Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-24-12, 12:05 PM   #976
wayne123789
Insane Gamer
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: kameojisan 查看文章
請問幾點鐘要到? 我番梗夜更(下午3點至夜晚11點), 如果在晚上舉行, 我要事先通知m記轉時間or day off

現在m記請人$28/hour, 每3小時有半小時無薪休息, 但包$28膳食, 第二餐就得$14膳食
昨天過左第一天, 超好玩的說, 炸嘢, 蒸蛋, 整包, 洗雪櫃, 所有事物都好新奇,
但係個人會變到好tense, 要keep住接單, 又要check住d食物量, 不停炸不停refill, 回到家後就倒在床上了....
但係比起坐著等人工, 我更愛有汗水的工作。
在學校坐左十多年, 成果又唔一定成正比, 這樣的工作更實在和充實

david, 唔洗擔心錢的問題, 如果你出席呢個小隊交流賽, 我代你出錢
會唔會做幾日後等你穩定下來...之後就...

洗厠所!

不過麥記d厠所都算乾淨, 尤其你係相對無咁多人o既將軍奧.

舊 05-24-12, 01:34 PM   #977
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: 無題 查看文章
不支持亂入交流嗎

先聲明獎品非豐富,
D金要靠大家中及要找找

及有關亂入問題
有想過,但有關家法問題
和賽制變得複雜
變成可能沒有時間

故只可能邀請norm 大作個別顧問戰/輪住來試

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 02:18 PM   #978
kameojisan
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: wayne123789 查看文章
會唔會做幾日後等你穩定下來...之後就...

洗厠所!

不過麥記d厠所都算乾淨, 尤其你係相對無咁多人o既將軍奧.
我嗰間冇私人洗手間, 顧客要去商場嗰個,
應該唔會叫我洗厠所

舊 05-24-12, 02:21 PM   #979
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: kameojisan 查看文章
我嗰間冇私人洗手間, 顧客要去商場嗰個,
應該唔會叫我洗厠所
隊友, 岩岩search過電腦, 原來Line係有pc版的。

如果你地join埋, 我地可以一齊吹
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 02:57 PM   #980
kameojisan

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 小備兵 查看文章
隊友, 岩岩search過電腦, 原來Line係有pc版的。

如果你地join埋, 我地可以一齊吹
但係電腦版係smartphone版的延伸,
要登錄e-mail address都要經過smart phone個apps

一開左電腦版line, 佢就只有login和qr code畀我選擇
仲寫住: to login to the pc version, you will need to register an e-mail to your line apps

即係都要有smart phone在手先得...= =

舊 05-24-12, 03:26 PM   #981
DavidH
ケロ⑨

病...早左番屋企休息
始終係體力勞動,少少病無力做野效率即大減,寧願早走

正題:
29/5我會出席
係咪要講定打咩deck定到時先講?

OT:
見到樓上話M記做左幾日就會比人去安排洗廁所
無錯!!
我做倉既都比人捉左去洗籃洗推車
我地有句金句: no work, do wash

xDDDD

訓先
希望早d好番

舊 05-24-12, 04:52 PM   #982
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: DavidH 查看文章
病...早左番屋企休息
始終係體力勞動,少少病無力做野效率即大減,寧願早走

正題:
29/5我會出席
係咪要講定打咩deck定到時先講?

OT:
見到樓上話M記做左幾日就會比人去安排洗廁所
無錯!!
我做倉既都比人捉左去洗籃洗推車
我地有句金句: no work, do wash

xDDDD

訓先
希望早d好番
如果隊友有deck想打, 而又無卡, 我地可以合眾人之力挖下
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 06:13 PM   #983
wayne123789
newer

引用:
作者: gafstar 查看文章
先聲明獎品非豐富,
D金要靠大家中及要找找

及有關亂入問題
有想過,但有關家法問題
和賽制變得複雜
變成可能沒有時間

見你地咁高興, 我讚助一張sr張春華(冰嘲)及一張sr華陀, 明天交小備兵.

舊 05-24-12, 07:59 PM   #984
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: 小備兵 查看文章
如果隊友有deck想打, 而又無卡, 我地可以合眾人之力挖下
多謝版友先

其實小弟打既deck範圍好窄
好多時有無卡唔係最重要問題
而係好多deck唔識打

如果有人有陳泰多既,可否贈予小弟?
呢張野都唔係必落deck既,儲卡目的為多
無我仍然可以玩地滾礎

引用:
見你地咁高興, 我讚助一張sr張春華(冰嘲)及一張sr華陀, 明天交小備兵.
多謝steve兄先

就黎大家不論輸贏都一定有獎品收

舊 05-24-12, 09:18 PM   #985
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
好耐冇UP片....

http://youtu.be/uX0JVvi0WaI

http://youtu.be/2uKdce3lygI

舊 05-24-12, 10:18 PM   #986
kawaiibaba

註冊日期: Feb 2012
引用:
感動! 兩張我都冇, 我會為左佢地盡力架啦!

舊 05-24-12, 11:02 PM   #987
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
紅天王係邊? 有野想問你

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 11:07 PM   #988
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: Norm 查看文章
返到屋企睇
終於跌咗証

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 11:12 PM   #989
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: LR猫 查看文章
返到屋企睇
終於跌咗証
用咩deck搞到跌証?

爆裂吧! 肝臟!!
舊 05-24-12, 11:18 PM   #990
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
感動! 兩張我都冇, 我會為左佢地盡力架啦!
我會盡力

yeah

(獎品頭痛中)

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 11:20 PM   #991
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: Norm 查看文章
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
用咩deck搞到跌証?
我一直都打緊雙弓狼顧
係咪比加速馬比我
輸咗兩局(計埋之前連輸四局跌証)
最後比個丞相我食都係馬單

鏟手遊保平安
舊 05-24-12, 11:24 PM   #992
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
我一直都打緊雙弓狼顧
係咪比加速馬比我
輸咗兩局(計埋之前連輸四局跌証)
最後比個丞相我食都係馬單
都話馬單係廚deck

爆裂吧! 肝臟!!
舊 05-24-12, 11:40 PM   #993
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
都話馬單係廚deck
等我打軍団大喝先
係咪用集增?
之後係華姐?

鏟手遊保平安
舊 05-24-12, 11:44 PM   #994
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: gafstar 查看文章
先聲明獎品非豐富,
D金要靠大家中及要找找

及有關亂入問題
有想過,但有關家法問題
和賽制變得複雜
變成可能沒有時間

純粹想偷師同打下店內
黎扮下路人sin

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 11:48 PM   #995
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
等我打軍団大喝先
係咪用集增?
之後係華姐?
你又創造30連勝?a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-12, 11:53 PM   #996
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
等我打軍団大喝先
係咪用集增?
之後係華姐?
我見親都係開集增

爆裂吧! 肝臟!!
舊 05-25-12, 12:06 AM   #997
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 風音 查看文章
你又創造30連勝?a
我創造30連敗
夠跌10個証

引用:
我見親都係開集增
我都係鍾意集增

鏟手遊保平安
舊 05-25-12, 12:08 AM   #998
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
我創造30連敗
夠跌10個証

我都係鍾意集增
要大無畏堅爆4掛

爆裂吧! 肝臟!!
舊 05-25-12, 12:09 AM   #999
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
要大無畏堅爆4掛
+4神速
又有大喝大大隻封槍
仲要唔洗平排
廚到呢

鏟手遊保平安
舊 05-25-12, 12:12 AM   #1000
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 無題 查看文章
純粹想偷師同打下店內
黎扮下路人sin
送走呂布打象單啦你

鏟手遊保平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
Simple2000 Vol.48 The Cpato 電視遊戲討論版 6 04-16-04 04:43 PM

現在的時間是 03:13 PM

手機版 | APP版