   #42708
siuterry

引用:
作者: gingq7 查看文章
吓? 頭100萬分好快咋喎

唔拎埋狂貞寶5好蝕
我覺得隻野好勁, 又大力, 又汎用
最慘係我今日打到85萬, 趕唔切

舊 08-29-18, 03:17 PM   #42709
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: siuterry 查看文章
最慘係我今日打到85萬, 趕唔切
無睇攻略開農具&活動角打?
昨晚10點幾時至開始打,得30萬左右
今朝10點百五萬,主缐&高難度清曬至訓

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-18, 03:50 PM   #42710
siuterry

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
無睇攻略開農具&活動角打?
昨晚10點幾時至開始打,得30萬左右
今朝10點百五萬,主缐&高難度清曬至訓
冇, 黑貞就咁冇左

舊 08-29-18, 09:41 PM   #42711
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
差唔多全部強化角我都未靈基4...
連任都未開到點搞...

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-18, 10:18 PM   #42712
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
差唔多全部強化角我都未靈基4...
連任都未開到點搞...
那做完每一個強化任便會拿2石, 就是這樣, 有什麼問題?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-18, 10:28 PM   #42713
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
就係做任之前要將一大堆未升過既角靈4先...

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-18, 01:24 AM   #42714
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
抽水著角用左780石,尋日得返10粒,諗住要跑強化任攞石,原來自己已經打左50個
收返100石都好,弓王復刻可以慳返(好彩之前抽到マリー),應該可以安心等尼祿祭?
引用:
作者: gingq7 查看文章
我覺得正常係唔會需要狂貞站場, 最多都係企wave1,
而佢開了技1後應該很難會被w1的卒仔殺
狂貞的定位就係一發玻璃大炮,射完一炮就可以安心上路
w1梗係唔驚啦,但入w2技1完左被集火先係最大問題,今次event d水著角無愛未養好用黑貞做主力真係好危
不過頭先打強化任用返孔明夾即刻安全到可以打完全場(孔明加防3T,黑貞迴避3T),可以認真考慮Lv100佢
但今日手痕升其他角技同靈基d人去開強化任,種火,QP用左一半,素材而家反而缺勾玉
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
就係做任之前要將一大堆未升過既角靈4先...
+1
唔夠種火同素材...點解個個都要骨同塵...

此篇文章於 08-30-18 01:32 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-18, 09:44 AM   #42715
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: the fool 查看文章
+1
唔夠種火同素材...點解個個都要骨同塵...
+2
我一堆角色係靈3 都係因為唔夠塵升唔到
本身升技已經要用好多

舊 08-30-18, 10:07 AM   #42716
gingq7

塵我仲有300幾
手上所有角色(除了3隻新抽回來的)都已滿級

但骨真係缺, 得40幾
而豆爸要100骨....
舊 08-31-18, 06:44 PM   #42717
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
新手一問,為水著BB入坑,手上而家有 水著 BB,水著貞德,狂貞,劍梅,B叔 , 玉操貓。
完全唔夠料升靈基。我應該升邊隻3先 最實用?

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 07:10 PM   #42718
Sar8
The One

狂貞先

狂職大部份情況都萬用
升靈基唔洗料+寶5

BB呢D你冇一隊完整既隊伍會好難用

B叔呢D而家好少可會用....

舊 08-31-18, 07:15 PM   #42719
天空

引用:
作者: Sar8 查看文章
狂貞先

狂職大部份情況都萬用
升靈基唔洗料+寶5

BB呢D你冇一隊完整既隊伍會好難用

B叔呢D而家好少可會用....
THX

B 叔以前好好用的

我冇玩2年

多左好多新野

BB 個D 職業係咪冇對應既種火?
食咩都得?

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
舊 08-31-18, 08:53 PM   #42720
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 天空 查看文章
THX

B 叔以前好好用的

我冇玩2年

多左好多新野

BB 個D 職業係咪冇對應既種火?
食咩都得?
係食咩都8折,除咗all
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 09:41 PM   #42721
天空

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
係食咩都8折,除咗all

D女好難養

新CG一張
舊 08-31-18, 11:38 PM   #42722
gingq7

黑貞優先上lv80, 反正佢又唔駛食素材, 食2粒金果打肥就差唔多升完

之後就弓貞/水著BB,
好睇你本身有無全體弓和藍輔助,
無藍輔助的弓貞就只係一隻頹頹地的自充光炮, 因為只能充40NP, 用唔倒NP50的禮裝
有藍輔助的弓貞就係寶具3連發周回神器

之後劍梅/B叔/B狐,
肯定係揀B叔先, 求其技4/4/4放最後包底已很實用

最後B狐/劍梅
B狐最多都係打吓種火, 升劍梅好似有用少少
舊 09-01-18, 08:51 AM   #42723
Hextor

註冊日期: Feb 2008
弓貞靈基已經要冰同鋼
升d舊3,4星可能仲好
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-18, 10:02 AM   #42724
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實呢一刻你應該要升隻B叔然後靠人地隻B叔打晒故事先
如果你EVENT換唔夠鋼既話 你連升隻弓貞都升唔到....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-18, 07:41 PM   #42725
天空

感謝感謝 大家

咁我升左B叔同狂精打故事先

之後再升弓精 同 BB

原來 冰同鋼 咁難入手

料都夠~~係爭琪囉。

新CG一張

此篇文章於 09-01-18 08:34 PM 被 天空 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:49 PM

手機版 | APP版