Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
12號四分衛 09:44 PM 11-30-12
Expanded View超正
Metal Gear NT 09:55 PM 11-30-12
iTunes 11
雖然冇咗cover flow
不過個新album view唔錯
打開後個background color會自動match隻碟隻色
八仙果 02:48 AM 12-01-12
沒有了 2 fingers swipe 去上下一頁 ……
GimGim 11:09 AM 12-03-12
just lost my wallet on friday, and lost my phone yesterday at clockenflap
really need to keep reserving the iphone5 now

and i just realized, on the apple store website, you can now reserve up to 10 iphone5??
antony chan 12:55 PM 12-03-12
作者: Metal Gear NT:
iTunes 11
雖然冇咗cover flow
不過個新album view唔錯
打開後個background color會自動match隻碟隻色
無得好似以前咁用歌手sort.....唔方便....
破戒僧 09:36 AM 12-04-12
AOS終於開賣iPhone 5...
草薙さん 09:53 AM 12-04-12
無Limit two per customer
應該長開了
ZlWS 12:47 PM 12-04-12
作者: 草薙さん:
無Limit two per customer
應該長開了
見抽十部(冇可能中),冇分CONTACT FREE都知.....
埃及使者 02:30 PM 12-04-12
mini都可以落訂, 25/12號前送到
Dangerous-boy 10:57 PM 12-04-12
已落訂iPhone5,希望真係聖誕前收到啦!

唉~始終都係抽唔到,要等佢開賣....
小白熊 05:42 PM 12-06-12
有無辦法 airplay 個畫面同時去 2 部 apple TV 到?
加瑪 11:50 PM 12-08-12
想問下itunes match係咪usd20一年?
第一次可以洗底?
除o左洗底之外最大個function係唔係可以stream歌出街聽?
咁會唔會好食電?
一小英口 12:01 AM 12-09-12
作者: 加洛瑪.神:
想問下itunes match係咪usd20一年?
第一次可以洗底?
除o左洗底之外最大個function係唔係可以stream歌出街聽?
咁會唔會好食電?
HKD $188

洗底? 其實冇關係
佢store 有果d歌 會喺佢度down
佢store 冇果d歌 會up 你自己果d 去cloud
(人地話有著數既, 只係因為佢本身得128 kbps mp3, 但如果store 有, 佢可以拎store 個file 黎用, 即256kbps mp3 )

係, 你部機上到網 + 開左itunes match (開左之後唔可以sync 歌落部機度, 但可以揀晒你itunes 有既歌, 即刻down落黎)
一個apple id 最多可以俾10部野一齊用

用多左電囉, 不過唔覺多左幾多
加瑪 12:06 AM 12-09-12
作者: 一小英口:
HKD $188

洗底? 其實冇關係
佢store 有果d歌 會喺佢度down
佢store 冇果d歌 會up 你自己果d 去cloud
(人地話有著數既, 只係因為佢本身得128 kbps mp3, 但如果store 有, 佢可以拎store 個file 黎用, 即256kbps mp3 )

係, 你部機上到網 + 開左itunes match (開左之後唔可以sync 歌落部機度, 但可以揀晒你itunes 有既歌, 即刻down落黎)
一個apple id 最多可以俾10部野一齊用

用多左電囉, 不過唔覺多左幾多
如果我去o左個無訊號o既地方呢....
Metal Gear NT 12:11 AM 12-09-12
如果我去o左個無訊號o既地方呢....
其實佢stream嘅同時首歌已經download咗落iDevice
再者你可以一早download定
就直情唔駛之後出街stream住download
加瑪 12:36 AM 12-09-12
作者: Metal Gear NT:
其實佢stream嘅同時首歌已經download咗落iDevice
再者你可以一早download定
就直情唔駛之後出街stream住download
即係stream過一次就會一直save o係部idevice度?
Metal Gear NT 01:10 AM 12-09-12
即係stream過一次就會一直save o係部idevice度?

不過留意係現時iOS 6冇咗最初iTunes Match可以自行選擇delete歌功能
system會一直cache住你啲歌
直到部機冇位又要import其他新嘢
咁iOS就會自行delete最舊/最少聽嘅歌
玄武 03:00 PM 12-09-12
FAQ no. 1:其實香港邊張JCB可以用到日本 itunes store?
埃及使者 11:19 PM 12-09-12
AEON果張一定得
因為我用緊

其他唔知
玄武 12:59 AM 12-10-12
作者: 埃及使者:
AEON果張一定得
因為我用緊

其他唔知
我見依家AEON有2張JCB:JUSCO同東瀛遊
你係JUSCO?
initial 01:18 AM 12-10-12
大家DOWN 左未?

Apple 將會由 12 月 26 日 (Boxing Day) 至 1 月 6 日期間一連 12 日提供免費的音樂、應用及書籍等供用戶下載,每個免費下載必需在 24 小時內完成。

https://itunes.apple.com/hk/app/itun...579378728?mt=8
加瑪 01:18 AM 12-10-12
作者: initial:
大家DOWN 左未?

Apple 將會由 12 月 26 日 (Boxing Day) 至 1 月 6 日期間一連 12 日提供免費的音樂、應用及書籍等供用戶下載,每個免費下載必需在 24 小時內完成。

https://itunes.apple.com/hk/app/itun...579378728?mt=8
原來係真野
jos 10:10 AM 12-10-12
請問想用ipad3播720p mkv + ass字幕用乜app播先唔會lag?

我試過用xbmc 12 nightly
ec player
都係lag

原本想用handbrake轉mp4加字幕
已經由ass轉srt
但加極都加唔到

thanks!
埃及使者 11:09 AM 12-10-12
作者: 玄武:
我見依家AEON有2張JCB:JUSCO同東瀛遊
你係JUSCO?
jusco無誤
埃及使者 12:29 PM 12-10-12
想問下, 假若我想內置拍段片 (好似d遊戲進行中咁樣)
唔知冇jb下, 有冇apps可以做到?
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面