Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-30-19, 04:47 PM   #551
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: Sar8 查看文章
你拍三色藥加緊防係無限次免疫毒架wo

你逐粒逐粒啪就...

無晒藥嘛。
後來Danger+發現地下有粒藍草,比d G捉到都過到一陣。
琴晚好驚險地彈都無乜連過三、四隻G+3隻喪屍。
試左好多次先過到。

舊 01-30-19, 05:02 PM   #552
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
S+都係玩熟小小再有時間再攪,暫時向4小時進發...

舊 01-30-19, 05:02 PM   #553
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
無限火箭砲Get!!
用左2:18同無限刀仔
乜S+可以用無限野架咩?

我睇forum話全部唔用得。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 05:05 PM   #554
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
有無限火箭砲輕鬆解埋唔食藥同14000步個盃

Leon_A, save 3次
最難係去到停車場上返警局第一次save位, 之後就比較安定
跟教學路線玩其實唔太需要無限刀仔
第一個SAVE位堅係最難頂(理想時間30至45分鐘內),要打G1同比狗追, 死左乜都無晒要重頭黎過,好大壓力

舊 01-30-19, 05:06 PM   #555
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: GP03D 查看文章
乜S+可以用無限野架咩?

我睇forum話全部唔用得。。。
無限刀仔可以

舊 01-30-19, 05:33 PM   #556
ComeLOLoh

我好似試過把無限刀被隻G食左(用左落佢度,打完又無得攞番)。
之後下一個save point item box又出現番。
今晚再試。

舊 01-30-19, 05:37 PM   #557
ComeLOLoh

舊 01-30-19, 05:39 PM   #558
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
原來當年bio 2真係人才仔仔....

ttps://www.youtube.com/watch?v=Rzi54EPq0r8

舊 01-30-19, 06:57 PM   #559
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
如果走廊遇到Tyrant君, 預三四個身位用槍描佢可以引佢出大硬直拳之後兜過去, 唔駛被迫掉頭走

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
我好似試過把無限刀被隻G食左(用左落佢度,打完又無得攞番)。
之後下一個save point item box又出現番。
今晚再試。
G1既話梯位前執得返

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 07:59 PM   #560
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
惡靈古堡2 重製版之武器實用度評價 + 難易度感想(標準難度)
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25&snA=53500

裡關警局「頭目登場條件」+「殭屍增援條件」實測
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25&snA=53694

各武器傷害值實測
http://www.steamxo.com/2019/01/29/551104/

刀仔從來未弱過
下次可以試下整超弱刀仔
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 08:37 PM   #561
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
爆埋Claire表關
把minigun射哂400飛都打唔死G4
已經瞄住眼去射都搞到冇哂彈
最後都係SMG+燃燒彈先收到皮
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 08:45 PM   #562
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
我覺得上頁果個可以同時引出兩隻暴君果下超勁!!!

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 09:39 PM   #563
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
https://youtu.be/zkcZfE-j_ZA

https://youtu.be/rRA-eZH-k0c

G1G2都唔使打,亦有人試過用呢個bug拎火箭炮
不過Clarie唔得,浮唔起
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 10:14 PM   #564
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
唔知大家玩開有冇發現,

呢個亞洲人面孔既喪屍好鬼似CAP記個Staff.

而且呢隻嘢有好多個分身

佢第一次出現係救唔返警員之後出返去, 見一女一男喪屍, 其中男就係佢

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 10:55 PM   #565
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
學日本仔攻略跑Leon表hardcore S+
Ada死左即刻灰晒
好在Save左一次,等日有精神先再試

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 11:19 PM   #566
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: harakuma 查看文章
唔知大家玩開有冇發現,

而且呢隻嘢有好多個分身

佢第一次出現係救唔返警員之後出返去, 見一女一男喪屍, 其中男就係佢

之前有訪問講有staff一齊玩

女喪屍都有一件係scan咗「最上もが」個樣入去

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 11:39 PM   #567
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
日本國內賣得算係咁啦

「KINGDOM HEARTS III」61万本,「バイオハザード RE:2」25万2000本の「週間販売ランキング+」
https://www.4gamer.net/games/117/G011794/20190130079/

LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-19, 01:41 AM   #568
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
Clarie 把電槍唔係好識用
打G3都係榴彈打、連密林槍都唔洗用
G4淨用400飛minigun KO
Standard
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-19, 04:28 AM   #569
aquarius
Game Master

雖然隻追跡者已經睇過呢度講有幾難纏
但無諗到真係由直昇機個位追到我要返去第一間安全屋先唔會入嚟..
但D腳步聲仲喺出面響緊..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-19, 06:42 AM   #570
ComeLOLoh

Claire A Easy S Rank 3:10
如果我衝多次Normal,要好快。
Hardcore就超時。

舊 01-31-19, 07:40 AM   #571
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: harakuma 查看文章
唔知大家玩開有冇發現,

而且呢隻嘢有好多個分身

[IMG]http: //photo.gaforum.org/files/2/6/0/8/1/222.jpg[/IMG]
完全臨記 feel,警局見到佢幾次,下水道又有

舊 01-31-19, 09:23 AM   #572
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
Hard mode 無想像中咁難,無跟攻略自己去到岩岩見 licker

起 locker room 補給左,應該有黎時間唔洗驚住(?)。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-19, 09:24 AM   #573
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
Btw, 裝左 speed loader 既左輪好唔好用過送果兩枝槍?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-19, 09:53 AM   #574
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: aquarius 查看文章
雖然隻追跡者已經睇過呢度講有幾難纏
但無諗到真係由直昇機個位追到我要返去第一間安全屋先唔會入嚟..
但D腳步聲仲喺出面響緊..
其實唔難
記住你唔跑唔開槍佢就唔會追你 見到佢 可以跑入SAVE room >(有佢頂帽ge房) 睇住佢 行開左
再慢慢行(一定要行) 去佢反方向
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-19, 10:01 AM   #575
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: LTKS 查看文章
日本國內賣得算係咁啦

「KINGDOM HEARTS III」61万本,「バイオハザード RE:2」25万2000本の「週間販売ランキング+」
https://www.4gamer.net/games/117/G011794/20190130079/

計埋其他地區應該就bio高過kh3
始終bio題材易入口

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC | rapperjohnny 電視遊戲討論版 1106 08-05-23 12:05 AM
[PS4,XB1] バイオハザード 7 ︱Biohazard 7 (VR 完全對應)(兩DLC 及Gold Edition,發售中) 信長 電視遊戲討論版 884 12-20-22 10:22 AM
[PS4,XB1] BIOHAZARD バイオハザード 4、5、6 繁/簡體中文字幕版再炒多一次冷飯 GN00508771 電視遊戲討論版 238 12-09-17 08:06 AM
收 ps 3 game - biohazard orc , chronicle hd selection, biohazard 4+cv, dragon's dogma gameky2012 買賣專區 4 01-05-13 11:37 AM

現在的時間是 02:14 AM

手機版 | APP版