Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-15-18, 03:38 PM   #11926
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
同埋黑子要開精神先打到擋,應該好多野都殺唔到,我射白算,1今次1日1石算

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 06:48 PM   #11927
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
750000有大器INDEX唔好唔記得
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 07:14 PM   #11928
ShinDou

你唔講我都唔知今次獎品出大器 XD 部野好似都有D用,真係要刷了,今次派特效易刷好多既

不過應該同大神1樣食唔到獎品﹖要咁多限凸要諗下凸唔凸,可能有限凸都凸左NEW COMER先,暫時得番1粒限凸,不過28號RENEW SS又有幾粒可以換

此篇文章於 02-15-18 07:17 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-15-18, 07:52 PM   #11929
Crazy Gamer

都係拎咗先, 有冇用係之後嘅事.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 09:19 PM   #11930
ShinDou

清完珠1585排76,又等人洗番落去了 XD
舊 02-16-18, 08:44 AM   #11931
ShinDou

今次SP好易,1 TAKE過左,不過冇2回攻擊既機既話打1方通行有D煩,我隻GB又死左,另1條線又清左殺剩佢1隻,要等號反擊佢之後其他人打先秒到佢,好彩佢洗到好多珠都冇用,招必太廢,不過估唔到原來佢係3回攻擊,其實攻人黎講1方都應該唔差,不過淨係玩到普攻,同埋驚反擊機

此篇文章於 02-16-18 08:56 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-16-18, 09:18 AM   #11932
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
一隻純白頭炮已經成行中線滅了......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-18, 10:45 AM   #11933
ShinDou

有盾筆就得姐,冇既話純白俾人反3下應該秒左XD
舊 02-16-18, 11:35 AM   #11934
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇企o係盾筆後面都係一炮清喎...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-16-18, 02:11 PM   #11935
ShinDou

唔企後面都加25%攻同CRI架喎 XD 你試下唔用盾筆轉是但另1隻指揮 @@
舊 02-16-18, 02:50 PM   #11936
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

直頭換隻冇指o既GB

得古鐵係加CRI率...都係秒喎....係變到中間隻黑子打唔中......落番直感應該就打得中....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-16-18, 02:54 PM   #11937
ShinDou

咁今次D新機真係好廢 @@ 就咁1隻純白都屈得死
舊 02-16-18, 02:56 PM   #11938
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

不過如果落兩SET血加埋號又未必打得穿....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-16-18, 02:58 PM   #11939
ShinDou

有號都係要殺號先架啦,都冇乜機可以有號係隔離都秒得到 @@
舊 02-16-18, 11:17 PM   #11940
ShinDou

見到大原大次郎咁快1747分 @@

清完珠1641排94 @@

此篇文章於 02-16-18 11:44 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-17-18, 08:21 AM   #11941
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
未被人打番落去姐

閒日要打上去唔難,星期日通常都守唔住
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-18, 09:27 AM   #11942
ShinDou

我好少咁早上到千7 @@ 不過我見到你個陣我都唔想搏 XD
舊 02-17-18, 11:51 AM   #11943
Crazy Gamer

佢個陣唔算難打㗎喇
舊 02-17-18, 11:54 AM   #11944
ShinDou

我知,不過我得d廢機唔想搏佢個陣,暫時都係專食個複製陣多

號,大激勵哥,風歌,盾筆buff destroy,呢個陣最多人擺又易食過其他

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-17-18, 11:50 PM   #11945
ShinDou

清完珠而家先1698排101 @@
舊 02-18-18, 12:01 PM   #11946
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又係一區唔夠火力....剛剛先斬殺lvl 11.....
好耐冇見o既100%GT卷

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-18-18, 12:15 PM   #11947
clie

第一次見100% GT劵
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-18, 09:43 PM   #11948
ShinDou

我都未見過BASE SSR飛

今日早左9點清珠,未爆水,暫時1746排126,諗住保千7算,1陣俾人打先再反擊再衝上去先

冇理1陣俾人打到千7,開始衝先 @@

大原大次郎1830 @@

埋單1747排157,應該安全掛 @@ 臨尾無啦啦輸多左有D險

此篇文章於 02-18-18 10:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-19-18, 09:53 AM   #11949
ShinDou

SP飛終於中到盾ARX8 @@
舊 02-19-18, 11:14 AM   #11950
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

7池終於抽到oor 終於突爆

另..鬥滅又變番拳boss....可能見到隻黑子太屈即刻改番拳先?????

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-19-18 11:17 AM 被 亍 ◣ 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:05 PM

手機版 | APP版