Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-16, 10:49 AM   #4251
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
而家基本1珠打完1/3血比人救,見人地求救就0珠磨到就死比其他人尾刀....見任何100萬內就1珠尾刀拎箱....

仲有25隻r要刷....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 12:48 PM   #4252
J+1
望過黎呀!!!!!!

營運係想只要一日未fix個問題就一日一粒碎石?
由手機版發出
舊 08-04-16, 01:57 PM   #4253
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
營運係想只要一日未fix個問題就一日一粒碎石?
由手機版發出
其實想問有甚麼問題,我一直玩緊,但不覺得有問題呢

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 02:27 PM   #4254
J+1
望過黎呀!!!!!!

至少我由入戰場前彈app變成完場後彈app
由手機版發出

此篇文章於 08-04-16 02:30 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-04-16, 03:05 PM   #4255
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我過番個save去v10後冇彈過 XD

85凸2
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 03:12 PM   #4256
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
引用:
作者: ShinDou 查看文章
我過番個save去v10後冇彈過 XD

85凸2
V10係6.0定5.1
之前彈到我過返舊機note3玩
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 03:49 PM   #4257
ShinDou

6.0

我之前1買v10果陣連開場都打唔到,之後先用番g2打,最近出左鬥雞場先過番v10試下又得番,不過係有少少慢,但唔彈囉

早排好似見過下個公告講對應手機既野,可能果陣搞掂左?
舊 08-04-16, 04:26 PM   #4258
ShinDou

未到90已經要3次1珠,我3珠1次過打算
舊 08-04-16, 05:37 PM   #4259
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ShinDou 查看文章
未到90已經要3次1珠,我3珠1次過打算
所以最好情况就自已打一次就比其他人清...自已就幫其他人0珠削血,可以尾刀就用一珠....至少用少一粒珠
由手機版發出
舊 08-04-16, 05:55 PM   #4260
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
107畢業~~~

如果抱到明日香美腿一珠我可以打270萬, 基本上打到封頂500萬都可以兩珠清.
同埋公告應該有錯, 係LV130以上先掉率UP, 所以BUFF上130先, 之前啲打人地放嗰啲, 我咁樣連跌三張SR今朝畢業.
打唔到太多就可以先用免費救, 打到一百萬樓下先入珠清, 咁打隨時搶埋個MVP番嚟.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 06:42 PM   #4261
J+1
望過黎呀!!!!!!

107 仲差18隻r.....
由手機版發出
舊 08-04-16, 06:50 PM   #4262
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
80 突2 收工。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 01:53 AM   #4263
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
今朝打人地隻90萬血 lv 270跌SR, 頭先打人地隻1血 lv 301跌R. 畢業~~~

舊 08-05-16, 11:58 AM   #4264
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲有10隻到終點
由手機版發出
舊 08-05-16, 01:57 PM   #4265
ShinDou

101先凸3
舊 08-05-16, 02:12 PM   #4266
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
PVP NERF技能...之前D必殺肥白食了
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 02:17 PM   #4267
J+1
望過黎呀!!!!!!

無端派多隻sr藤堂...咁就突滿左
由手機版發出
舊 08-05-16, 02:35 PM   #4268
yorkyork

註冊日期: May 2010
唔比人打800分,想點
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 03:09 PM   #4269
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: yorkyork 查看文章
唔比人打800分,想點
咁過份,我是靠800來儲金幣的

舊 08-05-16, 03:13 PM   #4270
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: 書仔 查看文章
咁過份,我是靠800來儲金幣的
其實比人打好似沒COIN, 個COIN是你反擊打佢有10 COIN...大大你有幾多COIN在手?
舊 08-05-16, 03:15 PM   #4271
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: ryvius123 查看文章
其實比人打好似沒COIN, 個COIN是你反擊打佢有10 COIN...大大你有幾多COIN在手?
我就是正正打800那些去儲,現在儲到2000了,我的實力不足,打1100的已經打不勝了,1300那隻,我一隻都殺不到就全滅了

舊 08-05-16, 03:15 PM   #4272
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: yorkyork 查看文章
唔比人打800分,想點
唔明,800分之下唔比打??
由手機版發出
舊 08-05-16, 03:25 PM   #4273
yorkyork

註冊日期: May 2010
1100分都成街王者J,翼霸,
唔比人打800分點拎coin
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 03:32 PM   #4274
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: 書仔 查看文章
我就是正正打800那些去儲,現在儲到2000了,我的實力不足,打1100的已經打不勝了,1300那隻,我一隻都殺不到就全滅了
其實係唔係你自己打果D儲落? 我沒爆石沒放單機而家43XX COIN
舊 08-05-16, 03:34 PM   #4275
J+1
望過黎呀!!!!!!

都係唔明...我個分係900±50....random揾嘅都1000±50嘅敵人...而呢刻呢個位置碰到都唔少係掛單機的同志....順利時可以連爆6,7隻....
而家3千幾coin...
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:49 AM

手機版 | APP版