Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
捲毛老爺 10:50 AM 01-02-14
將 $9 拆開來賣 仲要少塊 芝士 +個薯餅 賣廿幾(?)蚊

仲好賣過單一個$9蚊包 +薯餅
大破人間 03:15 PM 01-02-14
今日去買招財福堡既餐, 結果話新餐唔俾用大富翁 $5優惠卷....
搵笨
小草 11:44 PM 01-02-14
作者: 草薙さん:
將份豬柳蛋拆出黎都可以售罄
個分別係炒蛋到,其實可能M 記都無想到咁多水魚,無預咁多蛋汁

個人真係接受唔到個全餐價
YALIU 12:40 PM 01-03-14
作者: 大破人間:
今日去買招財福堡既餐, 結果話新餐唔俾用大富翁 $5優惠卷....
搵笨
唔係wow,我尋日去食都用到
超必 05:56 PM 01-03-14
搵笨
作者: YALIU:
我今日去食招財餐,都係唔俾用 $5優惠卷...
HIM 08:08 PM 01-03-14
作者: 超必:
我今日食, 買之前問左可以用先買
大破人間 12:00 AM 01-04-14
作者: HIM:
我今日食, 買之前問左可以用先買
作者: YALIU:
間間分店唔同做法?
倉成武 11:41 AM 01-04-14
我昨晚食福堡餐都用到$5優惠卷,今年無利是封送?
YALIU 01:14 PM 01-04-14
間間分店唔同做法?
我問埋友人,都可以用到wow
超必 03:39 PM 01-04-14
佢玩晒...

昨晚買的時候又話唔得,

今日我買時,個經理又話得喎,真係任佢講...
大破人間 12:28 AM 01-05-14
佢玩晒...

昨晚買的時候又話唔得,

今日我買時,個經理又話得喎,真係任佢講...
其實就係佢講哂.

我公司樓下間分店在之前大富翁期間連"用左麥樂會優惠就唔會送大富翁貼紙"呢D野都講得出.

我覺得根本有D分店成日誤解左贈品個玩法.
哥薩克 12:51 PM 01-05-14
其實就係佢講哂.

我公司樓下間分店在之前大富翁期間連"用左麥樂會優惠就唔會送大富翁貼紙"呢D野都講得出.

我覺得根本有D分店成日誤解左贈品個玩法.
內部溝通不足唔出奇
好似我用宜家mr. men & lil miss果set公仔個現金券去買餐+公仔
第一次係A分店佢無問題
第二次係B分店就話張現金券叫"美食現金券"唔可以用黎買公仔

佢話唔得咪今次唔食/唔用,留番下次再問再試用囉
Kris 09:47 PM 01-05-14
想問今次大富翁key 票係咩?
哥薩克 11:26 PM 01-05-14
作者: Kris:
想問今次大富翁key 票係咩?
唔係完左喇咩?
Kris 08:28 PM 01-06-14
作者: 哥薩克:
唔係完左喇咩?
七號係最後一日..

不過聽聞如果中左KEY 既話,個張飛仔會有D唔同@@?
超必 02:13 PM 01-22-14
招財出豬堡,唔好食的;果塊豬都係配番將軍隻醬好D ...
昏迷童子Sleepy 11:55 PM 01-22-14
招財出豬堡,唔好食的;果塊豬都係配番將軍隻醬好D ...
唯一可取就係洋蔥切絲而唔係"茸"...其他方面就......
anyone 08:50 PM 01-24-14
都係牛最正常
IDGAF 10:58 AM 01-25-14
係咁的,事源我因為鐘意MR. MEN and LITTLE MISS果隻MR. BUMP,
所以去M記換咗隻公仔同埋張Tasty Card(為食咭),
本身就$12/張,4月到期。
用法如下圖所示,要係A區先比錢購買,先可以用張Tasty Card"免費"換B區的食品,
我想問下大家覺得點用先比較抵?

我打算都係買個$9超值選的包,再配呢張Tasty Card的食品/飲品當係一個$21餐咁食。
http://www.mcdonalds.com.hk/ch/food/...orer-view.html

http://campaign.mcdonalds.com.hk/ch/...m_campaign=slp

ALEX CHOW 03:40 PM 01-25-14
作者: anyone:
都係牛最正常
我食完牛會皮膚敏感
GreenTea 03:54 PM 01-25-14
作者: LEGOCAPTOR:
係咁的,事源我因為鐘意MR. MEN and LITTLE MISS果隻MR. BUMP,
...
一向覺得2件批再+A野飲好抵 不過間唔中食就ok
昏迷童子Sleepy 04:25 PM 01-25-14
福雞響殖民星貨已清......
IDGAF 08:24 PM 01-25-14
作者: GreenTea:
一向覺得2件批再+A野飲好抵 不過間唔中食就ok
係喎,我都係睇漏咗係兩件批,唔係兩款任選。

好彩問下先。
BOYBOYBOY 10:48 PM 01-25-14
d福氣系列做到月尾?
即係呢幾日要食多轉
ko121314 10:50 PM 01-25-14
作者: LEGOCAPTOR:
所以去M記換咗隻公仔同埋張Tasty Card(為食咭),
本身就$12/張,4月到期。
用法如下圖所示,要係A區先比錢購買,先可以用張Tasty Card"免費"換B區的食品,
我想問下大家覺得點用先比較抵?
我唔想食薯條又鍾意飲老麥D凍0茶, 由上期開始加左凍0茶之後
張卡我用o既次數多左超多
基本上我都係$9包 + 凍0茶 + 雪糕/2件批
或者有時都會堂飲凍0茶再叫杯大橙汁拎番屋企飲
基本上我覺得堅係抵
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後

返回主題版面