Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-09-17, 10:57 AM   #29126
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
Pick乜都已經無力再戰
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 11:03 AM   #29127
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 空調 查看文章
師匠中完風後
琴晚最後3粒石 一抽中伊絲塔
終於否極泰來
不錯不錯

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 11:05 AM   #29128
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
你地都好丫
之前30抽追師父毛都無條
得D垃圾裝真係命都無

舊 01-09-17, 11:15 AM   #29129
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: ko121314 查看文章
你地都好丫
之前30抽追師父毛都無條
得D垃圾裝真係命都無
區區30抽

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 11:15 AM   #29130
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
而家課金用AN又平過iOS好多

舊 01-09-17, 11:15 AM   #29131
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
區區30抽
30抽就想中?
少年

舊 01-09-17, 11:18 AM   #29132
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: psidef 查看文章
至少你地冇輸......
武藏輸左7pack
劍式抽左2pack
師匠叫抽左3pack先有
輸頭執尾彩有番d野落肚

想要劍式但已經見底

此篇文章於 01-09-17 11:21 AM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 11:19 AM   #29133
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
引用:
IOS?你要去信俾apple幫你消除左佢,我上次剩100都搵唔到地方駛
求詳細 揾唔到邊度消除

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 11:19 AM   #29134
gingq7

註冊日期: May 2008
坐等沖田alter
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 11:22 AM   #29135
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
武藏輸左7pack
劍式抽左2pack
師匠叫抽左3pack先有
輸頭執尾彩有番d野落肚

想要劍式但已經見底
我射斜都覺得係total loss...

舊 01-09-17, 11:25 AM   #29136
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
今晚公佈新囡囡的話,你地咪又係揾到錢出黎抽

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 11:25 AM   #29137
小嘉
The One

引用:
我射斜都覺得係total loss...
咁我有渣那一定好過你
今晚allin埋抽武藏
無就算
舊 01-09-17, 11:26 AM   #29138
stcdavidhk

引用:
作者: 天子 查看文章
求詳細 揾唔到邊度消除
我個時都係google搵教學
返緊工唔搵得多link,你睇下呢條link
http://bbs.feng.com/read-htm-tid-7777683.html

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)

此篇文章於 01-09-17 11:35 AM 被 stcdavidhk 編輯。
舊 01-09-17, 11:41 AM   #29139
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
區區30抽
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
30抽就想中?
少年
窮呀.....好難先有錢課1 pack....
低收入人士好辛苦
又唔似女朋友個acc咁歐洲
得閒就中5星人

舊 01-09-17, 11:46 AM   #29140
psidef

引用:
作者: 小嘉 查看文章
咁我有渣那一定好過你
今晚allin埋抽武藏
無就算
我冇你地課得咁多, 但自己收入少, 5 pack對我真係好甘, 上次8 pack抽夏日係夾硬嚟.

成日課金抽限定都射斜, 有時同朋友呻, 換嚟嘅只係俾其中一位窒我抽得少, 但佢自己本身係有錢, FGO同CC都係重課 (仲重過你), 所以依家都唔敢喺佢面前提.

依家連種火半減都唔想打......

舊 01-09-17, 11:46 AM   #29141
psidef

del...

舊 01-09-17, 11:50 AM   #29142
小嘉
The One

我呢d微課就算啦,同課長比係咩錢
我只係想中一張,10pack 一張都唔中咪會呻
舊 01-09-17, 11:52 AM   #29143
vk1052
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
4PACKS 抽 0 伊絲塔 , 1X 3公, 1白J, 唉, 今個月唔係中3公, 就係白J, 好心灰

我又想呻下: 水著,兩儀式, 嫁王, 黑J 呢幾個EVENT 每次課親都最少4PACK, 唔計本身ACCOUNT 有既石, 永遠0SSR, 再唔係斜射!

此篇文章於 01-09-17 12:39 PM 被 vk1052 編輯。
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 11:55 AM   #29144
stcdavidhk

我而家5pack武藏,1pack 師匠
2邊都乜都冇
打算今晚轉出武藏再課2pack爆死埋就算(所以...求集氣

舊 01-09-17, 12:05 PM   #29145
vk1052
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
我而家5pack武藏,1pack 師匠
2邊都乜都冇
打算今晚轉出武藏再課2pack爆死埋就算(所以...求集氣
我今次2017PICKUP TOTAL 課咗7 PACKS 咩PICKUP 角都冇, 今晚決定放棄唔抽
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 12:27 PM   #29146
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
del...
唉..
咁多個師兄就最想你可以得償所願番次..
希望你有次可以唔好再咁射斜啦..

你唔搵佢呻可以搵我地

舊 01-09-17, 12:28 PM   #29147
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
唉..
咁多個師兄就最想你可以得償所願番次..
希望你有次可以唔好再咁射斜啦..

你唔搵佢呻可以搵我地
但上到黎好易俾你地閃死

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 12:33 PM   #29148
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
但上到黎好易俾你地閃死
師匠果晚真係閃到好灰
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 12:38 PM   #29149
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
但上到黎好易俾你地閃死
師兄你咁樣FOLLOW都有既

舊 01-09-17, 12:38 PM   #29150
stcdavidhk

剛剛睇邪教page topic寫62萬伊莉亞!?日本有人抽佢抽左62萬yen?

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:23 PM

手機版 | APP版