Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-19-18, 02:12 PM   #11951
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
係喎今晚生放送...

http://www.suparobo.jp/topics/2018/channel_01.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-19-18 02:15 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 09:14 PM   #11952
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

櫻大戰再臨,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-19-18, 10:02 PM   #11953
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-20-18, 04:41 PM   #11954
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
三隻新覺醒機都啱晒胃口...白梟博士有三隻射等佢食,唔知同阿同學有冇連攜.....雷電又係等佢呢隻就突滿,紫黑滑板...好似冇野比佢食

Pilot出黑滑板有追風自信正,仲有鬥滅指揮加攻速
由手機版發出

此篇文章於 02-20-18 04:45 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-18, 06:59 PM   #11955
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
紫THE END都係凸肥黎架啦,我本身有隻凸3而家凸得爆了,不過而家鬥雞真係用唔到,係鬥滅可能有D用,起碼個PILOT PART連普通機都食到少少BUFF

白馬沙佢派得應該冇白NU D屈機技啦,分分鐘只係同隻射既技差唔多只係油左白色 XD

雷電我都有一兩隻但升完都冇出過 XD

此篇文章於 02-20-18 07:02 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-18, 07:03 PM   #11956
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

雷電鬥滅可以用來打拳boss

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-20-18, 07:06 PM   #11957
ShinDou

我用緊射大作咋,雷電唔係大器應該唔係扣好多﹖我大作出1次必扣到十零萬度

金箱我淨係識出SS CHIP,完全未見過D咩4星V PART呀限凸果D,R限凸好似都見過既唔記得係咪金箱,仲有SSR錢囉都係唔記得係咪金箱黎 XD

此篇文章於 02-20-18 07:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-20-18, 07:11 PM   #11958
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

佢自己冇輸出都食佢個爆擊指揮

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-20-18, 07:18 PM   #11959
ShinDou

但淨係射機有用,要有射指隊先得,我D射指太廢 XD
舊 02-20-18, 09:38 PM   #11960
ShinDou

最尾張紅飛竟然中到射F忍,不過好似而家都冇乜用了,都打唔中人,本身又慢,個每TURN BUFF技唔知死前加唔加得爆,暫時食晒D凸移植要等鬥雞換粒番黎先凸爆了 @@
舊 02-21-18, 01:31 PM   #11961
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ShinDou 查看文章

白馬沙佢派得應該冇白NU D屈機技啦,分分鐘只係同隻射既技差唔多只係油左白色 XD

SBT 仲要一樣到依然係拳指

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-21-18, 03:30 PM   #11962
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 02-21-18, 08:52 PM   #11963
J+1
望過黎呀!!!!!!

https://twitter.com/srw_xomg/status/966294533423054849

教官直接睇...

https://twitter.com/srw_xomg/status/966295628362825729
由手機版發出

此篇文章於 02-21-18 08:55 PM 被 J+1 編輯。
舊 02-21-18, 09:06 PM   #11964
ShinDou

仲以為無啦啦出黑天使 XD
舊 02-22-18, 01:16 AM   #11965
J+1
望過黎呀!!!!!!

有了自信就可換走郁子..

終於做到超距離殺法

由手機版發出

此篇文章於 02-23-18 07:39 AM 被 J+1 編輯。
舊 02-22-18, 03:06 PM   #11966
ShinDou

教官鬥雞幾勁喎,不過都係等new comer,正常new comer再勁好多?唔知幾時先出,過2日?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-23-18, 05:45 PM   #11967
J+1
望過黎呀!!!!!!

有通告...鬥滅之後可以隨時脫離....?
由手機版發出
舊 02-23-18, 06:50 PM   #11968
ShinDou

應該係大佬會走佬,可能淨係留3幾個鐘,迫人同時入去洗,但佢唔整個通知等人知道出左鬥雞大佬邊有人咁得閒全日係度捕住﹖咁搞只會愈來愈多人HEA打鬥滅
舊 02-23-18, 11:43 PM   #11969
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今日隻美少年大器有冇用?? 手上有5隻盾可以食.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-24-18, 08:41 AM   #11970
ShinDou

1開波加2千行動,打到擋同罩但打唔到分身,但要1開波夠3粒拳珠俾佢出必秒人先有用,應該可以1開波秒到盾筆,除非盾筆拍住號,但拳美少年本身0防守力,俾DESTROY1下秒,就算拍住號應該最多都係2野秒,如果俾人秒前做唔到野即係打少個,出死BUFF仲好﹖同埋條線如果有大激勵哥但秒唔到佢俾佢開晒技又係煩要鬥快秒

而家D盾筆我都係等號俾DESTROY燒完3珠打落去秒

有冇人冇盾筆淨係用新美少年都OK﹖
舊 02-24-18, 11:48 AM   #11971
J+1
望過黎呀!!!!!!

盾筆我放古鐵前面反殺
如果放太陽牙就盾筆熱血map

知唔知一陣有冇new comer?
由手機版發出
舊 02-24-18, 11:55 AM   #11972
ShinDou

我1隻勁反機都冇要慢慢打

New comer料都係要等佢地放先知 XD

正常個個月都有既,如果今個月冇既話完之前可能射教官,但反緊強敵係咪櫻戰?櫻戰可能又出1堆神機or精霸通行證喎

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-24-18, 12:04 PM   #11973
J+1
望過黎呀!!!!!!

Lvl 11 又開始沖走底褲....以為突爆oor有輸出...結果....

由手機版發出
舊 02-24-18, 12:55 PM   #11974
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
上到lv11無裝甲無效點可能打得入
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-18, 01:29 PM   #11975
J+1
望過黎呀!!!!!!

如放盾筆後面有2000 都係用之前forte陣仲多傷害dd...
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:14 PM

手機版 | APP版