Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-12, 11:25 AM   #676
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: wing 查看文章
如果係雙碟版的goty,都唔算好唔值o既.
但係3百幾蚊買隻年幾兩年前既舊game...
真係唔係好過到自己果關... XD
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 08:24 PM   #677
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
3百幾都可以o既,4個dlc加主game,真係可以玩好耐,夠打到9月出第2集

係唔係mk就搵到?因為好似唔多地方有得賣
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-12, 01:35 AM   #678
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
其實我係有本身game果隻disc, 3百幾蚊對我黎講只係用黎買果4個DLC,
所以感覺上唔係咁抵... 不過話說今日出去葵芳, 竟然俾我搵到XBOX版既
GOTY版$198, 即刻諗都唔諗就買左!! ^o^
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-12, 02:45 PM   #679
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
360金會員優惠, DLC特價
http://marketplace.xbox.com/zh-HK/Pr...Widestage_DOTW
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:19 PM

手機版 | APP版